Bugün ne yaptım?

E napiym sirf dolma da protein yok borek yiemiorum😂mecbur
Neye bozuldu kocan bey anlamadim. Birikime nie bozuldu ne guzel iste
Miras mevzusu açılınca işte ya.
Evlenmeden önce çöpü yoktu.
Benim de yoktu.
Neyse derken babamın bir yerler satıldı bana para geçti o parayı değerlendirdik. Ev araba dükkan hep benim çabamla alındı. Ev ile dükkan kredisini ben çektim ödedik vs. Fakir adamla evlenmesin kimse fakir ama gururlu oluyor. Ailesinin çok bir şeyi yok. Neyse ya ben bu maddi konulardan çok çektim yıllarca ailesinin beklentisi vs. İstediğim hayatı da yaşayamadım hiç. Bu konuyu burda kapatıyorum.

Günaydın canlar 💜
Çayı ve yumurtayı ocağa koydum
Birazdan kahvaltı hazırlarım.
Kan ilacımı içtim.

Bonevite dün tekrar başladım bakalım yine barış ağrısı olacak mı?

Gunaydinnnlar. Bikac kere uyandim ama hep uyuttum kendimi:) artik kalkicam ama :) guzel bi gun olsun hepimize

Günaydın sabah çiçekleri 🥰 gece film izledik o yüzden giremedim sonra yattık ama uyuyabilene aşk olsun nefes alamadık sıcaktan sabaha karşı Bi rüzgar başladı ama var ya fırtına resmen yinede kapatmadım camları evde birimiz kalkmış birimiz yatmış hep hele oğlumla köşe kapmaca oynadık resmen o kapatmış camını ben açtım yorgan örttüm üstüne üşümüş anladım, sabaha kadar hep uyandım Bi rahat uyuyamadım 🙄

Selam canlar
Gece yağan yağmur sesine uyandım bende.
Balkonda arabanın kılıfları vardı onları aldık balkondan.
Bugün serin epey.
Sarmayı pişirdim çok güzel oldu. 😋Etli yapmıştım. Yanına da sarımsaklı yoğurt yaptım.
Kahvaltıya da kendime ekmek tüketmedim onun yerine patates salâtası yaptım. Bol limonlu, yeşil soğan, maydonoz, haşlanmış yumurta ile değişik bir kahvaltı oldu.
Meyve olarak da kirazım eriğim kaysım bitmişti kavun aldırdım ona geçtim.

Film 🎥🎬👀izledik
Ufo 👽 isminde
Baya heycanlı idi.

Sabah erken kalktım 9.30 gibi arada uykum geliyor.
Ablam ve abimle konuştuk biraz.
Bugün daha kahve keyfi yapmadım.
Evi komple süpürdüm. Salonu ve oğlumun odasını topladım. Çamaşırları serdim. Arıtıcıdan su doldurdum.

Benimkiler yürüyüşe çıkacak ben evde dinleneceğim.

İyi akşamlar💙
Biraz yorgun biraz argın bir çay kaşığı düşünceli bir çimdik hararetli sizler nasılsınız

Ben temizliğe vurdum kendimi iki gündür hiç selam sabah veremedim sizlere🫠
İyiyiz
Temizlik candır
Slm kızlar kuzenimle havuza geldik
Çok güzel di hava sıcaktı
Simdi ferubota bindim köye gidiyom
Ohh miss
Çok acıktım ya yemek yiyip öyle
Gideyim
Afiyet olsun menüde ne var?

X