Bugün ne yaptım?

Dükkan kuaför dükkanı dedim ya kuaförde çalışıyordum diye ilk üç ay bittikten sonra ombre yaptırabilirsiiiin diplere temas olmadıkça amonyak yada oksidan deriye işlemiyor kana karışmıyor yavrum hee ama dip yaptorman gerek dimi senin boya var saçında
Cadde kızı seneler seneler önce sadece caddede takılanlara denirdi sadece kız değil erkekleri de öyle harbiden duymadın mı hiç

oyuzden 2de1 karsiys geciorum aliskanlik bisuru seyi orda yapiorum hallediorumailem ztn orda. Arkdslaeim kuaforum herseyim
Al sana işte Aa eskilerden cadde kızı kaç kişi kaldı zaten
Kız aramızda sn küçüksün de maşşallah bilmediğin yok yürüyen goggle mübarek
Erken büyümek deniyor buna

Kız duysam niye sorayım bizim kuşak bilmiyor bak gamze ile de yaşıtız o da bilmiyor

Mavi Mucize sen duydun mu hiç?

Ben saldim artik ya. İnsanlar manyaklasti cnku. Gormuyorum duymuyorum ilgilenmiorum yoksa dikl kufur inip dovesim gelio
Cam açıp sövmüyorum zaten arabanın içinde beni kim duyacak beyzbol sopam filan yok valla. Bir de trafikte dayak yiyemem.

Ama bir kere pis bir adam beni ağlatmıştı yol vermedi halbuki üst sokak kapalı olduğu için mecburen ters sokağa girmiştim keyfi değil yani.

Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı

İnip döveydin ya

Ahahhahaa küfür dediğin, sana yol vermeyen adama "pis" deyip ağlamak mıydı
Sudem buna kahkaha attı
Ay bir kere de arabama çarpıp kaçmıştı biri o zaman bir de çok içerledim acaip zoruma gitmişti. Mal gibi kaldım yolun ortasında. Önce durdu adam sonra kafası dank etti mobese vs yok diye mi ne vıın kaçtı arkasından baka kaldım plaka filan da alamadım o şokla.

Başka küfürlerim de var canım
İnip döveydin ya
Sopam yoktu dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…