Bugün ne yaptım?

Hahahah bende ara ogun yaptim sonra diyetisyenle konustum haftalik 450gr almisim cok dedi
Smdide yuruyuse ciktim kulagimada kulaklikleri taktim klasik müzik dinliyorum. Umarim minnosum duyuyodue cnku ben klasik hic sevmem
Ben hiç dinletmedim valla.
Gözleme yediğini söylemeseydin doktora
450 dramın hakkını verdim deseydin
İyiyim canım
Bamya yaptım
Pilav yaptım yedik şimdi çay içeceğim
Hay allah ya. Tahmin ettim hic yazmayinca. Bu bas agrisinin bi cozumu olda keske. Herkes perisan
Bn iyiyim kendi halimde bi gun gecirdim
Magnezyum diyor herkes.

İyiyim canım
Bamya yaptım

Magnezyum diyor herkes.
Hahaha verdim de yani 100-150 gramin lafi oluyo
Magnezyumu sorucam doktora
Afiyetler olsn

İyi akşamlar

Yarının görevi

Hayatta kendinizi önceliğe alın diyor.

Bu konuda bilinçli bir çaba içinde misiniz? Eğer öyleyse neler yapıyorsunuz?

Bugün düşünün yarın konuşalım, hem fikir olur hepimize

İyiyim canım
Bamya yaptım

Magnezyum diyor herkes.
Afiyet olsuuunnn bende dayanamadım annemi aradım yengemdeymiş dedim bana yemek yap sulu ev yemeği istiyorum artık yengemde yapmışlar sağolsunlar getirdi hemen ama dışarıdan söylemiştim bekleyemedim

Ben tek cocuk ve aslan burcu oldugun icin bencillikle cok ince bir cizgide gidip geliyorum. Cogunlukla boyle.
Benin istediklerim sevdiklerim sevmediklerim hayallerim gibi gibi bu gidiyor. Hatta suan hayatimda ilk defa baska bi canliyi %100 dusunerek hareket ediyorum hamile oldugum icin ..
ben kendimi bildim bileli motto olarak sunu diyorum; ben yoksam dunyanin donup donmemesinin bir anlami kalmiyor. Ozmn dunya benim etrafimda donuyor.. bu da bencillik aslinda ama allah beni de bole yaratmis yapicak bisey yok.
Benim icin herzaman ben onceligim oldum hayatta. Bundan sonra bir kizim bunu aşar tahminimce okdr

Anasını satim hayatımda belki çok nadir önce ben demişimdir dediğim zamanların birindeyim ama çok acı çekiyorum
Mevzu derin ve uzun ...
Bu sefer ben gitmicem dedim ablamla çok kötüyüz üç ay oldu konuşmuyoruz.. bugünde öğrendim ki çok kötüymüş .. bizi bu hale getirene Allah sorsun inşallah
Çok kötüyüm ya hüngür hüngür ağlayasım var ağlayıp ağlayıp susuyorum

Yapamayanlae çabuk çöküyor hastalık sahibi oluyor sen en iyisisin valla

Yani umursamak istesem de umursayamiorum.
Günümüzün şu şartlarında aslında olunması gerekende sensin biliyor musun biz herşeyi takıyoruz da ne oluyor al kaşıntım tuttu yine zamanında sıkıntıdan kurdeşen olmuştum panik atak hastasıyım zaten .. migreni sayma bile.. yaş 29 henüz bakalım ileride neler olacak

Bu konuyla ilgili soyleyebilecegim hayat cok kisa. Kusmeye kirginliga devam etmeye gerek yok. Eger ablani seviyosan sebep ne olursa olsun baris. Benim babamin hiiiic biseyi yoktu bir anda tak diye ellerimizden kaydi gitti…

Bu konuyla ilgili soyleyebilecegim hayat cok kisa. Kusmeye kirginliga devam etmeye gerek yok. Eger ablani seviyosan sebep ne olursa olsun baris. Benim babamin hiiiic biseyi yoktu bir anda tak diye ellerimizden kaydi gitti…
O benim canım ... Evet haklısın ve bugüne kadar her kırgınlıkta da ben gittim işte diyorum ya bu sefer önce ben dedim bu sefer ben gitmeyeceğim dedim ama canım acıyor kahroldum...
O ölen bende olabilirim ama değil mi tak diye gidebilirim hamileliğimi duyunca bile aramadı gelmedi.. ne yaşanırsa yaşansın böyle birşeyi ben duymuş olsaydım koşardım ki biliyor hamileliğimin kötü geçeceğini geçtiğini.. o kadar büyük ikilem var ki içimde

Konuyu bilmeden yorum yapmamak daha dogru..

Ailede bütün çocuklar aynı olmuyor gerçekten.
Kimi saha merhametli, şefkatli, yardımsever olurken kimi kıskanç, vs olabiliyor. Halbuki aynı anne babanın çocugu genler mi desem yaşantı mı karakter mi bir şey etkili işte.
Bak bizde 6 kardeşiz.
Bir abim iki ablam merhametli ,iyidir.
Bir abim bir ablam marhametsiz, kıskançtır. Abimin birine annem sayısına çekmiş der. Hatta dayısının karısı emzirmiş vs huyu ondan kötü filan der. Diğer ablam da çok olaylı iki evliliği oldu. Hayat zor geçti onun için. Artık ondan mı başka şeyden mi bilmiyorum ama bizi mesela ablam çok sevmez.

Mikan yarın kendimi öncelik tanıyıp arkadaşlarla kahvaltıya gitmeyi planlıyorum. Ama kader planı izin verecek mi bilmiyorum

Çünkü oğlum ateşli. Dün yüzme sonrası hava esiyordu biraz üşümüş. Sonra gece cam açık üstü açık uyumuş. Bakalım inşallah sabaha düzelir iyileşir. Dün de kulağım ağrıyor diyordu. Havuzda derine dalıp dalıp çıkıyor su kaçıyor anca.

Bir film izledim.
Adı mastürbasyona başladığım yıl.
Filmde de kendine öncelik tanımak, vs üzerine idi.

Gerçekten dünyanın bir al ver dengesi var. Sürekli fedakar olunca görev biliyor herkes. Abimin bir lafı var. Bir iyilik yap, iki kez kafasına vur der. Yani karşıdaki kişide farkındalık oluşturmak. Bedavaya iyi olmamak. İyi olduğunun bilinmesi takdir edilmesi aynı zamanda. Çoğu ailede fedakar evlat itilip kakılan umursanmayan değil mi zaten. Ama ayda yılda bir iyilik yapan daha kıymetli. Çünkü ayda yılda bir yapıyor.

Cok gecmis olsun kuzu. İnsallah sabaha biseyi kalmaz..

Ben buna inaniyorum. Salt iyiligin bi hukmu yok. Cennette degiliz..

Bu arada hafta sonu annem aradı çok içimden konuşmak gelmedi.
Ctesi salladım.
Pazar yine aradı. Artık bu sefer konuştum. Yaşlandı ve artık bir şeyleri kafasına takıyor.Neyse benim çekirdek ailemi düşünüp seviyor onu anladım. Ama sanırım uzakta olduğumuz için geçici seviyor. yaza gelmiycem dedim bakalım kısmet.

Annen biraz mesafeli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…