- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.172
Ben küfürlü şey yazar mıyım hiç aşk olsunİyi küfürlü birşey değil Allah'tan
Sen salı ben zaten her cumartesi yiyoz demiOfffff hem pazar hem gozleme amanin
Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diyeHamile kalmadan kuaförle anlaştık hamilelikte idare etsin diye ombre yapacaktı şansa o ay hamile kaldım
Dükkan ne dükkanı kız.
Ben bir hadiseyi biliyom toto yaptıran.
Cadde kızı ne hakkat.
Güzelin halinden güzel anlar bacımseni anlamam mümkün değil
Aynen yahu.Sen salı ben zaten her cumartesi yiyoz demibizim buranın pazarı da cumartesi ya.
Araba kullanmaya ara vereli küfretmeye de ara verdim yaBen küfürlü şey yazar mıyım hiç aşk olsun
Al sana işte Aa eskilerden cadde kızı kaç kişi kaldı zatenoyuzden 2de1 karsiys geciorum aliskanlik bisuru seyi orda yapiorum hallediorum ailem ztn orda. Arkdslaeim kuaforum herseyim
Erken büyümek deniyor bunaKız aramızda sn küçüksün de maşşallah bilmediğin yokyürüyen goggle mübarek
Hiii ne kadan ayıpAraba kullanmaya ara vereli küfretmeye de ara verdim ya
Yoksa ağzımdan eksik olmazdı
Kız duysam niye sorayımDükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diyeilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç
Anlamadım ben mevzuyu. Salon kadını olduğumdanKız duysam niye sorayımbizim kuşak bilmiyor bak gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor
Mavi Mucize sen duydun mu hiç?
Yalnız ben çocuktum o dönemlerde yetişemedim caddelere yaşım tutmadı aslında sizin jenerasyon onlarKız duysam niye sorayımbizim kuşak bilmiyor bak gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor
Mavi Mucize sen duydun mu hiç?
İstanbul trafiği vs minnoş olmak no no no dostum o ben değilimHiii ne kadan ayıp
Şöför değilim ama olsam aynı sen gibi olurum yan koltukta otururken bile deliriyorum söyleniyorumİstanbul trafiği vs minnoş olmak no no no dostum o ben değilim
Varsa olan saygıyla eğilcem
Ben saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelioŞöför değilim ama olsam aynı sen gibi olurum yan koltukta otururken bile deliriyorum söyleniyorum
Bazen ağzımla sövdüğüm yetmiyorŞöför değilim ama olsam aynı sen gibi olurum yan koltukta otururken bile deliriyorum söyleniyorum
Cam açıp sövmüyorum zatenBen saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelio
Alkıııış ıslıııkkkBazen ağzımla sövdüğüm yetmiyorkorna diliyle sövüyorum dat daaat daaat
Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydıCam açıp sövmüyorum zatenarabanın içinde beni kim duyacak beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem.
Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedihalbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.
İnip döveydin yaCam açıp sövmüyorum zatenarabanın içinde beni kim duyacak beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem.
Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedihalbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.
Sudem buna kahkaha attıAhahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı
Sopam yoktu dedim yaİnip döveydin ya