Evet bunu yapmayacaklardı
Para şöhret hepsi tatlı geliyor ama para kazanmak değil hayat sadece.Küçük yaşta oluyorlar savunmasız oluyorlar
Bu insanlardan faydalananlar utanmalı bence
After life izleyebılırsın izlemediysenSosyal çalışıyoruz.
Tv de dizi bulamadım.
Daha başlamadı sanırım.
Dikiş işim bitmedi incik cincik özene özene yaptığımdan iyi bir dizi bulsam da izleyerek yapıp bitirsem.
Netflix sanırım üyeliğim yokAfter life izleyebılırsın izlemediysenben beğenmiştim
Netflix dizisi evet ama ben netten izledimNetflix sanırım üyeliğim yok
Yaa upuzun zamandır hiç bir şey izlemiyorum biliyor musun
Nette vakit aşırı hızlı geçiyor. ✌
Gün bana yetmiyor.
Bir de oğlanı gönderip yatıyorum ya zamanın bereketi pek yok.
Günaydın ✌Açılışı yapayım malum bugun pazar herkes uyuyordur
Günaydın mutlu pazarlar
Ben oğlumu dersaneye bıraktım
O kahvaltı yaptı ben tibetimi yaptım
Birazdan ben de kahvaltımı yaparım
Yemek planım yok oğlum geç gelecek
Kendım için dolmadan yerim yeter
Belki markete çıkarım yumurta filan yok evde
Sizin gün planı ne
Kız hiç izlemedim aşkı memnu.Günaydınlar
sudem34 aşkı memnu dedik neden izlemedin
Güne çamaşır ve kahvaltı ile başladım.
bir mak daha yıkayacağım. Üst katı süpürüp silmem lazım.
Çocukların banyosu var.
Akşama karışık kızartma düşünüyorumkocaman bir karnabaharım var onu değerlendirmek istiyorum. En lezzetli de kızartma oluyor
Dün kızımla güne gittik arkadaşa, 2 dk totosunun üstünde oturmadı ya pişman etti benibi daha oğlanları alırım kız otursun evde
Bebeğim azıcık Esra izle aşkı memnu yanında belgesel kalırKız hiç izlemedim aşkı memnu.
Bir de aile içi boynuz mevzu varya izlerek sanki destek olmuş gibi ne bileyim izlemiyorum
Dizilerde kasıtlı konulduğunu düşünüyorum
Zaten bozuk olan aile yapılarını iyice zıvanadan çıkarmak vs. Belki en baştan izlesem bir fanatiklik oluşurdu da.
İzleyene lafım yok tabi. Anladın sen ne demek istediğimi
Off senin karnıbahar benim fasülye nolacak vallakomşunun gazına geldim 1 kilo aldım normalde yarım bana yetiyordu ✌
Patates, biber, kabak, havuç, patlıcan kızartmasının içine bir de karnıbahar mı kızartıp koyuyorsun?
Yaaaa kız evlat çok tatlı öyle deme
Bana bıraksan seve seve bakardım
Tombik çocuk severim zaten ✌
Tombikliği kalmadı pek zayıfladı epeyKız hiç izlemedim aşkı memnu.
Bir de aile içi boynuz mevzu varya izlerek sanki destek olmuş gibi ne bileyim izlemiyorum
Dizilerde kasıtlı konulduğunu düşünüyorum
Zaten bozuk olan aile yapılarını iyice zıvanadan çıkarmak vs. Belki en baştan izlesem bir fanatiklik oluşurdu da.
İzleyene lafım yok tabi. Anladın sen ne demek istediğimi
Off senin karnıbahar benim fasülye nolacak vallakomşunun gazına geldim 1 kilo aldım normalde yarım bana yetiyordu ✌
Patates, biber, kabak, havuç, patlıcan kızartmasının içine bir de karnıbahar mı kızartıp koyuyorsun?
Yaaaa kız evlat çok tatlı öyle deme
Bana bıraksan seve seve bakardım
Tombik çocuk severim zaten ✌
Benim de gözlerim yaşardı izlerkenBebeğim azıcık Esra izle aşkı memnu yanında belgesel kalır
Mikan olmasa kaçırıyordum dün finali
Üzgün uyudum ama
Her izlediğinde üzülür mü insan ben üzülüyorum
Kızlar gercekten çok tatlı oluyor
Karnıbahar kızartmasını ben de çok seviyorum
Acıkmışım galiba şuan herseyi sevdiğimi düşünüyorum
Bence de ayrılmalıydıBenim de gözlerim yaşardı izlerkenfarklı nasıl olabilirdi diye düşündüm. Bir şeyler hissetmeye başladığı an ayrılmalıydı. Ben bihtere çok kızamıyorum. Behlül pislik yaptı annesinin de etkisi çok sonun böyle olmasında bence. Bi de Adnan son an ayrılmak istemese belki bu yolu seçmezdi. Adnan da bu şüphe ile yaşayamazdı ama Behlülle de yolları ayırmalıydı çifte standart olacaktı vs vs aşkı memnu profesörü mikan
Ayy esra Müge hiç sevmiyorum izlemiyorum ama kV geliyor artık bol bol izlerim mecburenBebeğim azıcık Esra izle aşkı memnu yanında belgesel kalır
Mikan olmasa kaçırıyordum dün finali
Üzgün uyudum ama
Her izlediğinde üzülür mü insan ben üzülüyorum
Kızlar gercekten çok tatlı oluyor
Karnıbahar kızartmasını ben de çok seviyorum
Acıkmışım galiba şuan herseyi sevdiğimi düşünüyorum
Benim eşim hiç izlemedi ama şans eseri denk gelse bile direk değişir o da çok çarpık buluyor.Tombikliği kalmadı pek zayıfladı epey
Hamile halinle çok yorardı emin ol
Aşkı memnuyu ben evlendikten sonra izledim o da eşim yüzünden o izlerdiartık o bıraktı ben devam.
Ben dizi izlemiyorum zaten normalde çok kafama yatmazsa ama aşkı memnu daki yasak ilişkiyi izledikçe bu ilişkinin kadın üzerindeki etksini vs farklı yorumluyor insan her izleyişte başta bihteri çok suçlarken zamanla anlamaya başladım ilişkiyi asla onaylamıyorum da ama bir insanın kendini mahvedişi işte insanı etkiliyor.
Evet aynı karnabaharı da ekleyeceğim normal karışık kızartmaya üstüne sos
Oraya gelene kadar ki hali tavırları hata üstüne hata yapışı vs.Ayy esra Müge hiç sevmiyorum izlemiyorum ama kV geliyor artık bol bol izlerim mecburen
Ya onlar da kurgu değil mi bazıları aynı dizi vs gibi ✌
Ya dizide bu durumu övme daha çok yok mu ağzının suyu aka aka yasak aşk izleme vs
Esra da anca cinayet kaçırma kaybolma vs gibi suç unsurları
Benim eşim hiç izlemedi ama şans eseri denk gelse bile direk değişir o da çok çarpık buluyor.
Zalim istanbul vardı ya bak onu izlemeye başladık orda da sonradan çarpık çurpuk şeyler olmaya başlamıştı.
Bihter kendini nasıl bitirdi aşkı için intihar mevzusu mu?
Yabancı dizi adı üstünde yabancı.Oraya gelene kadar ki hali tavırları hata üstüne hata yapışı vs.
Medya okuryazarlığı önemli tabi özenerek değil eleştirerek yanlışın yanlış olduğunun farkında izlemek önemli bence. Yabancı diziler daha beter ama ya