Geçmiş olsun, tereyağını ya da zeytinyağını tavada eritip pekmez ekleyip içiriyorum boğazı yumuşatıyor bayaGünaydın kızlar
Dün kitap okuyup uyudum
Oğlumun öksürüğü arttı ya
Bildiğiniz iyi gelecek bitkisel bişey var mı
Sabah kahvaltısını yaptı onu okula gönderdim
Tibetimi yaptım
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım
Ne yesem kahvaltı da karar veremedım
Sudem ben de markete gittim
Oğlumun yazlıkları kaldırdım.
Dolabına el attım daha bitmedi.
Çamaşır katladım bolca.
Kendi çamaşırlarımı da kaldırıp çıkarsam iyi olacak hava soğumaya başladı yavaştan.
Köz patlıcan olabilir oda oluyor bir gün öncedenKızzz taze fasulye günü mü ilan ettiniz bugünü naptınız?ben de yapayım bir iki güne.
Yarın misafirlerim var bu akşamdan mezeleri hazırlayayım diyorum.
-Havuçlu, kabaklı yoğurt
-Soğan mezesi
-Coleslaw (çünkü lahanam kaldı)
Başka da bir şey gelmiyor aklıma
Afiyet olsunBen de yeşil fasülye yapacağım
Yaa çabuk büyüyorlar hemen küçülüyor geçen senekilere baktım. Ablam göndermiş onlar da fazla büyük. Artık olanları astım hazır ettim. Beden eğitimi dersi için 3 kombin ayarladım. Renklerine göre. Mevsime göre.Sudem ben de markete gittim
Ordan avm ye geçtim oğlana kıyafet almaya
Yemrk kanat çıkardım onu yapacağım airfry de
Yanına salata yoğurt yeter
Afiyet olsun ben bugün yapmadım öğlen karnabahar yedim öğlen. Akşama tavuk şiş söyleyelim dedi oğlan.Bendede yeşil fasülye var bugün
Aynen oğlanınkiler bitti.Bende bugün yeşil mercimek yemeği ve bulgur pilavı varben yrşil mercimek yemeği pek sevmiyorum ama eşim bayılıyor diye işte
Annemle evime gittiğimizde İzmir için erken olmasına rağmen çıkarttık kışlıkları, gittikçe ağırlaşıyoruz zor olur diye erkenden çıktı her şeysen de erteleme
Ben bir kaç gün yapmam galiba fasülye.Kızzz taze fasulye günü mü ilan ettiniz bugünü naptınız?ben de yapayım bir iki güne.
Yarın misafirlerim var bu akşamdan mezeleri hazırlayayım diyorum.
-Havuçlu, kabaklı yoğurt
-Soğan mezesi
-Coleslaw (çünkü lahanam kaldı)
Başka da bir şey gelmiyor aklıma
Köz patlıcan olabilir oda oluyor bir gün önceden
Patates salatası olabılır önceden haşlayıp sadece yeşillik doğrarsınız
Zeytinyağlı enginar taze fasulye de olabılır
Balıksa yemek mısır ekmeği olabılır
Aklıma gelenler bunlar
Afiyet olsun şimdiden
Ben de sizden esinlenip coleslaw salata yaptım ilk denememdi, ev halkı sevdi sık sık yaparım artıkGaliba bir de köz patlıcan ekleyip bu işi bitiricem, yoruluyorum hemen
Teşekkür ederimmmm
Güle güle kullanEqru dan aldığım pijama takımı ve duş jeli geldi.
Dış kumaşı yumoş yumoş ama polyester ve elasten olduğu için iç kumaş o kadar sıcak değil sanki.
Ama kalıbı bedeni dikişleri filan iyiydi.
Ya ben yaptım geçen ya güzel oluyor da şeker filan atamadım bir de havuçlu abartı yiyemiyorum. Bir kaç gün azar azar yedim sonra kaldı öyle. Lahanam hala duruyor yıkadım. Turşuyu yapsam artık iyi olacak. ✌Ben de sizden esinlenip coleslaw salata yaptım ilk denememdi, ev halkı sevdi sık sık yaparım artık
Sağolasın bir model daha beğendim ama o da soğuk tutar diye tereddütteyim forum AVM de gezerken hoşuma gitmişti.Güle güle kullan
Ben de şeker atmadım unuttumYa ben yaptım geçen ya güzel oluyor da şeker filan atamadım bir de havuçlu abartı yiyemiyorum. Bir kaç gün azar azar yedim sonra kaldı öyle. Lahanam hala duruyor yıkadım. Turşuyu yapsam artık iyi olacak. ✌
Sağolasın bir model daha beğendim ama o da soğuk tutar diye tereddütteyim forum AVM de gezerken hoşuma gitmişti.
Ama işte ürünler pamuklu değil polyester o yüzden esnek rahat.
Benım bir arkadaş var sudemYa ben yaptım geçen ya güzel oluyor da şeker filan atamadım bir de havuçlu abartı yiyemiyorum. Bir kaç gün azar azar yedim sonra kaldı öyle. Lahanam hala duruyor yıkadım. Turşuyu yapsam artık iyi olacak. ✌
Sağolasın bir model daha beğendim ama o da soğuk tutar diye tereddütteyim forum AVM de gezerken hoşuma gitmişti.
Ama işte ürünler pamuklu değil polyester o yüzden esnek rahat.
Ben de şeker atmadan yapıyorumBen de şeker atmadım unuttumhavuç baya tatlıydı zaten ben de yarın açıcam turşuyu bakalım tutmuş mu