- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
aboo ben diyette zor yiyodum ödem atmak için, keyif için no no noKabak yemeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aboo ben diyette zor yiyodum ödem atmak için, keyif için no no noKabak yemeği
Aaa gerçekten miaboo ben diyette zor yiyodum ödem atmak için, keyif için no no no
kızartma ve mücver güzel ama diyette detoks günü kabak yemegi yedim hepyada cevizli yoğurtlu salatasıAaa gerçekten mi
Ben severim kabağın her türlüsünü
En çok kızartmasını tabiki
evdekiler asla yemiyor tek başıma da yemek için yaptıysam detoks günü yiyip kalani buzluğa atardımAaa gerçekten mi
Ben severim kabağın her türlüsünü
En çok kızartmasını tabiki
Ben de hep düşünüyorum savaş deprem olsa neler yaparızGüzel tarafları dusunup aktarmaya çalışıyorum pozitif bakmak icin
Havalardan olduğunu dusunuyorum.
Oglan habire oksuruyor alerjiden aslinda bende ona canim sıkkın dusunmemeye calisiyorumdun onu dusundum evde kac tane ilac ile sicak yerde hasta oluyor .Ya savas ,deprem olsa ne olurdu Allah korusun hepimizi.
Tibet kac dakika?
Adim olarak kac adim oluyor gunde ?
Tekneyi keyifle huzurla kullanin.
Bazen yemek yapmamak bile insana iyi geliyor.
Avil,burun spreyi,flixotide,ventolin ,aktifed veriyoruz.Haftanin birinde okula gitse diğerinde gitmiyor.Ben de hep düşünüyorum savaş deprem olsa neler yaparız
Ukrayna savaşında hasta çocukların sığınaklarda tedavı edilmeye calışması da çok etkiliyor beni
Batının iki yüzlülüğü midemi bulandırıyor
Bizim bizden başka dostumuz yok sözü ne doğru keşke Ukrayna da anlasaydı bunu
Tek başına kaldı
Can sıkıcı seyler
Oğluna geçmiş olsun alerji benim oğlumda da var
Zaten en ufak seyde hasta olur kendısı
Zyrtec ti galiba ismi yanlış olabılır onu kullanıyorduk biz bu durumda
Doktor ne diyor
Bana toz dan uzak dursun deterjan yumusatıcı çok az kullan ev kokuları parfümü azalt gibi bir sürü sey söylediler
Mayıs ayı gibi de deri alerjısi nüksediyor
Büyüdüklerinde geçer insallah
Tibet her hafta 2 hareket artırarak yapıyorum
3 le başladım 5 yapıyorım haftaya 7
Öğlen dişçideyim yine
Sizler nasılsınız?
Akdeniz taraflari galiba .Dün ne yaptım?
Kalan banyo ve yatak odası kolilerini yerleştirdim. Bir elbisem vardı onu terziye verdim kısaltması için. Kızımı okuldan ben aldım acele acele gittim eşim son dk işinin çıktığını alamayacağını söyleyince. Kulaklığımı buldum çok sevindim Memleketten getirdiğimiz Portakalları limonları gazeteye sardık bozulmasın çürümesin diye.
Bende uyuyayim diye yattim sonra bir seyler dürttu kalk mesajlara bak diye .Slmlar
Nöbet günü yorgunluğu çöktü üzerime
Geçenki sanatsal paylaşımımı yeniden düzenliyorum
Ben her bahar aşık olmam ben her bahar alışveriş yapmak isterim deli gibi bir şeyler alasım var tutuyorum kendimi ama sepetim dolu
Yemek var ama çocuklar yemez ya onlara bir şeyler ayarlamam lazım ama kanepeye çöktüm bakalım uyuyakalmazsam kalkıcam
Çıkamam diye girmiyorum ama giricem bayadır yapmadım alışverişBende uyuyayim diye yattim sonra bir seyler dürttu kalk mesajlara bak diye .
Alışveriş furyasina dalinca cikmak zor o topa girdin mi nasil cikican.
Göremeyince merak ettim seni.kitaba kaptırdı ya dedim ya belgesele bdv çukuruna düştün mü söyle hadiBugün sarma sarmak ve hastaneye gitmek dışında pek bir şey yapılmadı.
Biraz kitap okuyup günü kurtaralım madem..
Bugun çayın yanına ne var?Benim de yaptığım en verimli şey kitap okumak oldu ayıptır söylemesi yatakları bile düzeltmedim
İkisinden de vardıBugun çayın yanına ne var?
Mısır ,tatlı