- 19 Şubat 2021
- 4.620
- 10.964
- 38
Karnıbahar ı yumurtalı ve kıymalı yemeğini seviyorum benKendime karnabahar haşladım.
Tereyağ salça yumurtalı kavurdum. Üstüne sarımsaklı yoğurt. Yoğurdun hatrına yendi valla yoksa ıyy
Oğluma pizzayaptım.
Off off kenarından tadına baktım.
Hamuru incecik koydum aynı hazırlar gibi eline alınca akışkan gibi oluyor ısırınca miss gibi tat ve koku
İşte dedim yemek bu
Fırın da yapıyorum canımAyy zor değil mi kavurma hayatımda ancak kabak çekirdeği kavurmuşumdur en fazla.
Fırın, air fry hangisininde yapıyorsun?
Ya da tava tencere
Valla becerikli kadınsın
Afiyet olsun canımKızlar çayını alan gelsin.
Demledim çay keyif yapacam
Ayy biliyorsun sebzeyle pek aram yok ama her gün sebze pişirmekten içim dışım sebze olduKarnıbahar ı yumurtalı ve kıymalı yemeğini seviyorum ben
Eşimde salata olarak yer
İkeanın varya köftenin yanına koyuyolar
Ondan yapıyorum çok güzel oluyor
Onu bilmiyorum hiç yemedim.Karnıbahar ı yumurtalı ve kıymalı yemeğini seviyorum ben
Eşimde salata olarak yer
İkeanın varya köftenin yanına koyuyolar
Ondan yapıyorum çok güzel oluyor
Aaa çok iyiymiş öğreneyim belki bir gün bize de fındık getiren olurFırın da yapıyorum canım
10 dakıka 180 derecede
Sonra o dış kabugu da çıkıyor kolayca
Becerikli değilim de işte idare ediyorum diyelim
Dış kabugu kalın olan değilde hani ince oluyor ya zar gibi ondan bahsediyorumAaa çok iyiymiş öğreneyim belki bir gün bize de fındık getiren olur
Ya ben de ilk orda yedimOnu bilmiyorum hiç yemedim.
Nasıl yapılıyor?
Ekşili brokoli ile karışık bir kez salatasını yemiştim güzeldi ama benim el ayarım yok sebze yemeklerinde göz kararım da yok. Fazla haşlayınca da güzel olmuyor.
Ah sudem aslında çok tembelim de keyfime de düşkünüm bi yandan seviyorum kendimi şımartmayı kimse şımartmayıncaYaa aslında taze taze kırıp yemek daha sağlıklı ama dediğin gibi bu sefer de ev sürekli batacak.
Ben cevizi hep taze kırıp yiyorum.
Ya maşallah mikan
Hayranım sana 3 çocukla kendine kitaba ne güzel vakit ayırıyorsun. Sanırım ben çok uyuzum evde yaptığım bir şey de vakit öyle hızlı geçiyor ki.
Oda iyiymiş ya kırıp vermeleri.
Buzluğa mı atacaksın bayatlamasın diye?
Fındık İstanbul'da çabuk nem olup acıyor tadı.
Bir yandan iyi yapmışsın rutubet olmadan.
Kavuracak mısın şimdi ne yapacaksın onca fındığı?
Hayalimdeki uyku miktarıGece geç yattık
Sabah tahliller vardı
Yorgunduk
Oğlum uyudu baktım o yatıyor bende yattım.
Akşam üstü 5 de bir yatmışız 7.5 da anca kalktık.
Kız artık deliksiz uyumuyor mu mikancımHayalimdeki uyku miktarı
Valla süper olurdu sizlere komşu olmakDış kabugu kalın olan değilde hani ince oluyor ya zar gibi ondan bahsediyorum
Ya komsum olaydın kesin olurdu fındığın
Annem diyor getirme daha getırdiğini kıramadım
Not ettim ama diyet bitince karbonhidrat cennetinden çıkacağımı pek düşünmüyorumYa ben de ilk orda yedim
Buharda haşlıyorum
Brokoli karnıbahar taze fasulye ve havucu yıkayıp buharda haşlıyorum hep beraber
Soğuduğunda az sarımsak karabiber zeytinyağı ve mısır ekliyorum
Karnıbahar brokoli yemeyen bile seviyor
2.5 saat ikindi uykusu heHayalimdeki uyku miktarı
Yok ya nerdeKız artık deliksiz uyumuyor mu mikancım
Nispet gibi olmasın bende bir yatıyorum bir kalkıyorum
Darısı başına
Sabaha kadar sandım yaaaValla süper olurdu sizlere komşu olmak
Not ettim ama diyet bitince karbonhidrat cennetinden çıkacağımı pek düşünmüyorum
2.5 saat ikindi uykusu he
Yaa iki oğlandan sonra nasıl tatlıdır DefneYok ya nerdesabahın köründe de uyanması var tam kafayı yemelik ama işte bir gülümsemesi var sabah uyanınca doğdu güneşim diyorum ne yapayım
Yok kız bende anladım yarım okuduğunuSabaha kadar sandım yaaa
Merhaba iyi akşamlar bende arada dışarıdan okuyordum sohbetlerinizi mahçup oldum
Daha çok minik kıyamam ona5 saat ağlama krizine giren bebemin meğer tek ihtiyacı karanlık odaymış. Işığı söndürünce 1 dakikada uyudu. Bu annelikle birlikte otomatik yükleniyordu hani hisler? Bende max çiş yaptı acıktı hissi var. 40 gün oldu hala çözemedim dilini. Kendimi aşırı yetersiz hissediyorum.
Ayy öyle olur mu gel katılMerhaba iyi akşamlar bende arada dışarıdan okuyordum sohbetlerinizi mahçup oldum