- 23 Ekim 2018
- 15.109
- 34.366
Demesi kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demesi kolay
Aman boşverBen de değilim o yüzden genelde evi … götürüyor
Olur bazen öyle hep aynı olamayızBu ara moralim çok bozuk o yüzden yazamıyorum daha doğrusu bir şey yaptığım da yok. Planlayıcıma da bir şey yazmıyorum
Evet ben kolay kolay sıkılmam aslında, ama cuma gününden beri böyleyim. Bizim köyde 19 yaşında bir çocuk intihar etti çok çok feci bir şekilde, gece gündüz aklımdan çıkmıyor, intihar etme sebebi, intihar şekli. Aklımda dönüp duruyor sürekli. Dokunsan ağlayacak durumdayım.Olur bazen öyle hep aynı olamayız
İnsanız duygularımiz kalp atışı gibi iniş çıkışlı hep aynı olmayı bekleyemeyiz.
Anlatabilecegin bir durum ise dinleyebilirim.
Agla tabiki .Evet ben kolay kolay sıkılmam aslında, ama cuma gününden beri böyleyim. Bizim köyde 19 yaşında bir çocuk intihar etti çok çok feci bir şekilde, gece gündüz aklımdan çıkmıyor, intihar etme sebebi, intihar şekli. Aklımda dönüp duruyor sürekli. Dokunsan ağlayacak durumdayım.
AminnAgla tabiki .
Duygular bastirilmamali.
Yasanmali.
Allah ailesine sabir versin cok üzücü.
Peki neden, nasıl?
Caresizlik duygusu insana olmadik kararlar verdiriyor ışte.Aminn
Olay çok karışık aslında, henüz net değil. Ama iftiraya uğradı bu yüzden başı belaya girdi, çıkamadı işin içinden. Gece pompalı tüfekle çenesinin altından sıkmış, yüzü vs mahvolmuş. Onu öyle ilk gören de annesi, bunları düşündükçe insan kahroluyor. Bi de bi görsen Allahım o kadar güzel bir çocuk ki, insan bakmaya kıyamıyor. Ailesine Rabbim sabır versin, dayanılacak gibi değil gerçekten.
Aynen nasıl çaresiz hissetti ki ölmeye karar verdi. Allah mekanını cennet eylesin, duadan başka ne gelir elden.Caresizlik duygusu insana olmadik kararlar verdiriyor ışte.
Dik duruş korsesi faydalı oluyor mu(6 Mart )
Bugün Neler Yaptım?
Kişisel gelişim için
134 sayfa kitap okudum
Sorumluluk olarak
Çiçeğimi suladım.
Kişisel bakım için
Kaş vs temizlendi.
Sağlığım için
Dik duruş korsemi taktım.
1425 adım attım.
Ev için
Bulaşıklar yıkandı.
Kahvaltı ve yemek hazırlandı.
Maneviyat için
Kk da hasta bir çocuk için dua okundu.
valla imreniyorum sana cidden erken kalkan yol alıyor.Günaydın
Bugun oğlumu servise verdım
Sporumu yaptım
Kahvaltımı yaptım
Baya birikmiş ütülenecek kıyafet vardı onları bitirdim
Dün dişçideydım diş çekimi zorladı baya yüzüm şişti maalesef
İlaç içip erken uyudum kitap okuyamadım
Dün yemeği eşim yaptı
Bugun pizza yapmak istiyorum canım isterse
Savaş , yakıt, yağ şeker haberlerınden kendimi alamıyorum
İzledikçe de modum düşüyor
İyi olsun artık bişeyler
Sizler nasılsınız?
Boşver uyu bol bol dinlenvalla imreniyorum sana cidden erken kalkan yol alıyor.
çok geçmiş olsun. tamamen bitti mi şimdi?
ben daha önce de söyledim artık eskisi gibi canımı sıkmamaya çalışıyorum, evet gözümüzü kapayınca olanlar değişmiyor ama başka türlü yapamıyorum artık. elimden geldiği kadarıyla uzak durmaya çalışıyorum şu sıralar gündemden.
Evet ya istanbul kar yağışlı gösteriyorGünaydın, iyi haftalar olsun hepimize.
Mart çok soğuk geçecek diyorlar. yine tıkıldık kaldık evlere
Yani bilmiyorum belki bende kız kardes yok ondan farklı ama öyle can ciğer olmuyor yaYaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim