Bugün ne yaptım?

Uyku tutmadi aşkım aksam

Ya gordum kzuum cvp da yszdim
sudem34 sudem34 geldin mi eve kuzum nasilsin?
Tumay kuzum kilo aldin o mu tetikledi acaba yada boktan bi suru sey oldu onlar mi?
Kilo aynı aslında bugün sabah tartıldım 100 150 gr oynamayı sayma 69. 900 çıktım yine ama göbeğim çok şişti sivri gidiyor bide yayvan olsa belki daha az hissedeceğim ağırlığı
Doktorum bugün dedi ben deyince kızıyordu bizimkiler herşeyi erken yaşamaya başladım ben doktor bile anlam veremedi

Kucağına alınca sağlıklıca cektiğin tüm acıları unutacaksın☺️

Kimsenın hayatı dört dörtlük değil😔
Onu beklersek zaten hiç bişey yapamayız
Macera iyidir hayata tutunmayı sağlar
Benim hayat hep maceralı 😂
Sudemcim gamzecim doktor sonuçlarını anneler grubuna yazdım haberiniz olsun
Baktım canım
Uyku tutmadi aşkım aksam

Ya gordum kzuum cvp da yszdim
sudem34 sudem34 geldin mi eve kuzum nasilsin?
Tumay kuzum kilo aldin o mu tetikledi acaba yada boktan bi suru sey oldu onlar mi?
Öğlen geldim aslında. Kahvaltı yap şeker ölç derken. Az uzandım uyuyamadım geri. Ama yorgun düşmüştüm başım ağrıdı kahve filan içtim kendime gelmek için. Ablam, kv, diğer ablam vs konuştuk. Bir sürü mesaj vardı onları yanıtladım. Grubu okuyup cevaplamaya çalıştım bu vakit oldu.
Kilo aynı aslında bugün sabah tartıldım 100 150 gr oynamayı sayma 69. 900 çıktım yine ama göbeğim çok şişti sivri gidiyor bide yayvan olsa belki daha az hissedeceğim ağırlığı
Doktorum bugün dedi ben deyince kızıyordu bizimkiler herşeyi erken yaşamaya başladım ben doktor bile anlam veremedi
Balım egzersiz de gerekiyor aslında şekeri dengelemek için sen çok hareketsiz kaldın başından beri.
Karnın sert ve gergin de mı?
İşte sudan kaynaklı o iri ve büyük olması da ondan.

Biraz hareket olsun dedim.
Kalktım çamaşırları attım.
Kendime mantar dolması yaptım.
Kahve yaptım.
Eşim ve oğlum evi süpürdü.
Bulaşıkları attı makineye.
Çamaşırları kurutmaya.

Eşim başımın etini yiyor. Karbonhidrat yememişim ama yemeği çok yemişim ondan şekerim çıkmış vs.

Biraz hareket olsun dedim.
Kalktım çamaşırları attım.
Kendime mantar dolması yaptım.
Kahve yaptım.
Eşim ve oğlum evi süpürdü.
Bulaşıkları attı makineye.
Çamaşırları kurutmaya.

Eşim başımın etini yiyor. Karbonhidrat yememişim ama yemeği çok yemişim ondan şekerim çıkmış vs.
Az yemen gerekiyo ama biliosun di mi. İlk baslarda boz de cok kavga ettik. Sen erkek porsiyonu yiosun kadin gibi ye bile dedi yani ole diim sana.
Bu karin sertlesmesi ani ilan bisey mi. Mesela 2-3 aksamdir aksam yemeginden sonra davul gibi sisiyorum acaip rahatsız oluyorum. Yoksa hep mi oluyo ? Bnm de kontrol haftaya carsamba. Korkuyorum yani

Az yemen gerekiyo ama biliosun di mi. İlk baslarda boz de cok kavga ettik. Sen erkek porsiyonu yiosun kadin gibi ye bile dedi yani ole diim sana.
Bu karin sertlesmesi ani ilan bisey mi. Mesela 2-3 aksamdir aksam yemeginden sonra davul gibi sisiyorum acaip rahatsız oluyorum. Yoksa hep mi oluyo ? Bnm de kontrol haftaya carsamba. Korkuyorum yani
Valla doyana kadar yiyorum.
Artık aç kalacam.
Çünkü oğlum da yarım tabak yemek hakkım vardı ben şekerim çıkmıyor diye rahat rahat yedim. Ölçüm nde her gün düzenli yapmadım.

Endokrin stres şekeri yükseltir dedi.
Kdoğumcu da sen kaygılısın dedi.

Balım karın sertliği bende cumadan beri arttı. Gün içinde genelde hep sert. Çocuk büyüdü su hacmi de arttı oymuş sebep.

Kasılma gibi değil benimki. Basket futbol topu gibi gergin düşün. Çok nadir voleybol topu gibi yumşuyor.
Ayakta kalınca özellikle geriliyor zorlanıyorum yürümekten zorlanıyorum.

Valla doyana kadar yiyorum.
Artık aç kalacam.
Çünkü oğlum da yarım tabak yemek hakkım vardı ben şekerim çıkmıyor diye rahat rahat yedim. Ölçüm nde her gün düzenli yapmadım.

Endokrin stres şekeri yükseltir dedi.
Kdoğumcu da sen kaygılısın dedi.

Balım karın sertliği bende cumadan beri arttı. Gün içinde genelde hep sert. Çocuk büyüdü su hacmi de arttı oymuş sebep.

Kasılma gibi değil benimki. Basket futbol topu gibi gergin düşün. Çok nadir voleybol topu gibi yumşuyor.
Ayakta kalınca özellikle geriliyor zorlanıyorum yürümekten zorlanıyorum.
Bnde doymadan kalkmaya calisiyorum artik.
Gaz oluyorum da sisiyoeum heralde bilmiorum ki
Yalniz stres en kotu sey. Onxelikle onunla bas edicez tamam mi. Youtube dan tetahealing muzigi ac dinle. Meditasyon yap nefes yap tamam mi
Of beceremiyorum. İlk sirada illa yanlis yapiorum. Yarin yine deneyecegim. 🙈🙈🙈

Bnde doymadan kalkmaya calisiyorum artik.
Gaz oluyorum da sisiyoeum heralde bilmiorum ki
Yalniz stres en kotu sey. Onxelikle onunla bas edicez tamam mi. Youtube dan tetahealing muzigi ac dinle. Meditasyon yap nefes yap tamam mi

Of beceremiyorum. İlk sirada illa yanlis yapiorum. Yarin yine deneyecegim. 🙈🙈🙈
Benim bitmek üzere
Mantığını çözdüm bir kadın matematik dersi anlatır gibi anlatmış tam bana göre onu izledim iş bitti.
Yalnız 4 ip yedi hala küçücük. 6 zor yetecek gibi.
50 ilmek bir de

You tube da izlenmesi çok yüksek olan videoyu aç.

Kadın beyaz kağıda not almış hatta.
Bende ilk izledim video ya göre yaptım yanlış oldu bir ip komple söktüm.

Şükür şimdi yanlış yok
Ama aşırı kalın oluyor.
Senin ip fine mi?
Benimki peluş ayıcık gibi fos fos

Benim bitmek üzere
Mantığını çözdüm bir kadın matematik dersi anlatır gibi anlatmış tam bana göre onu izledim iş bitti.
Yalnız 4 ip yedi hala küçücük. 6 zor yetecek gibi.
50 ilmek bir de

You tube da izlenmesi çok yüksek olan videoyu aç.

Kadın beyaz kağıda not almış hatta.
Bende ilk izledim video ya göre yaptım yanlış oldu bir ip komple söktüm.

Şükür şimdi yanlış yok
Ama aşırı kalın oluyor.
Senin ip fine mi?
Benimki peluş ayıcık gibi fos fos
Gunaydinnn
Valla ona baktim ben de. Ztn izlememisim adam gibi o tek birakma olayini yapmadim die patlamis😂 neyse o kismi cozdum ama karanlikta yaotm hep ip kacirdim. 1. Sirayi oturtabilsem yapacam da 😂😂 denicem artik puffy color aldim buarada. İp kalin die mi beceremiorum dicem bence axeleden beceremiyorum😂bugun bi deneme daha yaparim😂

Gunaydinnn
Valla ona baktim ben de. Ztn izlememisim adam gibi o tek birakma olayini yapmadim die patlamis😂 neyse o kismi cozdum ama karanlikta yaotm hep ip kacirdim. 1. Sirayi oturtabilsem yapacam da 😂😂 denicem artik puffy color aldim buarada. İp kalin die mi beceremiorum dicem bence axeleden beceremiyorum😂bugun bi deneme daha yaparim😂
Bak püf noktası sağ taraf hep köşede tek bırakıyorsun.
Sol taraf örüyorsun.
Sağdan giderken sola bakıyor dönen yer
Soldan gelirken sağa bakacak dönen yer

Ay yapiorum ama uc yapip iki sokuyorum😂😂cunku aceleciyim😂atliyorum zipliyorum😂 beyse 5 yumak yetmicek ztn. Pztsi takviye almam lazim. Anca biter pztsiye kdr😂okdr cok sokuyorum ki😂
Balım valla böyle olduğunu bilseydim senin kargoyu bana gönder örüp yollayım derdim😘ama insanın kendinin yapması daha eğlenceli o zevki senden mahrum edemem.
Ya hemen örüp bakma o zaman karışır gibi gelir iki üç sıra örmeden doğru mu diye bakma.
Bir de mola vereceksen ikili ikili ördükçe mola ver

Ay yapiorum ama uc yapip iki sokuyorum😂😂cunku aceleciyim😂atliyorum zipliyorum😂 beyse 5 yumak yetmicek ztn. Pztsi takviye almam lazim. Anca biter pztsiye kdr😂okdr cok sokuyorum ki😂
Benimkini gördün ya ip öyle kalın ki 6 taneden anca o çıktı. Allah'tan 50 ile başladım 54 olsa 7 de yetmezmiş 😂

X