Balım valla böyle olduğunu bilseydim senin kargoyu bana gönder örüp yollayım derdimama insanın kendinin yapması daha eğlenceli o zevki senden mahrum edemem.
Ya hemen örüp bakma o zaman karışır gibi gelir iki üç sıra örmeden doğru mu diye bakma.
Bir de mola vereceksen ikili ikili ördükçe mola ver
Ya ben oturdum hic kalkmadim sacma bisi yani. Smdi biraktim elim kendime gekdi. Ben 5tane aldim ya 2 tane daha almam gerekicek yetmicekBenimkini gördün ya ip öyle kalın ki 6 taneden anca o çıktı. Allah'tan 50 ile başladım 54 olsa 7 de yetmezmiş
Canım benim sağlık la bebiş kullansın harika olmuş ❤
Harika görünüyor ellerine sağlık
AhaYa ben oturdum hic kalkmadim sacma bisi yani. Smdi biraktim elim kendime gekdi. Ben 5tane aldim ya 2 tane daha almam gerekicek yetmicek
Neyse doguma 3 gun kalmis gibi davranmazaam guzel guzel bitecek insallah
AminCanım benim sağlık la bebiş kullansın harika olmuş ❤
Yaa su yeşil ,bal rengi ve bu üçünün arasında kaldım. Eşim dedi gri kahve güzel duruyor.Harika görünüyor ellerine sağlık
Soğuk iklimin insanları hep koyu tonlar mı seçiyor acaba
Ben de oğlum için hep siyah lacivert gri kahve tonlarını seçerdim
Emeğine sağlık
Ben de sanırım beyaz bekledim seni de gri örmüş görünce dedim aynıyız demekkiAhabenimki 6 ipten boyunu beğendiysen 6 kareden bir tık büyük oldu
5 bence az ya bilmiyorum
Ya 48 den başlayacaksın
Krem kadife ip de aldım üç tane ondan da yelek yapıcaminş becerebilirim oğluma yastık kılıfı yapacam büyüğe
Amininşallah
Yaa su yeşil ,bal rengi ve bu üçünün arasında kaldım. Eşim dedi gri kahve güzel duruyor.
Asil dursun istedim.
Battaniye de cıvıl renkler kız çocuğuna yakışıyor
Su yeşil çok açık olacaktı
Biraz da açık battaniye çok evde koyu hiç yok.
Müslimler de açık hep.
Ablam nohut battaniye yastık takımı göndermiş bembeyaz çok tatlı.
AhaEmeğine sağlıkrengine bayıldım kedi gibi yumuş yumuş
KV de ile ablam da diyor terletmesin içine müslin kumaş falan alıp dikelim terletmesin diyor.Ben de sanırım beyaz bekledim seni de gri örmüş görünce dedim aynıyız demekki
Diğer renkler varsa çok iyi yapmışsın severim ben griyi
Güzel günlerde kullansın
Annesi örmüş sıcacık tutacaktır onu
Dimi ilk çocukta hep unisex alınıyorKV de ile ablam da diyor terletmesin içine müslin kumaş falan alıp dikelim terletmesin diyor.
Diğer oğlumda iki tane krem beyaz battaniye almıştım biri nohut biri kadife gibiydi içi tüylü
Onları da güya ikinci kız olursa diye unısex yapmıştımama şu an artık kız umudum pek kalmadı belki de tüpü bağlatırım
Ya bende senin gibi düşündüm de hem 4.sezeryan hem 9 ay diyet aç kalmakDimi ilk çocukta hep unisex alınıyor
Ben daha öncede söyledim ha 2 ha 3
Kız için 3. Yü dene bence
Böyle düşününce de haklısınYa bende senin gibi düşündüm de hem 4.sezeryan hem 9 ay diyet aç kalmak
Bir de bunda da şu fazlalığı çıkınca hop oturup hop kalkıyoruz açıkçası. Karnım sert genelde.
39 dan önce doğmasın diyodum şimdi 37-35 e bile razıyım nerdeyse. Yaşasın sağlıklı olsun küvöze girmesin modundayım
Çok korktum ve korkuyorum yani. Erken doğurmaktan. Hafta olarak da daha çok küçük. 25 oldu. 17 den beri suyu fazla
Ben oğluma örmedim torun a hiç örmemEki Görüntüle 3297888
Sarah bak kız olsa limon sarısı mı ortalarda köşede sarı varya onu yapardım bence.
En alt ortadaki bal rengi de çok tatlı bak
. Sen de oğlunun çeyizine yapbabaanne kontenjanından.
Benim KV bende gördü ya şimdi kesin bekar oğlunun çeyizine yapar
Yaa kartelada daha tatlı renkler de var ama aksesuarda hepsi kıza yakışıyorBen oğluma örmedim torun a hiç örmem
Anneannesi örsün
Allah torun görmeyi de nasip etsin
Renkler çok güzelmiş
Sarı yeşil mavi pembe hepsı canlı canlı
Aynen canım rengi çok güzelEmeğine sağlıkrengine bayıldım kedi gibi yumuş yumuş
Vayy afiyet olsun kuzum❤❤❤