Bugün ne yaptım?

Güzel tarafları dusunup aktarmaya çalışıyorum pozitif bakmak icin 🍀

Havalardan olduğunu dusunuyorum.
Oglan habire oksuruyor alerjiden aslinda bende ona canim sıkkın dusunmemeye calisiyorum😔dun onu dusundum evde kac tane ilac ile sicak yerde hasta oluyor .Ya savas ,deprem olsa ne olurdu 😔Allah korusun hepimizi.

Tibet kac dakika?
Adim olarak kac adim oluyor gunde ?

Tekneyi keyifle huzurla kullanin.🍀

Bazen yemek yapmamak bile insana iyi geliyor.😎
Ben de hep düşünüyorum savaş deprem olsa neler yaparız
Ukrayna savaşında hasta çocukların sığınaklarda tedavı edilmeye calışması da çok etkiliyor beni
Batının iki yüzlülüğü midemi bulandırıyor

Bizim bizden başka dostumuz yok sözü ne doğru keşke Ukrayna da anlasaydı bunu
Tek başına kaldı

Can sıkıcı seyler 😔😔

Oğluna geçmiş olsun alerji benim oğlumda da var
Zaten en ufak seyde hasta olur kendısı
Zyrtec ti galiba ismi yanlış olabılır onu kullanıyorduk biz bu durumda
Doktor ne diyor
Bana toz dan uzak dursun deterjan yumusatıcı çok az kullan ev kokuları parfümü azalt gibi bir sürü sey söylediler
Mayıs ayı gibi de deri alerjısi nüksediyor
Büyüdüklerinde geçer insallah 🙏

Tibet her hafta 2 hareket artırarak yapıyorum
3 le başladım 5 yapıyorım haftaya 7

Öğlen dişçideyim yine
Sizler nasılsınız?

Dün ne yaptım?
Kalan banyo ve yatak odası kolilerini yerleştirdim. Bir elbisem vardı onu terziye verdim kısaltması için. Kızımı okuldan ben aldım acele acele gittim eşim son dk işinin çıktığını alamayacağını söyleyince. 😑Kulaklığımı buldum çok sevindim😁 Memleketten getirdiğimiz Portakalları limonları gazeteye sardık bozulmasın çürümesin diye.

Günaydın :KK54:

Screenshot_20220228-110725~2.png

Lizz Lizz
S sarahconnor
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Mikan Mikan
cnu cnu
Keira- Keira-
Eriss Eriss
Ay sende gizli Ay sende gizli
SayYouLoveMe SayYouLoveMe
@minnos01
Black Light Black Light

Ben de hep düşünüyorum savaş deprem olsa neler yaparız
Ukrayna savaşında hasta çocukların sığınaklarda tedavı edilmeye calışması da çok etkiliyor beni
Batının iki yüzlülüğü midemi bulandırıyor

Bizim bizden başka dostumuz yok sözü ne doğru keşke Ukrayna da anlasaydı bunu
Tek başına kaldı

Can sıkıcı seyler 😔😔

Oğluna geçmiş olsun alerji benim oğlumda da var
Zaten en ufak seyde hasta olur kendısı
Zyrtec ti galiba ismi yanlış olabılır onu kullanıyorduk biz bu durumda
Doktor ne diyor
Bana toz dan uzak dursun deterjan yumusatıcı çok az kullan ev kokuları parfümü azalt gibi bir sürü sey söylediler
Mayıs ayı gibi de deri alerjısi nüksediyor
Büyüdüklerinde geçer insallah 🙏

Tibet her hafta 2 hareket artırarak yapıyorum
3 le başladım 5 yapıyorım haftaya 7

Öğlen dişçideyim yine
Sizler nasılsınız?
Avil,burun spreyi,flixotide,ventolin ,aktifed veriyoruz.Haftanin birinde okula gitse diğerinde gitmiyor.

Hiperreaktif hava yolu reaksiyonu teshisi.Hava yolu dar olduğu icin hersey tıkıyor.Bir öncekinde ihlamur icmisti evde saçımı boyamistim tikandi.Ondan sonrakinde yilbasi isi cips cikolata yedi tikandi,bu seferki de mandalina cok yedi refluye sebep oluyor alerjik çocuklarda paketli asitli gıdalar.

Hava isinsin fulbola baslatacagim tekrardan.

Sağol inşallah gecer sizinde bizimde.

Dişciden dondun mu?

Slmlar 🌷
Nöbet günü yorgunluğu çöktü üzerime 🤦‍♀️
Geçenki sanatsal paylaşımımı yeniden düzenliyorum
Ben her bahar aşık olmam ben her bahar alışveriş yapmak isterim 🙈 deli gibi bir şeyler alasım var 😅 tutuyorum kendimi ama sepetim dolu 🤣

Yemek var ama çocuklar yemez ya onlara bir şeyler ayarlamam lazım ama kanepeye çöktüm bakalım uyuyakalmazsam kalkıcam 🥱

Dün ne yaptım?
Kalan banyo ve yatak odası kolilerini yerleştirdim. Bir elbisem vardı onu terziye verdim kısaltması için. Kızımı okuldan ben aldım acele acele gittim eşim son dk işinin çıktığını alamayacağını söyleyince. 😑Kulaklığımı buldum çok sevindim😁 Memleketten getirdiğimiz Portakalları limonları gazeteye sardık bozulmasın çürümesin diye.
Akdeniz taraflari galiba .
Buzluga atiyor bazıları.Limonata portakal suyu icin.Fethiye bir arkadasim da limonu sikip buzlukta buz tableti seklinde muhafaza ederdi.

Slmlar 🌷
Nöbet günü yorgunluğu çöktü üzerime 🤦‍♀️
Geçenki sanatsal paylaşımımı yeniden düzenliyorum
Ben her bahar aşık olmam ben her bahar alışveriş yapmak isterim 🙈 deli gibi bir şeyler alasım var 😅 tutuyorum kendimi ama sepetim dolu 🤣

Yemek var ama çocuklar yemez ya onlara bir şeyler ayarlamam lazım ama kanepeye çöktüm bakalım uyuyakalmazsam kalkıcam 🥱
Bende uyuyayim diye yattim sonra bir seyler dürttu kalk mesajlara bak diye .
Alışveriş furyasina dalinca cikmak zor o topa girdin mi nasil cikican.

Günaydınlar 🌻
Resmen alarm gibi bir çocuk doğurmuşum. Saat 7de hiç şaşmadan uyanıyor 🤦‍♀️ Bi de acıktım demez mi deli mi ne 😅

Neyse büyük okula küçük babaanneye postalandı. Ben de okuldayım. Çıkışta çocukları almayacağım bugün. Akşam arkadaşlarımla yemeğe gideceğim, girls night yapıcaz bolca eşleri çekiştiririz 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 18996907-A3C2-44DA-A641-593061F06CB1.jpeg
    18996907-A3C2-44DA-A641-593061F06CB1.jpeg
    203,4 KB · Görüntüleme: 25
X