Bugün ne yaptım?

Kacinilmqz tabi. Alicaz artik. Bende yarin tartilicam. Birde gunlerdir yemegi ben yapmiorum
Ne bulursam
Yedime dondu. Bnde almisimdir okdr. Cars tartildim 25-0 da 900gr di minnak. Buyuyolwr

Az kalmış sık dişini sonra oh diyecek keyifle oturacaksın evinde

Günaydııııınnn
Yeni uyandım gece üçte uyudum uykum kaçtı herkes uyudu sinirlerim bozuldu bende film açtım izledim, hala annemdeyim cumartesi belli pazartesi dönerim
Şuan kahve içiyorum anamla ablam yukarıda temizlik yapıyorlar sabah faslı
Geldiğimiz ilk gün, Bi temizlik yaptık var ya pertim çıktı o gün bu gündür pek kalkmıyorum yerimden aynı benim evdeki gibi oldum burda da

Kacinilmqz tabi. Alicaz artik. Bende yarin tartilicam. Birde gunlerdir yemegi ben yapmiorum
Ne bulursam
Yedime dondu. Bnde almisimdir okdr. Cars tartildim 25-0 da 900gr di minnak. Buyuyolwr
Bende en son tartıldığımda 68.900 düm kilo almam durmuş gibi Bayadır 67-68 küsür arası gidip geliyorum ödem bende de fazla var dün terlikler olmuyordu ayağıma

Kızlaaar bu kk ne acayip Bi yer yaa günlerdir son yazılan mesajlardaki konulara bakıyorum yorum yapıyorum vs en çok da derdim var bölümüne. Neyse çoğunlukla kocadan dert yananlar var bilirsiniz, neyse her postta yargı dağıtanlar asıp keseler boşan diyenler hiiiç ama hiiiç çözüm yolu gösteren yok bu insanlar niye böyle ya evliliği bitir demek bu kadar mı kolay psikolojisi bozulmuş bir kadını yermek eleştiri ötesinde linçlemek niye bu kadar kolay düşüncesizlik diz boyu deli oldum size de denk geliyor mu bunlar böyle

Bende okuyorum bazen

Olaylara tek boyutlu bakıyor bazıları ama bazı konular da harbi yok artık dedirtiyor
O yok artıklara bende olumsuzzz giriş yapabiliyorum doğruya doğru ama mesela bugünki mesaj şuydu, 1.5 yıllık evli 4 aylık bebekleri olan bir kadın, bedeninin değişiminden etkilenmiş belli ki hala lohusalık sendromuunda agresif bir yapıya döönmüş , kocasından da beklediği ilgiyi tam görmüyor..
Diyor ki bebekten önce böyle değildik ne yapsam da eskiye dönsem
Ufalk bir not kavgalar normal değil kadın kocaya koca ona saldırmış yatak ayırmaya kalkmış kadın koca izin vermemiş vs vs ...
Yorumlar acayip dediğin gibi tek bakış açısıyla bakıyorlar kız 22 yaşında daha cahil yeni anne olmuş nasıl yüklenmişler ... Neyse ya milletin derdi beni gerdi

Ne bulursam
23 haftada 4 kilo almış oldum. Bu hafta çok farketti kendimi tanıyamıyorum valla oğlumda 75 ile mi ne doğuma gitmiştim
Yazanlar da komik ama adamın bütün kötü yanını yazıyor yerden yere çalıyor sonrada bekliyor senden katlan demeni
Ben bugün o yargı dağıtanlara ters şeyler söyledim bildiğin bende linçlendim
Haha iyi banlanmadan kurtulmuşsuno tayfa öyle

Adam ter kokuyor boşan
Dişini fırçalamıyor boşan
Osuruyor boşan
Ailesine para yediriyor boşan
Bağırdı boşan

Vs vs işte
Ama yazan da stres atmaya yazıyor.
Çözüm aradığı yok ki

Boşanmak ister ya yeni evlidir, ya yeni hamiledir, ya bebek yeni olmuştur, ya işi yoktur, ya ailesi arkasında değildir

Alışırsın zamanla sende.

Tamda dediğin gibi ya şaka gibiler

Eşimle neden aramız bozuluyor gibi bişeydi sanırım
Ben de hiç incelemem profil
Okuduklarımdan bildiklerim
Evet evet evet aynı kişi, okudun mu yorumları beni de görmüşsündür ben okumadım Bi daha yazdıktan sonra verilen cevapları bile

Ben okumuyorum. Ama bence o insanlar evde kalmis kiskanc herkesin mutsuz olmasini isteyen tayfaya mensuptur. Yoksa kimse kimseye bosan yazmaz

Bi çoğu evli gibi ama bende şöyle düşünüyorum kendileri mutsuz yapamıyor başkalarına yaz veriyor
Biraz takıl sende boşan demeye başlarsın
Began diye üye var. 43 tane konusu var bdv de.
Ben en çok onu merak ediyorum.
Bayadır bakamadım kocasını gömdüm diye konusundan beni kısıtladı mesaj yazamıyorum. Maaş kavgası konusuna

Kız diyorum hakkaniyetli davranıyorum kendimce baya ters şeylerde görüyorum özellikle nişanlı olanlar mesela baya baya evlilik haram olacak olanlar oluyor direk acımasızca öngörü yapıyorum ama evli olupda çare arayanlara üzülüyorum böyle hele küçükse yaşları, ya en son dedim benim psikolojim öyle olup buraya iç döksem aynı tepkiler olacak ve bende gaza gelip boşarım adamı

Ya çok saf salak da var bakma. Milletin gözü açılıyor eşime anlatıyorum diyoki sen beni yazsan herkes boşan der

Zamanında yazsaydım ya gözüm açılırdı ya boşanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…