- 19 Şubat 2021
- 4.620
- 10.964
- 38
Şuan regl dönemindeyim iyi ki yokÖzlem o kadar büyükki diyorsun damacana ile bile dans ederim
Evde zencefılli bir pastil vardı sankiBenimki topladı şükür.
Okula göndersem kesin kötü olurdu.
Fitospan pastil hamileler de kullanıyor geçen kendime ondan almıştım çok iyi geldi sanki.
Bol zencefil var içinde. Sabah ve akşam birer kere verdim çok tesirli. Boğaz ağrısı geçti
Hepsi burada da yarın kargoda seçenekli al hemen yarın geliyor çok memnun kalırsın.
Kız görsen neŞuan regl dönemindeyim iyi ki yok
Hormonlar tavan oluyor
Göz görmeyince hormonlarda çoşmuyor
Ay dur çok soru var, istediğim sorudan başlayabiliyorum galibaOff harika valla ✌
Keşke yanında bende olaydım.
Tadı nasıldı süt mandalina filan ekşi vs hayal edemedim.
Portakallı cheesecake yaptığımda abim yeğenlerim acı diye beğenmemişti aklıma o geldi
Limonlu meşhurdu ya Sebastian çıkmadan önce en az bir 8 yıl olmuştur yapalı
Bende limondan mı esinlendim tarif mı portakallı idi neyse yapmış bulundum.
Portakal reçeli, kurabiyesi, keki bayılıyorum.
Senin maşallah ın var yaekmek vs tatlı kalorili beslensen de çok fitsin.
Başaktın de mi temizlik düzen de kalori harcatıyor.
Dün yargıyı izlemeyi unuttum nasıldı?
Tekrarını telefondan izlemeye değer mı?
Haftaya tekrarını mı bekleyim.
Kız görsen nekıllı bacak ne canın çekecek kadındaki seksilik erkekte yok ya
Bir edis çok seksi o da doğuştan mı ne adamın dansı, bakışı, duruşu her hali seksi
Bu dediğimi araştır prospektüsünü oku çok iyi.Evde zencefılli bir pastil vardı sanki
Vereyim bakalım belki benımkine de iyi gelir
Yaaa benzerini bende yaptım ama benim ki çakmaAy dur çok soru var, istediğim sorudan başlayabiliyorum galiba
Öncelikle, narenciye diyarı Mersin'den selamlar
Eşime bir iş arkadaşı bir hayli mandalina vermiş kendi bahçelerinden. Gece getirdi ama öyle yemeyle bitmez, ben de birazının sularını sıktım. Şöyle bir şey yaptım.
Eki Görüntüle 3318958
Tek fark, benimki baton kalıpta daha az ölçüyle oldu. Tadına bakamadım henüz, soğuması için buzdolabında bekliyor.
Ve evet keşke yanımda sen de olaydın, sana da taze sıkılmış mandalina suyu ikram ederdim. Karı koca Başak burcuyuz evet çağımızın vebası.
Temizlik dışında bir buçuk aydır her gün spor yapıyorum ve vücudum gerçekten çok toparlandı. İştahım yerinde hâlâ mutfakta her bulduğumu yiyorum
Yargıyı izledim, biraz ipucu bulundu ama Mercan hâlâ kayıp, haftaya özeti izlemen yeter bence çünkü çok da ilerleyen bir şey olmadı. Yani büyük düğümler çözülmedi. Osman'ın ortağı Cem, ceyline aşıkmış takıntılı bir biçimde.
He bi de bi keresinde limonlu çizkek yapmıştım ben de, ufak tefek cinayetleri izlerken gaza geldimo şahaneydi. Kabul günüm vardı ve herkes bayıldı. Bir daha yapmadım, ilkti ve zirvede bıraktım.
Ayy ben baya odun olmuştum öyle göğüste filan yatamamöyle deme valla çekiyor
Az göğsüne yatayım aklıma başka şeyler geliyor
Hormonlardan işte
Araştırayım canımBu dediğimi araştır prospektüsünü oku çok iyi.
Gerçi ben diyet yaptığım için tercih ettim şekersiz idi tatlandırıcı ile tatlandırıldığı ilin baya acı ama çok geç bitiyor şekeri az ya.
Seninkine her pastil olur.
Noemalde bal zencefil yapardım hep. Ama bu pastilden sonra gerek kalmadı en azından ölçüsü belli günde maksimum 3-4 e kadar alınıyor sanırım. Attım prospektüsü ama öyle hatırlıyorum. Zaten bir tane zımba gibi yapıyor.
Partili verirken ya şafi diye dua et. Allah'ın izniyle en azından boğazı yumşar. Ateş de 37.5 çok yüksek değil belki basit viraldir.
O sürekli dokunsun sarılsın istiyorYaaa benzerini bende yaptım ama benim ki çakma
Deve kuşu yumurtası tatlısı diye.
Link mink gibi sağlıksız hani şeyler varya aromatik tozlar onlardan muhallebi yaptım o iç oldu. Sonra dışına beyaz muhallebi yuvarlak borcama.. Ters çevirip kesince deve kuşu yumurtası görüntüsü oldu.
Off mandalina da ne güzel olur tam mevsimi burdakiler ekşi baya
Off ya merve demi her hain planında chesecake yapardı.
Doğru tam o zamana denk geliyor. O dizi şahaneydi ya ✌
Ayy ben baya odun olmuştum öyle göğüste filan yatamamtotomu dönüp yatmam lazım.
Öyle sarılarak filan hayatta uyuyamam
Al birini vur ötekine benimki ile seninkiAraştırayım canım
Üşüttü bence
Trafik vardı dersaneden çıktı montsuz benı bekledi üşümüş orada
Zaten kuşun kanadından hasta oluyor kendisi
Burcu neydi ya?O sürekli dokunsun sarılsın istiyor
Arkamı dönüp yatsam küstüm sanır
Sarılarak ben de uyuyamam ama eşim uyur
Bugun iki güzel haber aldım
Kardeşim işe başladıinsallah çok güzel gider bu sefer mutlu huzurlu calışır
Annemlerde anneannemden kalan miras için anlaşamıyorlardı
Bugun ilk adımı atmışlar
Dayım yanaşmış sonunda
Kafasına taş düştü herhalde
Ne güzel hep böyle güzel haberler alalım insallahAl birini vur ötekine benimki ile seninki
Çok sevindim ne güzel
Eşimin de babasından kalan mallar bölüşülecek yakın zamanda . Bugün onların da işleri düzgün gitmiş şükür.
Onlar 3 ama kp fakir sayılırNe güzel hep böyle güzel haberler alalım insallah
Anneannem meğer toprak ağasıymış
Çıkan arazı sayısına inanamadım
Gerçi çocuk çok6 çocuk var
Eşin kaç kardeş
Benimkilerde fakir yaOnlar 3 ama kp fakir sayılıröyle aman aman bişey yok yani
Diyor ya babanın zengin fakir olması kaderin ama kp öyle değil ben fukara adama varmışım
Seninki en azından kendi kazanıyorBenimkilerde fakir ya
Eşimin ailesinin bir burda birde memlekette evleri var o kadar
Oda 4 çocuğa ne düşecek bir oda bile değil
Bu şartlarda bu fakirleri bulduk napalım
Yoğurtlu bir şeylerGünaydınlar
Oğlumu okula gönderdim iyiyim dedi gitti
Ben de kahvaltı yaptım
Tibetimi yaptım
Çayımı içiyorum
Bugun taze fasulye kabak kızartması yapacağım
Yanına ne yapsam acaba
İyiyim sağol sen nasılsın?Lotus1234 hoş geldin nasılsın?
Bende iyiyim şükür her gün başka bir dert ile uğraşıyorum.İyiyim sağol sen nasılsın?
Seni dinledim yoğurt koydum ama sade yoğurtSeninki en azından kendi kazanıyorbabasında iş yok ta benimkinin ailesini doyuramadık yıllarca evlendiğimde bile borçlu adam aldım kaç sene çalışmış bir lirası yoktu
Yoğurtlu bir şeyler
Yoğurt çorbası
Sarımsaklı yoğurt
Yoğurtlu bir salata meze gibi sanki geçti içimden