Bugün ne yaptım?

Valla bravo :KK53: 🥳
Ben bir sey yapmayacağım dedim ama mutfağı toprlamak zaten yetiyor yahu makineye boşalt yenisini doldur, ocağı çaydanlığı temizle amannn.
Evi de süpürdüm sildim biraz banyoyu çitilerim şimdi.
Akşam yemeğini sandviçle geçiştirdik gibi bir şey oldu. Belki çay yanına kısır yaparım.
Kalanları halledip bi duşa atayım kendimi.
Sonra da kitaba dönerim.

Bir de bir makine çamaşır yıkadım, mikanla ben çok enerjiğiz bugün.
Ben normalde bu işleri yazmam zaten rutin ev işleri ama öyle zor geliyor ki bana artık. Eşim de maç var diye yarın yapalım dedi ben durur muyum :deli:
Kendimi çok büyük işler başarmış olarak görüyorum :KK45:
Ooo sen de baya iş yapmışsın👏
O kadar yapmayasım var ki en küçük şeyi bile yazıyorum motive olmak için 🙈

Süpürme işini rutine koymak istiyorum.
Salon mutfak ve girişi her gün süpürmek istiyorum.
WC lavabo her gün yıkasam
Bir de her gün bir mak. Çamaşır kuruyanlar da katlayıp kaldırsam benden güzeli olmayacak ama işte bugün enerjiğim diye kolay geliyor yarın kolumu kaldırasım olmayınca yataklar bile kalıyor 🤦‍♀️

Bir de her gün bir mak. Çamaşır kuruyanlar da katlayıp kaldırsam benden güzeli olmayacak ama işte bugün enerjiğim diye kolay geliyor yarın kolumu kaldırasım olmayınca yataklar bile kalıyor 🤦‍♀️
Baharin,hamileligin ve okulun yorgunlugu 😉nasil motive oluyorsan oyle yap 😉kendini nasil mutlu hissediyorsan 😎

Hic dogurmadan once ben de 4 cocugum olsun derdim 😅

Bizim eski okulda bir arkadaş vardi ikinciye hamile iken (o zaman hürrem dizisi populerdi.)kiza "hurrem"diyorlardi hep.Geneli evli cocuksuz ya da tek cocuklu cevre idi.😅

Ben hem kardesi hem bir evladim daha olsun konusunda hala araftayim 😔cocugun alerjik olmasi ve esin pimripik abidesi olmasi da tuz biber tabi.😔

Cokuz ama az daha samimi olsak daha iyi olurdu belki.😔
Ben de 4 derdim çocuk yokken şimdi arkadaşlarım o zaman dua kapın açıkmış kabul olmuş diyorlar ama ben çocuk ne demekmiş bilmiyormuşum yani o iş o kadar kolay değilmiş 🙈 2. Kesin istiyordum oğlum doğduktan sonra da ama 3 cıks yani süpriz olmasa gözüm kesmezdi.
Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Kardeşlik bağı önemli ya samimi değil misiniz? Kaç kız kaç erkek?

Ben de 4 derdim çocuk yokken şimdi arkadaşlarım o zaman dua kapın açıkmış kabul olmuş diyorlar ama ben çocuk ne demekmiş bilmiyormuşum yani o iş o kadar kolay değilmiş 🙈 2. Kesin istiyordum oğlum doğduktan sonra da ama 3 cıks yani süpriz olmasa gözüm kesmezdi.
Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Kardeşlik bağı önemli ya samimi değil misiniz? Kaç kız kaç erkek?
Yas farki cok.
Hepimiz ayrı sehirlerde ayri telaslar icindeyiz.
Belcikadaki ablam ile samimiyiz 6 yas büyük.
Ankaradaki ablam ile konusuruz sık o da nerden baksan 15-20 yas buyuktur.Zira yegenim benden 3 yas kucuk.
Kucuk abimi severim ama icten sevsede yapi olarak soğuk.
En buyuk ablam ile annem kuma gibi rekabet icindeler.😅
Buyuk abim de gamsiz vefasiz.😅

Yas farki cok.
Hepimiz ayrı sehirlerde ayri telaslar icindeyiz.
Belcikadaki ablam ile samimiyiz 6 yas büyük.
Ankaradaki ablam ile konusuruz sık o da nerden baksan 15-20 yas buyuktur.Zira yegenim benden 3 yas kucuk.
Kucuk abimi severim ama icten sevsede yapi olarak soğuk.
En buyuk ablam ile annem kuma gibi rekabet icindeler.😅
Buyuk abim de gamsiz vefasiz.😅
Yaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim

Yaş farkı varsa öyle oluyor sanırım. Bi de uzak olmak etkilemiştir. Ben de ha deyince arayacağım canım ciğerim diyeceğim bir ablam ya da kardeşim olsun çok isterdim
Bir iki yaş farkı olsa yakında olsa süper olur aslında 👻
Büyük oğlumun okulu 4.30da bitiyor. Okul kayınvalidemin evinin arka tarafında yürüyerek 2 dk. Eşimin kursu var gelirken ikisini alıp geliyor. Bazen ben küçüğü gelirken alıyorum ama yarın almayacağım 😅
KV helal valla 👻benimki olsa işten çıktığım saat sepetlerdi galiba 😂 bir ara ben gelecem diye yediği kahvaltıyı dolaba kaldırmıyor kaymak vs bozuluyordu 😂oğlan hasta olunca çağırıyorduk .Geç kalkıyordu onlar 10 gibi kahvaltı yapıyorlardi.Bende 7.30 da gidip 13 de geliyordum 🤪

Bir iki yaş farkı olsa yakında olsa süper olur aslında 👻

KV helal valla 👻benimki olsa işten çıktığım saat sepetlerdi galiba 😂 bir ara ben gelecem diye yediği kahvaltıyı dolaba kaldırmıyor kaymak vs bozuluyordu 😂oğlan hasta olunca çağırıyorduk .Geç kalkıyordu onlar 10 gibi kahvaltı yapıyorlardi.Bende 7.30 da gidip 13 de geliyordum 🤪
Kayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zaman 🤗
Senin ki de eğlenceli birine benziyor 😅

Kayınvalidem iyidir sağ olsun ya erkenden kalkar sıkma yapar okula giderken elimize tutuşturup çoğu zaman 🤗
Senin ki de eğlenceli birine benziyor 😅
Eğlencelidir 😍vur patlasın çal oynasın😃 yüzme havuzuna gelirdi benle ilk evlendiğimde 🤭ilk evlilik yıldönümünde de akşam nereye gidiyoruz demişti 🤪nasıl bir denk geldiyse teee sen Ankara'dan çık gel gezmeye evlilik yıldönümü olsun 🤪

Gezmeyi , konuşmayı sever.Her ortama girer çıkar.Kendi evinde aşırı titiz de benim evde genelde örgü filan örer 🤪

Bazen yemekleri yapar 🤭

Bayadir gelmiyor zaten. Ama iyidir yine de severim 😍🧿

Kendini sıkma ya boşver. Olduğu kadar. Temmuzdan sonra oldukça yorulacağız zaten
Bu zamanların kıymetini bilmeli :KK53:

Ya ev dağınık ve pis olunca kafam yoruluyor biliyor musun 🙈
Screenshot_20220306-153336~2.png
🤪

X