Bugün ne yaptım?

Biliyorum o lekeyi o da değil ya. Çamaşır ütü işi hiç bana göre değil. Düzen işi de.

Yemek yemesi çok güzel de. Yapması çok uzun sürüyor. Akşam yemeği için bir girdim mutfağa kaç saat sürdü.
. Vldeolardaki gibi olsa yemek yapmak çok basit. Bütün malzeme baharat hazır sadece ekle birleştir pişir ohh

Vücutta yapar ağrı midede yapmaz.

Yaa bakıyorum çoğu şey gereksiz ve kalabalık edecek şeyler ama enteresan insanlar almış. Bugün ilgimi çekti üç raflı kenarları gold ahşap 3 lı raf. Adam banyoya koymuş yanda kocaman banyo dolabı var. Eee dolap niye var o zaman. Bütün krem vs ortada duracaksa terek usulü dolabı niye yaptırdın taktın 🤷‍♀️dolabın amacı dağınıklığı ortadan kaldırmak derli toplu olması düzgün görünmesi değil mi😁ben kalabalığa gelemiyorum ya ruhum daralıyor.

Ben yıllardır alışveriş sitesi gezmiyordum kafam rahattı bebek için bakarken yeni yeni hatırlıyorum bu alışkanlığımı. Oğluma hamileyken böyleydim en son sonra bırakmıştım doğunca.
Hahhahaha suan benden bahsetmissin😂 benim banyom oyle. Rafli bisey almistim hersey onun ustunde. Dolapta degil😂 ama cok şık duruyor ywni sen nie ole dedin😂
Sen alisveris yapmayi sevmiosun bence😂

Kuzum ya. O kusmalar etmeler midene zarar verdi demekki… ozmn cidden karbonat iciceksin. Bnm zamaninda gastrit oldugunda mide ilacindan cok ingiliz karbonatini su ile karistirip icerdim o yatistirirdi. Belki ise yarar.
Cok gecmis olsun.. hic tadini cikartamadin hamileliginin :KK43:
Birşey diyim mii halime şükrettim acilde sıra beklerken 32 haftalık bir gebe vardı böbrek hastası nasıl ağrı çekiyordu konuştuk biraz kendimi unuttum dinlerken
Karbonat deneyeceğim aklıma gelmemişti hiç sağol yavrum

Hahhahaha suan benden bahsetmissin😂 benim banyom oyle. Rafli bisey almistim hersey onun ustunde. Dolapta degil😂 ama cok şık duruyor ywni sen nie ole dedin😂
Sen alisveris yapmayi sevmiosun bence😂
Ordaki fotolardan biri senin mı yoksa🤣
Off deli ya 🤣dolapların içi boş ve rafta mı duruyor?
Ya çiçek kaktüs filan dekor amaçlı belki güzel olabilir. İşte pamuğu mesela güzel kavanoza koyuyorlar hasır sepet filan.

Ama adam koymuş kafam kadar tarak, koca koca diş temizleyicileri hiç şık durmuyor. Kalabalık ve dağınıklık sevmiyorum. Alışveriş gereksiz geliyor böyle konularda çoğu zaman.

Dün mesela ilgimi çekti mutfağa kare lavabolara üçgen süzgeç işte çöp koycakmışsın sünger vs koyarmışsın sebze meyve yıkayacak mışsın vs orda kalabalık ne gerek var. O da kirlenecek yıkanması lazım ilgi alaka lazım.

Yani hayatımı kolaylaştırmalı teknoloji.
Üretim tüketim ayağında çok ürün çıkıyor. Ama mesela 1 tane bıçağın yapacağı görev için onlarca alet var.

Zamanında aldım almadım değil .
Kızartmalık patatesi küp küp doğrasın diye üstten basmalı alet aldım. Doğrarken kırıldı.
Metal ince ipli yay gibi yine üstten kapat şeklinde haşlanmış yumurta doğrama makinesi aldım. Değişik desenlerde doğruyor. Enine ve boyuna formları var mesela. Oğlum kurcalarken telini çıkardı çöp. Patlıcan oyma aleti aldım ama patlıcan oymuyorum gibi gibi. Yani hepsinin işini tek bıçak görüyor.

Limon sıkacakları uzaktan tutmalı, porselenler vs çeşit çeşit aldım. Şu an klasik meyve sıkıcısı formundaki yetiyor.

Yani görüp heves edip aldığımız çok deneye yanıla öğreniyoruz.

Doğrayıcılar tupper, rondo vs ama ben hala pratik bir çeşit yemek yapacaksam elimde doğruyorum. Ancak köfte, menemen, sos vs yapacaksam o zaman robotu çıkarıp kullanıyorum. Yıkamaya üşeniyorum çünkü. 😁

Hayat pratik olmalı. Vakit nakit benim için. Ne kadar az uğraşırsam o kadar mutlu oluyorum.

Selam canlar💜

Geç yattım geç kalktım.
Kahvaltı yaptım.
Çay keyfi şimdi. ☕

Dünden köfte var. Yanına pilav tamamdır.
Kuru fasulyeyi dünden ıslamıştım dolaba koydum sabah. Yarın pişirebilirim.

Slm kızlar Bugün 12 ye yakın uyandım
Sabah 06 da uyandım migren nim tutmuş
Çok terlemişim ilaç alıp tekrar uyumuşum
Uyandım duş aldım
Canım birşey yemek istemiyordu
5 zeytin peynir yedim midemi bastırsın diye salgınımı aldım acaba 🤦‍♀️

Slm kızlar Bugün 12 ye yakın uyandım
Sabah 06 da uyandım migren nim tutmuş
Çok terlemişim ilaç alıp tekrar uyumuşum
Uyandım duş aldım
Canım birşey yemek istemiyordu
5 zeytin peynir yedim midemi bastırsın diye salgınımı aldım acaba 🤦‍♀️
Benimde iki gündür burnum akıyor.
Ama benim ki bence alerji.
Bahar mevsim geçişi ağaçlar yaprak dökmeye erken mi başladı yahut bu mevsimde çıkan ot vs

Ordaki fotolardan biri senin mı yoksa🤣
Off deli ya 🤣dolapların içi boş ve rafta mı duruyor?
Ya çiçek kaktüs filan dekor amaçlı belki güzel olabilir. İşte pamuğu mesela güzel kavanoza koyuyorlar hasır sepet filan.

Ama adam koymuş kafam kadar tarak, koca koca diş temizleyicileri hiç şık durmuyor. Kalabalık ve dağınıklık sevmiyorum. Alışveriş gereksiz geliyor böyle konularda çoğu zaman.

Dün mesela ilgimi çekti mutfağa kare lavabolara üçgen süzgeç işte çöp koycakmışsın sünger vs koyarmışsın sebze meyve yıkayacak mışsın vs orda kalabalık ne gerek var. O da kirlenecek yıkanması lazım ilgi alaka lazım.

Yani hayatımı kolaylaştırmalı teknoloji.
Üretim tüketim ayağında çok ürün çıkıyor. Ama mesela 1 tane bıçağın yapacağı görev için onlarca alet var.

Zamanında aldım almadım değil .
Kızartmalık patatesi küp küp doğrasın diye üstten basmalı alet aldım. Doğrarken kırıldı.
Metal ince ipli yay gibi yine üstten kapat şeklinde haşlanmış yumurta doğrama makinesi aldım. Değişik desenlerde doğruyor. Enine ve boyuna formları var mesela. Oğlum kurcalarken telini çıkardı çöp. Patlıcan oyma aleti aldım ama patlıcan oymuyorum gibi gibi. Yani hepsinin işini tek bıçak görüyor.

Limon sıkacakları uzaktan tutmalı, porselenler vs çeşit çeşit aldım. Şu an klasik meyve sıkıcısı formundaki yetiyor.

Yani görüp heves edip aldığımız çok deneye yanıla öğreniyoruz.

Doğrayıcılar tupper, rondo vs ama ben hala pratik bir çeşit yemek yapacaksam elimde doğruyorum. Ancak köfte, menemen, sos vs yapacaksam o zaman robotu çıkarıp kullanıyorum. Yıkamaya üşeniyorum çünkü. 😁

Hayat pratik olmalı. Vakit nakit benim için. Ne kadar az uğraşırsam o kadar mutlu oluyorum.
Hahahah yok foto yok ama mantik olarak o benim
Keske evime gidebilsem de foto atabilsem soyledigin hersey beni anlatio. Bicak bile 4737383 cesit var. Onun bicagini ona surmem. Pratik gerecleri asiri cok kullanirim. Hayalim kitchenaid hamur mak almak bi nasip olmadi 8k lik sey 20k oldu bn alana kdr.
Her alete her zimbirtiya ayri asigim ben. Bnce aletler hayati daha cok pratiklestiriyo. Mesela niye sogani ince ayay dogramakla ugrasayim 20sn fln suruyo mandolinde. Gibi😂😂😂

Hahahah yok foto yok ama mantik olarak o benim
Keske evime gidebilsem de foto atabilsem soyledigin hersey beni anlatio. Bicak bile 4737383 cesit var. Onun bicagini ona surmem. Pratik gerecleri asiri cok kullanirim. Hayalim kitchenaid hamur mak almak bi nasip olmadi 8k lik sey 20k oldu bn alana kdr.
Her alete her zimbirtiya ayri asigim ben. Bnce aletler hayati daha cok pratiklestiriyo. Mesela niye sogani ince ayay dogramakla ugrasayim 20sn fln suruyo mandolinde. Gibi😂😂😂
Bacım evin 230 m2 filan galiba 🤣

Belli sen almaya devam et
Bu çark illa dönmeli 🤣
Satıcıların da ürünleri satacak müşteriye ihtiyacı var sonuçta😁
Dünyanın bir al ver dengesi var.

Ben eşyaları nasıl azaltsam da daha küçük evde bile daha rahat yaşarım diye düşünüyorum 😁büyük ev de güzel ona göre işi gücü de tabiki.

Belli sen almaya devam et
Bu çark illa dönmeli 🤣
Satıcıların da ürünleri satacak müşteriye ihtiyacı var sonuçta😁
Dünyanın bir al ver dengesi var.

Ben eşyaları nasıl azaltsam da daha küçük evde bile daha rahat yaşarım diye düşünüyorum 😁büyük ev de güzel ona göre işi gücü de tabiki.
Ben is yapmayi sevmedigim icin beni cok baglamiyor robotlarin yaptigi kdr biliyosun kadinim kacti😂😂😂
Ama saka bi yana bu tadilat isi bitince acaip is var ole bole degil. Kismet yapicaz bisekilde

Naber kızlar

Bugun hiçbişey yapmadığım bir gün daha
Bulaşık makinesi çıkar yerlestır
Çamaşır yıka ve katla

Markete gittim çok sıcak diye araba ile gittim🤦‍♀️

Dönüşte oğlumu aldım okuldan geldim

Yüzüm gözüm çok şiş hala🤷‍♀️

Naber kızlar

Bugun hiçbişey yapmadığım bir gün daha
Bulaşık makinesi çıkar yerlestır
Çamaşır yıka ve katla

Markete gittim çok sıcak diye araba ile gittim🤦‍♀️

Dönüşte oğlumu aldım okuldan geldim

Yüzüm gözüm çok şiş hala🤷‍♀️
Yaa bende biraz düzelmiştir diye düşünmüştüm. Antibiyotik nasıl 36 saatte etki ediyorsa ilaçların da bir süresi vardır illa.

Sen yine serayın dediği patatesi koy.

Olmadı oğlun günde bir kez seni korkutsun bu sefer tükürme annem de 🤣tükrüğünde keramet yokmuş de😁

Ben neler yaptım?

Bir makine siyah yıkadım.
Yemeğin yanına pilav yaptım.

İhtiyaçlar vardı markete gittik.
Yine zam gelmiş süt ürünlerine 26-30 aralığındaki kefirler 31-47 bandına çıkmış.

Yaa bende biraz düzelmiştir diye düşünmüştüm. Antibiyotik nasıl 36 saatte etki ediyorsa ilaçların da bir süresi vardır illa.

Sen yine serayın dediği patatesi koy.

Olmadı oğlun günde bir kez seni korkutsun bu sefer tükürme annem de 🤣tükrüğünde keramet yokmuş de😁
😂😂😂korkudan düşüyormuşum merdivenden fılan

Ama bak gözüm iyi oldu diyomuşum😂😂😂

Ya var bende bu sıralar bi gariplik
Ebru şallıyla yuvarlanıyordum🤪(pilates) deli kedim ayağımın altına yatmış
Görmedım ayaklarımı indirince irkildi demiştim ya zaten bir garip eve alışamadı diye

Saldırdı ayağıma çok kötü kanattı çığlıklarımı oğlum duymuş ilk defa sesimi yükselttim kediye çok canım acıdı

Şimdi ayağım da yara bere içinde
Pişman oldum gel öpeyim barışalım diyorum oralı olmuyor🤦‍♀️

Ben neler yaptım?

Bir makine siyah yıkadım.
Yemeğin yanına pilav yaptım.

İhtiyaçlar vardı markete gittik.
Yine zam gelmiş süt ürünlerine 26-30 aralığındaki kefirler 31-47 bandına çıkmış.
Yaaa ben pazar günü 26 ya almıştım
Oğlum içiyor diye alıyorum

Hazır içiyosun dimi sende
Evde mayalama hiç denemedım ben

Daha mı iyidir acaba

😂😂😂korkudandüşüyor musum merdivenden fılan

Ama bak gözüm iyi oldu diyomuşum😂😂😂

Ya var bende bu sıralar bi gariplik
Ebru şallıyla yuvarlanıyordum🤪(pilates) deli kedim ayağımın altına yatmış
Görmedım ayaklarımı indirince irkildi demiştim ya zaten bir garip eve alışamadı diye

Saldırdı ayağıma çok kötü kanattı çığlıklarımı oğlum duymuş ilk defa sesimi yükselttim kediye çok canım acıdı

Şimdi ayağım da yara bere içinde
Pişman oldum gel öpeyim barışalım diyorum oralı olmuyor🤦‍♀️
Retro seni vurmuş annem 🤣
Ya gülme emojisi hani yapacak bir şey olma artık tiye alırsın ya 😁

Sen kocayı çağır bence ✌

Merdivende filan korkutmasın canım oğlunda otururken tv filan bakarken 😁

X