Adam haklı boşarsınYa çok saf salak da var bakma. Milletin gözü açılıyoreşime anlatıyorum diyoki sen beni yazsan herkes boşan der
Zamanında yazsaydım ya gözüm açılırdı ya boşanırdım
Olayların kritiğini yapıyoruz sürekliAdam haklı boşarsınyalnız nasılda biliyor ama
En güzelini yapıyorsunuz başka türlü orta yol bulunamaz zaten erkekler hödük hemen unutup başa sarıyor kafalarıOlayların kritiğini yapıyoruz sürekli
Yok kız bizim olayların kritiği değil bdv ninEn güzelini yapıyorsunuz başka türlü orta yol bulunamaz zaten erkekler hödük hemen unutup başa sarıyor kafaları
Bende tesadüfen bu son yazılan mesaj bölümünü keşfettim o günden beri müdavimi oldum yenileyip yenileyip başlığını merak ettiklerime bakıyorumKk ya güya 13 senedir üyeyim bdv de daha 3 sene önce keşfettim
Anca anne grupları diyet gruplarıbdv ye sıra gelmemiş o zaman keşfetsrm neler olurdu kim bilir
Tamamen yanlış anlamışım sorryYok kız bizim olayların kritiği değil bdv ninmesela Began ın konusuna da begana da inanmıyor begana yazdım bunu engel attı bana
Büyüyeç varya oraya Began yaz araya bas sonra ekran resmine tıkla mesaj sayısı var ona bas en son nerelerde ne yazmış görürsün. Konusuna şimdi baktım gelişme yok henüz.Bende tesadüfen bu son yazılan mesaj bölümünü keşfettim o günden beri müdavimi oldum yenileyip yenileyip başlığını merak ettiklerime bakıyorum
Tamamen yanlış anlamışım sorry
Yavrum kim o merak ettim bende öyle yazınca çıkar mı
Kahvaltıdan sonra uyumuşum.Sizler napiyonuz kızlar
Sohbetiniz bol olsun
Ben vakit bulduğumda girdim kimse yok du çıktım bidaha dert konuları var çoğu eş le ilgiliKahvaltıdan sonra uyumuşum.
Kalktım avm ye gittim.
Geldim oğlanı almaya gittim.
Sonra yemek çay derken internete kavuşma yeni oldu sayılır ne var ne yok diye bakıyorum özlemişim
Seray in dediği konuybaktım da tencere kapak.Ben vakit bulduğumda girdim kimse yok du çıktım bidaha dert konuları var çoğu eş le ilgili
Bitane yenge diye konu okudum kız açmış sevgilisi kendi yengesini hastaneye götürmüş ön koltukta oturmuş niye yenge ön koltuğa oturmuş niye tek götürmüşSeray in dediği konuybaktım da tencere kapak.
Seray üyelerin geçmiş konularına bakınca üyenin de bir cacık olmadığı anlaşılıyor.
Selam bende 02 de uyudumSelam
6 da yatıp 11 de kalkan bir sudem bırakayım şuraya.
Dün gündüz uykusunu fazla kaçırdım galiba
Gece dön dön uyku girmedi gözüme
Bende evi temizledik annemleNaber kızlar
kahvaltı yaptım
Oğlanı dershaneye götürdüm
Yiyecek bişeyler aldık
Eve geldik
Regl oldum ayaklarım fılan ağrıyor
Kahve içip yatacam
Ev süpürülecek ben ne yaptım
Hiç bişey