Bugün ne yaptım?

Muhteşem döktürmüş sun yine balimmm

S Seray94 napiosun kuzum nasil oldun yine sesin solugun cikmiyo buara?
Dün akşam anneme geldik ablamlarla, sabah ve öğlen okul ve sağlık ocağına gittik öğlenden sonra avm ye gittik maile, o yüzden pek bakamıyorum telefona... Yeni uzandım yatağa pertim
Sen nasılsın canımmm

Midemi merak ettiysen söyleyeyim, ilk günkü kadar canım yanmıyor ama acı hala var hiç geçmiyor ama çoğalmıyorda
Evet merak ettim valla. Ogunden sonra yazmayinca. İnsallah hemen iyilesirsin be kuzucum
Ben iyiyim 3 gundur kv deiz bizde. Hasta doktora fln goturuyoruz evimi ozledim duzenimi ozledim. Yrn yazliga gecicez insallah dontordan sonra
Bok gbi bir haftaydi tek guzel yani cars bizim kontrol vardi karya hanimi gorduk 900gr olmus teyzesi

Maşallah maşallah maşallah ya bi tosuncuk daha geliyor desene kv nin nesi var geçmiş olsun ...
İnsan ne kadar yakınının yanında olsa da kendi evini özlüyor çok iyi anlıyorum seni
Evdeki inşaat ne zaman bitecek senin

Valla kirma bitti smdi doseme basladi. Yrn ancs mutfak biter. 10 gunde doseme bitse sonra korudor banyolar mutfak boya var bir de kapilar boyanicak smdilik yine 1 aylik is var.
Ozluyorum valla. Bi de yalniz olmayi ozledim allah affetsin. Yrn yazliga donucez ona bile sukrediorum. En azindan yenek fln yapar oyalanirim

Günaydın canlar ✌
Oğlanı doğa kampına bıraktım.
Fırından ekmek aldım.
Tartıldım.
Kahvaltı yaptım hızlıca.
Ama doymadım sadece yumurta yedim.

D d_g_g Gamze bu hafta 1.5 kilo almışım. Demekki baya büyüdü bizim minnaklar. Diyete rağmen kilo kaçınılmaz olacak gibi. Ya biraz ödem de var. Dün meyve, ekmek, pilav yemiştim.

Günaydın canım bende yeni uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…