Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 9 kaltım.Selam herkese
Günü kendim ve ailem için daha farklı değerlenirdiğim,kafama takılan yapmayı ertelediğim işleri azar azar yaparak geçirmek hedefim.
Eşlik etmek isteyen varsa buyursun gelsin
Bugün neler yaptım?
Çiçeğimi suladım.
Oğlumla elmalı kurabiye yaptım.
Oğlumla evde tenis oynadık.Çok eğlendik.
İsim şehir oynadık.
90 sayfa kitap okudum.
Yürüyüşe çıktım 9806 adım attım.
Tenis raketlerini yapıştırdım.
Hayatında daha az plastik atık oluştur diyorMikan bugünün görevi ne?
Bugun ben de oyleyim. Aglayacsk bisi bulsam aglayacagim. Mutsuz uzgun hissediyorum ama ortada hic bi sebep yok.Hormonlarım bugün fazla çalışıyor galiba ben gördüğüm her habere fazla üzülüyorum karamsar bir ruh haline büründüm birden
Kuzenim gitti kocam bey gitti oğlan parkta tek kaldım yine
Kolay gelsin.bugün 9 kaltım.
sonra kendi müsteri ile görüştüm.
bir siparişi aldım.
sonra kahvaltı yaptım
şimdi hala çalışıyorum.
Aaa sen de mi Edis seviyoresudem34 i özlemişiz bu fotoğrafla görmeye.
Yaaa su, yoğurt, peynir hepsi plastik ambalaj.Hayatında daha az plastik atık oluştur diyor
Sen yalnızlığa gelemiyorsun bence.Hormonlarım bugün fazla çalışıyor galiba ben gördüğüm her habere fazla üzülüyorum karamsar bir ruh haline büründüm birden
Kuzenim gitti kocam bey gitti oğlan parkta tek kaldım yine
Geceden beri beni göremedin özledin senBugun ben de oyleyim. Aglayacsk bisi bulsam aglayacagim. Mutsuz uzgun hissediyorum ama ortada hic bi sebep yok.
HelooooKolay gelsin.
Hoş geldiniz
Tanıyalım sizi.
Aaa sen de mi Edis seviyore
Yaaa su, yoğurt, peynir hepsi plastik ambalaj.
Poşet satın almak yerine çanta gezdirmeye başlayabilirim ama. Ya da pazarda daha az poşet alabilirim.
Sen yalnızlığa gelemiyorsun bence.
Uzun yıllar çalışıp ara verince boşluktasın.
Geceden beri beni göremedin özledin sen
Kızlar aktif hayata alışkınız pasif hayata alışması zor geliyor.
Aralık annelerine moderatör olarak ben ikinizi yakıştırıyordum aslında. Hem ilgi ,alaka, hem bilgi açısından. Kısmet başka arkadaş gönüllü oldu. Hem orayı canlı tutardınız.
Moderatör için teşekkür ettim de cevap vermedim hiç düşünmemiştim belkide istemediğim içindir o yönetme işlerine önceden face'de çok bakardım kafa yok artık p kadar bi sürü grup sayfa yönettim ama doğru elektirik almışsın benden sayfalarda kaç aktif kişi varsa tanırdım konuşurdumKolay gelsin.
Hoş geldiniz
Tanıyalım sizi.
Poşet satın almak yerine çanta gezdirmeye başlayabilirim ama. Ya da pazarda daha az poşet alabilirim.
Aralık annelerine moderatör olarak ben ikinizi yakıştırıyordum aslında. Hem ilgi ,alaka, hem bilgi açısından. Kısmet başka arkadaş gönüllü oldu. Hem orayı canlı tutardınız.
Geçti mııııı değişti mi halin benim değiştiBugun ben de oyleyim. Aglayacsk bisi bulsam aglayacagim. Mutsuz uzgun hissediyorum ama ortada hic bi sebep yok.
Evet benim de aklıma bi tek o geliyorKolay gelsin.
Hoş geldiniz
Tanıyalım sizi.
Yaa ben varya diyet grubundayken normal üye olduğum halde çenemle diğer diyet sayfalarından adam topluyordumaynen ilgili alaka muhabbet. Pandemi vs derken boş vaktim de çoktu. KK dan hiç çıkmazdım.Moderatör için teşekkür ettim de cevap vermedim hiç düşünmemiştim belkide istemediğim içindir o yönetme işlerine önceden face'de çok bakardım kafa yok artık p kadar bi sürü grup sayfa yönettim ama doğru elektirik almışsın benden sayfalarda kaç aktif kişi varsa tanırdım konuşurdum
İyi oluyor ama seni anlıyorum en güzel kafa dağıtma ortamı burasıYaa ben varya diyet grubundayken normal üye olduğum halde çenemle diğer diyet sayfalarından adam topluyordumaynen ilgili alaka muhabbet. Pandemi vs derken boş vaktim de çoktu. KK dan hiç çıkmazdım.
Anonimiz zaten rahatça istediğimizi övüp istediğimizi gömüyoruz.İyi oluyor ama seni anlıyorum en güzel kafa dağıtma ortamı burası
Evet haklısın önceden sosyal medyayı o yüzden çok severdim face'de o kadar sene vakit geçirip gruplar yönetmemin nededi oydu özel mesajda değil bi postta yorumlarda konuşmak şeffaflık veriyordu dedikodusuz sadece gırgır normal muhabbet insana iyi geliyorAnonimiz zaten rahatça istediğimizi övüp istediğimizi gömüyoruz.
Özel hayatta fesatlık, kıskançlık, dedikodu muhabbeti var.
Bura çok şeffaf.
Kız benim hiç orjinal sosyal medyam olmadıEvet haklısın önceden sosyal medyayı o yüzden çok severdim face'de o kadar sene vakit geçirip gruplar yönetmemin nededi oydu özel mesajda değil bi postta yorumlarda konuşmak şeffaflık veriyordu dedikodusuz sadece gırgır normal muhabbet insana iyi geliyor
Ben 13 yil araliksiz calistim. Genelde evdede olmazdim cou zmn yurtdisi vs. Oyuzden suan bana ev cok iyi geliyor. Cok sorumluluk da istemioeumKolay gelsin.
Hoş geldiniz
Tanıyalım sizi.
Ay gecti cok sukurGeçti mııııı değişti mi halin benim değişti
Bende evlenene kadar abim yüzünden hiç orijinal kullanmadımKız benim hiç orjinal sosyal medyam olmadı
Oğlumda kasım anneleri için bir hesap açmıştım paylaşımsız.
Bir de geçen sene estetik doktoru vs bakmak için paylaşımsız insta var