Yapma kuzucum ole seyler. Millet silah tasiyo bicak tasiyo allah korusunCam açıp sövmüyorum zatenarabanın içinde beni kim duyacak beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem.
Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedihalbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.
Ama "pis" de biraz ağır olmuş.Sudem buna kahkaha attı
Ay bir kere de arabama çarpıp kaçmıştı biri o zaman bir de çok içerledimacaip zoruma gitmişti. Mal gibi kaldım yolun ortasında. Önce durdu adam sonra kafası dank etti mobese vs yok diye mi ne vıın kaçtı arkasından baka kaldım plaka filan da alamadım o şokla.
Başka küfürlerim de var canım
Sopam yoktu dedim ya
Arabadan inmem ya. Baktın sıkıntı oldu. Kilitle arabayı.Yapma kuzucum ole seyler. Millet silah tasiyo bicak tasiyo allah korusun
Ben hep sey dioeum bu yasa gelmis adam olamamis ben mi adam edicem
Biz de salon gadınıyız ne sandıydınAma "pis" de biraz ağır olmuş.
Olsun ya nebilym arabayi cizer vurur. Sen uyma kuzum yine de bosverArabadan inmem ya. Baktın sıkıntı oldu. Kilitle arabayı.
Biz de salon gadınıyız ne sandıydın
Cadde kızı değildik emme gadın gibi gadınız evelAllah
Kız bizim arabayı görsen gelen vurdu giden vurdu gibiOlsun ya nebilym arabayi cizer vurur. Sen uyma kuzum yine de bosver
Amaan olsun be kuzucum. Ayagi yerden kesiyor ya yeter. Bnmde nerede bilmiorum biyerde onunu cizmislerdir sokakta oluyoKız bizim arabayı görsen gelen vurdu giden vurdu gibi
Ben eşim kaç yerinden kaza yedi garibim
Bize iyi dayandı maşallah11 -12 senedir kahrımızı çekiyor zavallı
En son otoparkta farını çatlattılar zeytinburnunda.
Bu yaz muayeneden rahat geçer inşallah
Öyle ya. Hastane işi olunca bazen iki üç hastane birden gitmek gerekiyor emin olmak için insanın eli ayağı oluyor.Amaan olsun be kuzucum. Ayagi yerden kesiyor ya yeter. Bnmde nerede bilmiorum biyerde onunu cizmislerdir sokakta oluyo
Gecen gun pazara gittim gec kaldik nasil dolu bi adam cikti baska adamda yer bekliomus ben giricem fln bagrindi bende sakin sakin baktim abicim ben hamileyim buraya park etmem lazim yuruyemem dedimÖyle ya. Hastane işi olunca bazen iki üç hastane birden gitmek gerekiyor emin olmak için insanın eli ayağı oluyor.
En büyük sorun otopark arabada.
Haftasonu yüzmeden yüzmeye kullanıyordum. Hamilelik kontenjanından ondan da yırtıyorum çoğu zaman.
10 sene işe arabayla git gel yaptım yoruldum valla trafik stresinden. Şimdi yürümek iyi geliyor.
online paket aldim asiri uygundu onunla bi basliym dedimOnline mı olacak? Uzaktan mı?
Yok ole diil hazir videolari ve hangi gun ney yapman gerektigini anlatan whatsapptan bilgi 1 aylik 13video var 400tlPaket kaç ders fiyatı ne yavrum
İnşallah disiplinli şekilde devam edebilirsin online gibi olur hani motive edebilirsin seniYok ole diil hazir videolari ve hangi gun ney yapman gerektigini anlatan whatsapptan bilgi 1 aylik 13video var 400tl
Online yuzyuze 12ders 2500
Yiutube da cok video var ama ben bilemedim hangi sira ike ne yapmak gerektgiini. Ole dikkatim dagikir bole cok guzel oldu
12 ders yüz yüze çok iyiymiş ama fiyatı üç sene önce 10 derse bin küsur alıyorlardıYok ole diil hazir videolari ve hangi gun ney yapman gerektigini anlatan whatsapptan bilgi 1 aylik 13video var 400tl
Online yuzyuze 12ders 2500
Yiutube da cok video var ama ben bilemedim hangi sira ike ne yapmak gerektgiini. Ole dikkatim dagikir bole cok guzel oldu
İste bende bilmiyorum. Benim kendi hocam hamile dersi vermiyo bnde yeni arayisa girdim bakalim begenirsen paylasicam sizleİnşallah disiplinli şekilde devam edebilirsin online gibi olur hani motive edebilirsin seni
Bende yataktayım uyukluyorum iyi geceler çiçeğimBen yatioeum cancagizlarimiii geceler