Anadolu yakasındayım canım neden sordun ki
Afiyet olsun çiçeğim.İspanakli peynirli borek ve biber yogurtlusunun devami aşkım beye bana da barbunya pilav yogrt.
Bi borek yaptm taze bgn okdr :)
Yapan olsa yenir her günÇok yemiyom canım çektiğinde ayda bir kere
Çok değişik et yemekleri hamburgerleri var. Aşırı soslu dün bir tanesinin sonunda kaşarlı makarna bile vardı. Tam kalori bombası.Tlc ordakiler başka
Günübirlik kampa sen de Eymeni gönder orda buluşup lak lak edelim diyecektim.Anadolu yakasındayım canım neden sordun ki
Vallahi masallah. Ben off poff diyorum resmen kacip yapmiorumSelam ballar
Sabah 7 de kalkarsam tabi erkenden keyif saatlerini bitiririm.
Duş sonrası kahve keyfimi yaptım.Donmuş kavun ve badem eşliğinde. Dünden buz kalıplarına kavun ve badem atmıştım.
Sonra efenim ceviz, muzve kefir saati de yaptım.
Sonra maden suyu keyfi de yaptım.
Buzdolabının altına su kaçmış.
Eşim buzdolabını çekerken üstündeki porselen katlı kurabiyeliği düşürdü kırıldı.
Neyse oraları çekti, temizledi ,yerleştirdi.
Sonra da aspiratörün davlumbazını sabitledi.
İlaçların kalanlarını içmedim daha.
Unutmadan içsem iyi olacak.
Süpürgenin filtresini boşalttım.
Orta sehpayı sildim.
Balım misafir gelecek ev dandini.Vallahi masallah. Ben off poff diyorum resmen kacip yapmiorumhic canim istemiyo. Hamilelikten once daha iyiydi ozmn vaktim yoktu ama yapma istegim gucum vardi. Smdi iki is yapinca nefes nefese kaliyorum yoruluyorum oyuzden de yapasim hic gelmio. Yemek ve tuvaletler bide camasir yikama okdr..
kalktim kahvaltimi yaptm. Bahcedeim golgede. Kahvemi ictim smdi koltuga uzandim kitao okuma oncesi telle oynama modundayim
Canımsu bugün soracaktım nasıl oldun diye2 hafta sadece sıvı beslenme bitti ama bende bittim
Sağım solum her yerimden çorba fışkıracak gibi hissediyorum.
Katı yemeyi o kadar özledim ki
Yarın pilav ve yanına taze fasulye yiyeceğim ilk defa
Çıtır olmayan şeyler yemem gerekiyor bir hafta daha
Yutmam ilk günlere göre çok daha iyi ama kendimi hazır hissetmeden kıtır şeyleri yemeyi düşünmüyorum.
En sıcak günden sonra buralar iyice serinledi
Akşam yürüyüşlerine geri dönmeyi düşünüyorum pzt den itibaren
Bu hafta kilo verimi azalabilir çünkü hala muhallebiyi bırakamadım (çorba içmek istemediğim için muhallebiye falan sardım)
Ev yemeğine geçince artık tavuk falan proteini düzenlerim diyorum. Şimdi sürekli şeker şeker.
Alışma sürecim yeni bitti ve uyku kalitem aşırı derecede farkediyor.
Daha dinç kalkacağım için sabah rutinlerim daha verimli olacak diye düşünüyorum.
Güzel bir haftasonu olur inşallah
Ahh Seray'ım gözlerim doldu okurken.Günaydın kızlar nasılsınız?
Bende bugünün planını anlatayım
Bi sürü çamaşır var onları katlayıp asacağım yıkanacakları atacağım makineye, dün süpürmedim bugün süpürüp silip toz alacağım
İki gündür ben bende değilim yeni bir düzen yeni bir hayata giriş yapmak üzereyim
Duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum artık üç gündür yaşadığım stres üzüntü inşallah bebeğimi etkilememiştir diye dua ediyorum sadece...
Önceki gün aldığımız bir haberle yıkıldık, eşimin çocukları yurda bırakıldı dün çocukları almak için koşturduk eve geldiler baktılar vs. Pazartesi inşallah alacağız Bi aksilik çıkmazsa. önceki gün hiç uyumamış üç saatlik uykuyla yollara düşmüştüm dün akşam üzeri uyudum gece 10da kalktık sonra geç uyuduk yeni yeni kendime geliyorum ne zaman uykudan gözümü açsam yüreğimde acıyla uyandım uyuyamadım bölük pörçük, göz yaşı akmıyor artık çocukların sesleri halleri gitmiyor beynimden, dün yasak olmasına rağmen sağolsun evimize gelen kadın çocuklarla telefonda konuşturdu bizi babasıyla konuşurken ağlamayan çocuklar benimle konuşurken ağladı kahroldum, küçük olan anne gel beni al diye ağladı, yanıyor içim yanıyor, Bi anne nasıl çocuklarından böyle vazgeçer düşünmek yetmiyor anlamaya Allah onu ıslah etsin bana diyor ki çocuklar annem beni bıraktı gitti sen gel al nasıl korkmuş nasıl kedi gibiydi halleri Allahım, nasıl unutturup iyi edeceğim çocukları bilmiyorum
Ah benim canım sudem ya büyük ihtimalle çünkü bende öyle birden girdim yazdımCanımsu bugün soracaktım nasıl oldun diye
Telepati olmuş resmen.
Çok sevindim iyileşmene
Daha da güzel günlerin gelecek daha.