Afiyet olsun canım bende şimdi içtim
Ya kesinlikle öyle daha ucuzYaa kartelada daha tatlı renkler de var ama aksesuarda hepsi kıza yakışıyor
Zaten kız doğurursam eğer üşenmem pembe örerim bir dahahazır battaniye daha ucuz kız waikide Pierre cardin English home da B
battaniye daha uygun
Amaç anası ördü işte
Eşim diyor büyüğe niye örmedin
Dedim ona da sarılma yastıgı örücem
Ya nefretlik yemin ediyorumS sarahconnor özel sağlık sigortam yok ama kartımdan epey limit bıraktım hastaneye. Henüz böbreğim lazım değil şükür
Afiyet olsun ben daha kahvaltı yapmadım
Seninleyim
Kızlar mı yaptı kahveni?Afiyet olsun canım bende şimdi içtim
Kahvaltı hazırlayacağım
Yaa nasıl bir şey atsana modelini merak ettim.Ya kesinlikle öyle daha ucuz
Ama senin ördüğünün yerini tutmaz
Büyük oğlana şapka filan da örebilirsin gençlerin taktığı şapkalar varya
Görümcem örmüş benim oğlana
Severek kullanıyor kışın
Ayy 4 kalem tahlil ya atla deve sanki.Ya nefretlik yemin ediyorum
Soygun var diye bağır
Sorma ya ben yaptım noldu aç geziyorum halaAfiyet olsun ben daha kahvaltı yapmadım
Ooo afiyet olsun balımSeninleyimtahlil mi şeker mi ne sonuçları ?
Sağol kuzum yok bu defa ben yaptımKızlar mı yaptı kahveni?
Sana da afiyet olsun
Yaa nasıl bir şey atsana modelini merak ettim.
Benimki kapşonlu takıyor hep.
Evin her yeri şapka dolu aslında
Yazlık kışlık sevmez pek ne aksesuar be giyinme dolapta çok güzel kırmızı kot şortu vardı kaç senedir bir kere giymedi geçen yüz kere söyledim bir kere giydi küçük geldi
Öyle pasaklı ki
Evde ne kadar yazısı soyulmuş dışarda giyilmeyecek kıyafet varsa onları giyer bakmaz bile eline ilk geçen
Ayy 4 kalem tahlil ya atla deve sanki.
Devlet adam gibi ilgilense randevu verse ilgilense özele adım atılmaz ama çaresizlik bizimkisi resmen. Zaman kaybı olmasın sinir harbi olmasın diye. Ama bu sefer de bütçe harbi yaşanıyor.
Sorma ya ben yaptım noldu aç geziyorum haladiyeti az yiyerek aç kalarak devam ettiriyorum.. Keşke ilaçlarımı getirseydim evde unuttum.
Küçük yapmıyor mu daha?Sağol kuzum yok bu defa ben yaptım
Büyük kız dershanede
Eşimşn kızeni de gitti
İş başa düştü
Küçüğüm çok hevesli arada yapıyor taşıma işlemini ben yapıyorumKüçük yapmıyor mu daha?
Benimki kendine sıcak çikolata yapmayı öğrendi arada yapıyor
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahOoo afiyet olsun balım
Şeker
Tiroit
Hemoglobin
Endokrinci gıcık istedi.
Böyle bişey canımKızlar mı yaptı kahveni?
Sana da afiyet olsun
Yazlık kışlık sevmez pek ne aksesuar be giyinme dolapta çok güzel kırmızı kot şortu vardı kaç senedir bir kere giymedi geçen yüz kere söyledim bir kere giydi küçük geldi
Öyle pasaklı ki
Evde ne kadar yazısı soyulmuş dışarda giyilmeyecek kıyafet varsa onları giyer bakmaz bile eline ilk geçen
Devlet adam gibi ilgilense randevu verse ilgilense özele adım atılmaz ama çaresizlik bizimkisi resmen. Zaman kaybı olmasın sinir harbi olmasın diye. Ama bu sefer de bütçe harbi yaşanıyor.
Sorma ya ben yaptım noldu aç geziyorum haladiyeti az yiyerek aç kalarak devam ettiriyorum.. Keşke ilaçlarımı getirseydim evde unuttum.
Antibiyotiğe başladım mecbur ses gitti ya
Yaaa kuzum okul açıldı hastalıklar başlıyor artıkAntibiyotiğe başladım mecbur ses gitti yaçocuklar daha iyi çok şükür
Devlete gitsen dert özele gitsen dertKızlar mı yaptı kahveni?
Sana da afiyet olsun
Öyle pasaklı ki
Bi tanw daha yaparim gibi geliyo bana da. İp almaya gidicem ya mecbur ozmn belki duz belki denli alirim bitane dahaAhabenimki 6 ipten boyunu beğendiysen 6 kareden bir tık büyük oldu
5 bence az ya bilmiyorum
Ya 48 den başlayacaksın
Krem kadife ip de aldım üç tane ondan da yelek yapıcaminş becerebilirim oğluma yastık kılıfı yapacam büyüğe
Amininşallah
Yaa su yeşil ,bal rengi ve bu üçünün arasında kaldım. Eşim dedi gri kahve güzel duruyor.
Asil dursun istedim.
Battaniye de cıvıl renkler kız çocuğuna yakışıyor
Su yeşil çok açık olacaktı
Biraz da açık battaniye çok evde koyu hiç yok.
Müslimler de açık hep.
Ablam nohut battaniye yastık takımı göndermiş bembeyaz çok tatlı.
Tiroit vs yok ama açlık şekerinden dolayı insülin başladı dengeye tutmak için.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahçıktı mı sonuçlar ?
At bakalım pembiş pembiş seninkiBi tanw daha yaparim gibi geliyo bana da. İp almaya gidicem ya mecbur ozmn belki duz belki denli alirim bitane daha
Buarada 4. Yumak bitmek uzere son 1 kaldi. Yarim kaldi bnm battaniye
Tiroit vs yok ama açlık şekerinden dolayı insülin başladı dengeye tutmak için.