Bugün ne yaptım?

Nere ya
Hangi üst segment hastane
Çocuğu sıfırdan mı tüp bebek yapıyorlar 🤣
Biz o hastanenin önünden bile geçmeyiz sanırım

Ayy kendimi çok fakir hissettim şu anda. 🤣
Valla o kadar çok hastane aradım ki hangisi hatırlamıyorum Türkiye'de üç şubesi olan hastane bile buldum düşün yani 🤣🤣 çok uçuklar ya gerçekten Allah yardımcımız olsun en uygunu bile pahalı aslında..

Allah'tan doğumumuz yılbaşından önce de 2024 ün zamlı fiyatları olmayacak ona bari şükredelim 🤣

Diğer ameliyatı da aralıkta olmuştum. Zamdan etkilenmemek için 😁
Evet ilk aklıma gelen hele şu dolar yükselince o olmuştu yılbaşından önce zam gelmez inşallah çünkü araştırmam esnasında hastanenin biri demişti bu şuanki fiyat zam gelebilir.. demek ki yılbaşı öncesi sonrası farketmiyor ya

Yok inmedi ben 10 yıla çıktım 😂😂😂
Sen çalış yine de belki bizimki kadar kolay ve saçma olmaz 🤣
Valla o kadar çok hastane aradım ki hangisi hatırlamıyorum Türkiye'de üç şubesi olan hastane bile buldum düşün yani 🤣🤣 çok uçuklar ya gerçekten Allah yardımcımız olsun en uygunu bile pahalı aslında..
Hastane belli de erken doğumdan korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında olur. 🙏🙏🙏
Evet ilk aklıma gelen hele şu dolar yükselince o olmuştu yılbaşından önce zam gelmez inşallah çünkü araştırmam esnasında hastanenin biri demişti bu şuanki fiyat zam gelebilir.. demek ki yılbaşı öncesi sonrası farketmiyor ya
Ara zamlar oluyor senede bir kaç kez bazen. Burun estetiğinde öyleydi.
Hsg de de öyle. Ay ay zam geliyordu nerdeyse.
Dolar euro uçunca illa gelir şu anki fiyattan zor faydalanırız.
Daha da çok uçacak fiyatlar.

O ne kız adam öyle alıştı yenisini mi istiyor bir de.
Ya şöyle düşünceli kocaları nasıl buldunuz ya🤣
Karısı hamile diye yastık alan filan 🤣
Benimki meşe odunu filan herhalde 🤣

Kaç gündür tatlı al diyorum unutuyor 🤣
Ben sevgiliyken yonttum biraz aslında odundu baya baya başlarda bana ayak uydurmak için çok çabaladı ben şiir yazan ruha sahipken o konuşamazdı bile duygularını 🤣 şimdi o şiir yazacak hale geldi ben odun oldum şaka gibi 🤣🤣🤣 bide bizde bozulmayan birşey oturdu 'ben ne istersem seninde aynı şeyi istemeye hakkın var '... Yani bu ilgi olur dışarı çıkmak olur gibi.. mutlu etmiyorsa mutlu etmemi beklemeyecek 😁😁😁

Hastane belli de erken doğumdan korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında olur. 🙏🙏🙏

Çalışıcam ya çalışmasam bile çalışıyorum diye odaya kapanacağım çocukları eşime bırakıp 🙈😂😂😂

Korkma ikiz değilsin bakalım cinsiyet ne erkekse zaten zamanında gelir kızsa en fazla iki hafta erken gelir stres yapma kendine 🤗
Bizde dün aynı şeyi konuştuk eşimle.. hamileliğimin başında karar aldık sigorta yaptıramayınca eşim aylık maaş almıyor haftalık alıyor her hafta gram altın alıyor altın biriktiriyorum doğuma kadar fiyatlara zam gelse de altında yükselecek o yüzden gönlüm rahat biraz tek sorunum alışveriş biz kredi kartı kullanmıyoruz o konuda zorlanacağız 😁

Ben sevgiliyken yonttum biraz aslında odundu baya baya başlarda bana ayak uydurmak için çok çabaladı ben şiir yazan ruha sahipken o konuşamazdı bile duygularını 🤣 şimdi o şiir yazacak hale geldi ben odun oldum şaka gibi 🤣🤣🤣 bide bizde bozulmayan birşey oturdu 'ben ne istersem seninde aynı şeyi istemeye hakkın var '... Yani bu ilgi olur dışarı çıkmak olur gibi.. mutlu etmiyorsa mutlu etmemi beklemeyecek 😁😁😁
Bu ara bende biraz kendimi geri çekiyorum valla.
Anca o dilden anlıyor aynen.
Benimki ilgi sevmiyor.
Çalışıcam ya çalışmasam bile çalışıyorum diye odaya kapanacağım çocukları eşime bırakıp 🙈😂😂😂
Mantıklı 😁
Korkma ikiz değilsin bakalım cinsiyet ne erkekse zaten zamanında gelir kızsa en fazla iki hafta erken gelir stres yapma kendine 🤗
Bizde dün aynı şeyi konuştuk eşimle.. hamileliğimin başında karar aldık sigorta yaptıramayınca eşim aylık maaş almıyor haftalık alıyor her hafta gram altın alıyor altın biriktiriyorum doğuma kadar fiyatlara zam gelse de altında yükselecek o yüzden gönlüm rahat biraz tek sorunum alışveriş biz kredi kartı kullanmıyoruz o konuda zorlanacağız 😁
Kredi kartı da sonuçta ona göre ödemesi var.
Taksit de olsa peşin de olsa.

Bu ara bende biraz kendimi geri çekiyorum valla.
Anca o dilden anlıyor aynen.
Benimki ilgi sevmiyor.

Mantıklı 😁

Kredi kartı da sonuçta ona göre ödemesi var.
Taksit de olsa peşin de olsa.
İlgilenip ilginelip ilgi görmeyince kendini geri çektikten sonra sorunlu yine biz oluyoruz orasıda var 🤣 hiç Esra ezmeciyi takip ettin mi yada kitaplarını okudun mu
Kredi kartı tehlike evet ama şöyle durumlarda da kurtarıcı bi bakıma ya artık her yer ya nakit ya kart 😒

Guuunaaaayddiiinnn💃🏻💃🏻 yine basim agrio fhfjfjfjf 😂vaaallaa biktimm. Ama cok guzel uyumusum

İlgilenip ilginelip ilgi görmeyince kendini geri çektikten sonra sorunlu yine biz oluyoruz orasıda var 🤣 hiç Esra ezmeciyi takip ettin mi yada kitaplarını okudun mu
Kredi kartı tehlike evet ama şöyle durumlarda da kurtarıcı bi bakıma ya artık her yer ya nakit ya kart 😒
Canım 16 sene oldu turşu olduk bir nevi.
Ben duygulu romantik vs isterdim olmayınca zamanla alıştım mecburen.
Üzerine düşülmesini sevmez.
Ama ben ilgiyi başka konularda da kestim işe yaradı.
Geçen dışarda yemiş yine poğaça eve gelince çay demler demlememiş sonra uyudu ben uyandım 😁bu sefer bende ona kahvaltı hazırlayıp çağırmadım 🤣kendim yedim 😁

Nee kaadan ekmek o kadan köfte 🤣

Tümay Esra medyatik ama bilimsel değil bence. Bir ara takip ettim sonra saçma bulup çıktım. Tv de çok çıkıyor.
Ama kütüphaneden kitabını alıp ne kadar bilimden uzak bakabilirim 🤣

Dün akşam üşenmedim baya bayadır canım çekiyordu patates aldım bakkaldan. Sabah ilk iş onu kızarttım öyle güzeldi ki yağ çekmedi.
Bayat ekmek vardı onla da yumurtalı ekmek kızartması yaptım.
Gece de sarma pişirip yattım.
Dünden domatesli bulgur pilavım da var. Bugün yine kafam rahat yemek konusunda. 😁

Dün akşam üşenmedim baya bayadır canım çekiyordu patates aldım bakkaldan. Sabah ilk iş onu kızarttım öyle güzeldi ki yağ çekmedi.
Bayat ekmek vardı onla da yumurtalı ekmek kızartması yaptım.
Gece de sarma pişirip yattım.
Dünden domatesli bulgur pilavım da var. Bugün yine kafam rahat yemek konusunda. 😁
Ooo dun aksam niye online olmadigin belli oldu. Bugun bnmde yemegim var hatta hic isim yok

X