Bugün ne yaptım?

Yapma kuzucum ole seyler. Millet silah tasiyo bicak tasiyo allah korusun
Ben hep sey dioeum bu yasa gelmis adam olamamis ben mi adam edicem

Ama "pis" de biraz ağır olmuş.

Yapma kuzucum ole seyler. Millet silah tasiyo bicak tasiyo allah korusun
Ben hep sey dioeum bu yasa gelmis adam olamamis ben mi adam edicem
Arabadan inmem ya. Baktın sıkıntı oldu. Kilitle arabayı.
Ama "pis" de biraz ağır olmuş.
Biz de salon gadınıyız ne sandıydın
Cadde kızı değildik emme gadın gibi gadınız evelAllah

Arabadan inmem ya. Baktın sıkıntı oldu. Kilitle arabayı.

Biz de salon gadınıyız ne sandıydın
Cadde kızı değildik emme gadın gibi gadınız evelAllah
Olsun ya nebilym arabayi cizer vurur. Sen uyma kuzum yine de bosver

Olsun ya nebilym arabayi cizer vurur. Sen uyma kuzum yine de bosver
Kız bizim arabayı görsen gelen vurdu giden vurdu gibi
Ben eşim kaç yerinden kaza yedi garibim
Bize iyi dayandı maşallah 11 -12 senedir kahrımızı çekiyor zavallı

En son otoparkta farını çatlattılar zeytinburnunda.

Bu yaz muayeneden rahat geçer inşallah

Amaan olsun be kuzucum. Ayagi yerden kesiyor ya yeter. Bnmde nerede bilmiorum biyerde onunu cizmislerdir sokakta oluyo

Amaan olsun be kuzucum. Ayagi yerden kesiyor ya yeter. Bnmde nerede bilmiorum biyerde onunu cizmislerdir sokakta oluyo
Öyle ya. Hastane işi olunca bazen iki üç hastane birden gitmek gerekiyor emin olmak için insanın eli ayağı oluyor.

En büyük sorun otopark arabada.

Haftasonu yüzmeden yüzmeye kullanıyordum. Hamilelik kontenjanından ondan da yırtıyorum çoğu zaman.

10 sene işe arabayla git gel yaptım yoruldum valla trafik stresinden. Şimdi yürümek iyi geliyor.

Gecen gun pazara gittim gec kaldik nasil dolu bi adam cikti baska adamda yer bekliomus ben giricem fln bagrindi bende sakin sakin baktim abicim ben hamileyim buraya park etmem lazim yuruyemem dedimannem rezilsin dio
Hastanede biz sansliyiz yaninda buyuk otopark var
Yuruyerek gidebiliyosan zaten cok daha saglikli

Paket kaç ders fiyatı ne yavrum
Yok ole diil hazir videolari ve hangi gun ney yapman gerektigini anlatan whatsapptan bilgi 1 aylik 13video var 400tl
Online yuzyuze 12ders 2500
Yiutube da cok video var ama ben bilemedim hangi sira ike ne yapmak gerektgiini. Ole dikkatim dagikir bole cok guzel oldu

İnşallah disiplinli şekilde devam edebilirsin online gibi olur hani motive edebilirsin seni

12 ders yüz yüze çok iyiymiş ama fiyatı üç sene önce 10 derse bin küsur alıyorlardı

İnşallah disiplinli şekilde devam edebilirsin online gibi olur hani motive edebilirsin seni
İste bende bilmiyorum. Benim kendi hocam hamile dersi vermiyo bnde yeni arayisa girdim bakalim begenirsen paylasicam sizle

Günaydın canlar

Tost yaptım, yedim , ilaçlarımı içtim.
Magazin izliyorum.

Yemeğim var. Yemek derdim yok.

Gunaydin guzel kadinlar
Yeni uyandim bgn yemek spor anneyle kahve gibi gundemlerim var :) ama hepsinden once ayilmam lazim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…