Bugün ne yaptım?

Canım çook çok geçmiş olsun
Senın ekstra dikkat etmen gerekiyor

Bidaha olmaz insallah böyle🙏

Özledik gercekten topık bomboş
Arada mikanla yazıyoruz🤷‍♀️ama yokluğunuz hissediliyor

Ya teşekkür ederim güzel sizlerin için.. çok haklısın çok daha dikkat etmek gerekiyor, inşallah olmaz dediğin gibi 🙏🏻 Sen de dikkat et, daha iyisindir umarım

Çok geçmiş olsun tekrar, dikkat et kendine iyi olmana çok sevindim 🙏
Teşekkür ederim
sudem34 sudem34 son günler hadi kolaylıkla atlatacaksn inşallah sınavı❤️🥰
sekersizcikolata sekersizcikolata çok geçmiş olsun canım ya eve gecmene çok sevindim❤️🥰🌸
S sarahconnor şimdi nasılsin daha iyi oldun mu🌸🥰
Mikan Mikan sen nasılsın bebitolar nasıl toparlandiniz mi❤️🌸
@datlu_333 annenle aranızdaki durumlara çok üzüldüm,sanırım biraz uzak kalmak ikinize de iyi gelecek.Anne olunca konu herşey çok hassas çok derin çok daha fazla yıpratıyor olumsuz şeyler .😔❤️
Çok sağ ol canım 🎈 sen toparladın mı? Daha iyisindir inşallah..
Çok hastayım 😭 28 ekimden beri hastayım ama son 2 gündür pik yaptı diyebilirim. Dün gece ateş üşüme hararet bugün de bulantı istifra şeklinde resmen çökütğ
Ya canım sen de bir hastaneye mi gitsen, serum falan vururlar belki rahatlarsın.. çok geçmiş olsun. Peki bugün nasılsın daha iyi misin?

Kızlar selam, uzun zamandır yatmak dışında bir şey yapmadigim için bugün kalkarken zorlandım. Neyse kahvaltı ettim ama geri yattım 🤭 Allah'tan evde yokken birkaç kez robotu çalıştırmak aklıma geldi ama ev pislenmiş ya.. Boş ev nasıl pislenir anlamadım da.. Ama ben bugün 2. Uyanışımdan sonra genel tekrar yaptım.. cumartesi sınav var. Valla cıkmış sorulara baktım artık napayım.. O ara da kuru fasulye işlemiştim gece, tıngır mıngır o pisti 🤭 şimdi hem bir şeyler atışıyorum hem size yazıyorum. Sonra ufaktan bir toz alırım. Akşam eşim balkonları yıkayıp mutfağı temizleyecek.. En son da robotu çalıştirırıma yarın da silecek eşim 🤭 ben de sabah iyi hissedersem tuvaletleri olacağım, ben ovmayınca onları içim rahat etmiyor.. Temizlikçi abla bile gelince önden ben ovuyorum😅😅

Yemekten önce de tarhana ve pilav yapicam, kabak tatlısı şekerlememiştim onu fırına atacağım.. bizden böyle. Döndük durumlar aynı yani.. şu 10 günü atlatayım, normal hayata dönüş de başlayacak inşallah..

Akşam da telegramdam cıkmış sorular yapmışlar o gruba katıldım, aöf de çok çıkıyormuş cıkmış soru bunda da çıkar diyorlar.. Insallah bakalım..

Sizler de iyisinizdir umarım, hasta olanlar özellikle toparlamışlardır diye umuyorum 🙏🏻🙏🏻Tekrar görüşürüz

Ya teşekkür ederim güzel sizlerin için.. çok haklısın çok daha dikkat etmek gerekiyor, inşallah olmaz dediğin gibi 🙏🏻 Sen de dikkat et, daha iyisindir umarım

Teşekkür ederim

Ya canım sen de bir hastaneye mi gitsen, serum falan vururlar belki rahatlarsın.. çok geçmiş olsun. Peki bugün nasılsın daha iyi misin?
Bugün daha iyiyim çok şükür pazar acile gitmiştim antibiyotik vermişti onu kullanıyorum. Son 2 güne göre çok iyiyim çok şükür

Kızlar selam, uzun zamandır yatmak dışında bir şey yapmadigim için bugün kalkarken zorlandım. Neyse kahvaltı ettim ama geri yattım 🤭 Allah'tan evde yokken birkaç kez robotu çalıştırmak aklıma geldi ama ev pislenmiş ya.. Boş ev nasıl pislenir anlamadım da.. Ama ben bugün 2. Uyanışımdan sonra genel tekrar yaptım.. cumartesi sınav var. Valla cıkmış sorulara baktım artık napayım.. O ara da kuru fasulye işlemiştim gece, tıngır mıngır o pisti 🤭 şimdi hem bir şeyler atışıyorum hem size yazıyorum. Sonra ufaktan bir toz alırım. Akşam eşim balkonları yıkayıp mutfağı temizleyecek.. En son da robotu çalıştirırıma yarın da silecek eşim 🤭 ben de sabah iyi hissedersem tuvaletleri olacağım, ben ovmayınca onları içim rahat etmiyor.. Temizlikçi abla bile gelince önden ben ovuyorum😅😅

Yemekten önce de tarhana ve pilav yapicam, kabak tatlısı şekerlememiştim onu fırına atacağım.. bizden böyle. Döndük durumlar aynı yani.. şu 10 günü atlatayım, normal hayata dönüş de başlayacak inşallah..

Akşam da telegramdam cıkmış sorular yapmışlar o gruba katıldım, aöf de çok çıkıyormuş cıkmış soru bunda da çıkar diyorlar.. Insallah bakalım..

Sizler de iyisinizdir umarım, hasta olanlar özellikle toparlamışlardır diye umuyorum 🙏🏻🙏🏻Tekrar görüşürüz
İşi gücü halledersin bi şekilde boşver bol bol dinlen🤗
Sınavında başarılar şimdiden..
ellerine sağlık bir sürü şey yapmışsın yine 😁
Burcun neydi ? Merak ettim 🤭

Slmlar 🌺
Bugün kendimi bir tık daha iyi hissettiğim için biriken çamaşırlar ve bulaşıklarla ilgilendim. Çamaşır katla yıka ser topla
Mutfağı topla
Çocukları yıka kendin yıkan derken gün geçti
Daha da yapılması gereken çok iş var ama o enerji ve zaman yok şu anda
Biz de ara tatilde memlekete gideceğiz bakalım umarım havalar güzel olur

Teşekkür ederim ☺️ inşallah yarın daha iyi uyanırım, çocuklarla hasta olmak çok zor küçük oğlumda da ateş halsizlik ve ishal oldu karın ağrısı da var ikimizin eşimde de başlamış karın ağrısı inşallah kıza ve büyük oğlana bulaştırmayız
İnşallah bulaşmaz 🙏
Bugün nasıl uyandın daha iyi msn 😔

Teşekkür ederim

Evet daha iyiyim hamdolsun 🙏

Slmlar 🌺
Bugün kendimi bir tık daha iyi hissettiğim için biriken çamaşırlar ve bulaşıklarla ilgilendim. Çamaşır katla yıka ser topla
Mutfağı topla
Kendini çok yorma yine de 🥰
Daha iyi olmana çok sevindim ❤️

Maşallah ne çok şey yapmışsın

Ben hasta değilken bile bu kadar iş yapmıyorum🙈

Sınavda başarılar diliyorum 🙏

Slmlar 🌺
Mutfağı topla
Yavaş yavaş toparlıyorsun sanırım
Belki de antibiyotik iyi geldi

Ben de ilaçla toparladım
İki gün önce oğlum diyor ki gözünün altını griye mi boyadın
O kadar morarmış ki çocuğun bile dikkatini çekmiş hastalık insanı perişan ediyor

Havalar soğuyacak deniliyor ama insallah güzel olur🙏
Hepimiz için güzel ara tatil diliyorum

Yavaş yavaş toparlıyorsun sanırım
Belki de antibiyotik iyi geldi

Ben de ilaçla toparladım
İki gün önce oğlum diyor ki gözünün altını griye mi boyadın
O kadar morarmış ki çocuğun bile dikkatini çekmiş hastalık insanı perişan ediyor

Havalar soğuyacak deniliyor ama insallah güzel olur🙏
Hepimiz için güzel ara tatil diliyorum
İlaçsız geçecek gibi değildi ama daha iyiyim bugün ☺️ Benim yüzüm de çökmüş resmen ruh gibi görünüyorum 🤦‍♀️
Havalar soğur kesin bari yağmur yağmasa 😅

Teşekkür ederim, yeni nakil olduğum için grip gibi enfeksiyonlu hastalıklar zorluyor, ondan yatırdılar canım.. Dün akşam çıktık,.şimdi yoldayız varmak üzereyiz eve teşekkür ederim.

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim sudem,.dün akşam çıkış verdiler, şimdi yoldayız eve varacağız birazdan. Biraz yorgunum ama toparladım çok şükür.

Ya dikkat et kendine ruhsal durumlar çok önlemli gerçekten..

Dikkat et Sarah, öyle bir hastalık var ki herkes hasta ve kimse iyileşemiyor.. aman diyim.. çoK geçmiş olsun

Döndüm sudemcim teşekkür ederim. Bugün biraz dinlenirim, yarından itibaren burdayım...senin de sınavın az kalmis başarılar olsun şimdiden 🙏🏻

Arkadaşlar hepimiz çok dikkatli olalım,.ben nakil sebebi ile zorlandım evet ama hastane de hasta kaymıyormuş. Dr odadan bile çıkartmadı beni,.tekrar mikrop kapmayayım diye.. herkes dikkat etsin.

Ben şehir dışında hastaneye gittiğim için akşam çıkış yaptık ve yola çıktık. Yarim saat 45 dakikaya evindeyim. Bugün biraz dinlenirim. Yarından itibaren sahalara dönerim. Hepinizi özledim
İyi olmana sevindim.
Çok hastayım 😭 28 ekimden beri hastayım ama son 2 gündür pik yaptı diyebilirim. Dün gece ateş üşüme hararet bugün de bulantı istifra şeklinde resmen çökütğ
Biraz toparlanmışsın sonraki mesajlarda okudum sevindim.

Nazara mı geldik ne herkes hasta.
Mevsim geçişi belki ondan.
Hava çok dengesiz bir sıcak bir soğuk.
Hastalıklar normal sanki.
Kış gelince belki iyi oluruz inşallah diyorum.

İyi olmana sevindim.

Biraz toparlanmışsın sonraki mesajlarda okudum sevindim.

Nazara mı geldik ne herkes hasta.
Mevsim geçişi belki ondan.
Hava çok dengesiz bir sıcak bir soğuk.
Hastalıklar normal sanki.
Kış gelince belki iyi oluruz inşallah diyorum.
Teşekkür ederim inşallah kışı daha rahat geçiririz en azından soğuk mu sıcak mı karmaşası kalmaz. Geçen sene de bu ay çok kötü hasta olmuştum kasım ayı bana yaramıyor, genel olarak kendime en uzak hissettiğim ay bu ay zaten, sen nasılsın? Sınav meselesi baya karmaşık hale geldi yine de çalışmayı bırakmamak lazım belli olmaz. Eşim de çalışıyor. Hemen geçse de kurtulsak diyoruz çok gerdi bizi bu mevzu 😅

Mesaj alıntısı yapamıyorum, yani yapıyorum ama buraya koyamıyorum..

Mikan Mikan
Bana diyene bak, sen de bir sürü iş yapmışsın, aslında ben çok şey yapmadım. 2 3 günlük planı yazdım ondan öyle anlaşıldı herhalde.. ben dün toz aldım, yemek yaptım, ders çalıştım, bir de akşam eşim balkonları yikarken tuvalet övdüm.. bu haftaya temizlik böldüm çünkü. Burcum başak🤣🤣 ama normalde böyle değilim, şu an özel durumumdan dolayı mikrop kapmayayım korkusuna böyleyim. Ya da 30'dan sonra değişiyor bilmiyorum..
Bu arada daha iyi olmana sevindim, aynen antibiyotik içememeye calisirim ben de ama beni de o ayaklandırdı..

S sarah conor senin de iyi olmana çok sevindim, iyi tatiller şimdiden.. ve çok çok teşekkür ederim sınav için de🙏🏻aslında Mikan'a dediğim gibi haftalık yapacaklarımı ve eşimin de yapacaklarını yazdığım için çok göründü, hepsini yapmaya durmanın yetmez zaten..

sudem34 sudem34 teşekkür ederim, sana da kolaylıklar diliyorum.

@Ayşen sen nasılsın daha iyi misin??

Ben bugün ve yarını sadece ders bakmaya odakladım.. çünkü dün bir baktım telegramda, millet çatır çatır soru çözüyor.. çan var, bu sebeple cıkmış sorulara bakıcam yine..

Yemek olarak da airfriyer da patlıcan yapacaktım ama patlıcanlar çürümüş.. bilmiyorum, şu ders işi bitsin moduna göre karar vereceğim

Teşekkür ederim inşallah kışı daha rahat geçiririz en azından soğuk mu sıcak mı karmaşası kalmaz. Geçen sene de bu ay çok kötü hasta olmuştum kasım ayı bana yaramıyor, genel olarak kendime en uzak hissettiğim ay bu ay zaten, sen nasılsın? Sınav meselesi baya karmaşık hale geldi yine de çalışmayı bırakmamak lazım belli olmaz. Eşim de çalışıyor. Hemen geçse de kurtulsak diyoruz çok gerdi bizi bu mevzu 😅
Az kaldı valla şaka gibi.
Çalışmamak için hep bir bahane buluyorum 😁
Mesaj alıntısı yapamıyorum, yani yapıyorum ama buraya koyamıyorum..

Mikan Mikan
Bana diyene bak, sen de bir sürü iş yapmışsın, aslında ben çok şey yapmadım. 2 3 günlük planı yazdım ondan öyle anlaşıldı herhalde.. ben dün toz aldım, yemek yaptım, ders çalıştım, bir de akşam eşim balkonları yikarken tuvalet övdüm.. bu haftaya temizlik böldüm çünkü. Burcum başak🤣🤣 ama normalde böyle değilim, şu an özel durumumdan dolayı mikrop kapmayayım korkusuna böyleyim. Ya da 30'dan sonra değişiyor bilmiyorum..
Bu arada daha iyi olmana sevindim, aynen antibiyotik içememeye calisirim ben de ama beni de o ayaklandırdı..

S sarah conor senin de iyi olmana çok sevindim, iyi tatiller şimdiden.. ve çok çok teşekkür ederim sınav için de🙏🏻aslında Mikan'a dediğim gibi haftalık yapacaklarımı ve eşimin de yapacaklarını yazdığım için çok göründü, hepsini yapmaya durmanın yetmez zaten..

sudem34 sudem34 teşekkür ederim, sana da kolaylıklar diliyorum.

@Ayşen sen nasılsın daha iyi misin??

Ben bugün ve yarını sadece ders bakmaya odakladım.. çünkü dün bir baktım telegramda, millet çatır çatır soru çözüyor.. çan var, bu sebeple cıkmış sorulara bakıcam yine..

Yemek olarak da airfriyer da patlıcan yapacaktım ama patlıcanlar çürümüş.. bilmiyorum, şu ders işi bitsin moduna göre karar vereceğim
Sınavında başarılar😊

Selam kızlar 🤩 ben sınava gidiyorum, oradan da kuaföre gidip hijyen bakım yaptırıcam çünküüü pazartesi itibari ile işime başlıyorum. Allah'a şükürler olsun, bugünleri de gördüm 🙏🏻🙏🏻 Yavaş yavaş normal hayata başlıyorum, 100 gün doldu çünkü.. tabi sizler için kötü bir ani olan maske,.mesafe benimle 4 5 ay daha birlikte 😬 olsun.. Sonra da eve gelip biraz dinlenip iş için birkaç alacağım var, esimle buluşacagiz. Bana dedi hava çok soğuk olmazsa dışarda yemeğe cikariz, dedim olmaz mı bal gibi olur 🤩

Bugün yeni hayatıma ilk adım anlayacağınız.. Hepinize keyifli günler diliyorum, görüşürüz

Hepinize keyifli günler diliyorum. Görüşürüz.

Selam kızlar 🤩 ben sınava gidiyorum, oradan da kuaföre gidip hijyen bakım yaptırıcam çünküüü pazartesi itibari ile işime başlıyorum. Allah'a şükürler olsun, bugünleri de gördüm 🙏🏻🙏🏻 Yavaş yavaş normal hayata başlıyorum, 100 gün doldu çünkü.. tabi sizler için kötü bir ani olan maske,.mesafe benimle 4 5 ay daha birlikte 😬 olsun.. Sonra da eve gelip biraz dinlenip iş için birkaç alacağım var, esimle buluşacagiz. Bana dedi hava çok soğuk olmazsa dışarda yemeğe cikariz, dedim olmaz mı bal gibi olur 🤩

Bugün yeni hayatıma ilk adım anlayacağınız.. Hepinize keyifli günler diliyorum, görüşürüz

Sınavında başarılar canım🌷

Tatlı heyecanlar okurken benim içim bile kıpır kıpır oldu.

Planların içimi ısıttı🥰
Sınavın nasıl geçti?
Ben de senden feyz alıp alışverişe gittim bugün çok özlemişim alışveriş yapmayı 😁 aslında geçen hafta internetten bir kaç parça almıştım ama böyle görerek almak daha güzel geldi🙈 bu arada ben de bi sonraki hafta okula başlıyorum 🥳
Memlekete geldik. Eşim bizi bırakıp döndü o 2 gün Nevşehir de gezecek. Yaz tatili yapamadan okula başladı ben de git kafanı dağıt benim kafamı bozma artık dedim🤣
Ordan eve geçecek ders çalışıp sınavı atlatıp gelip bizi alacak.
Bu hafta arkadaşlarımla görüşeceğim ☺️
Kuaföre gidip saçımı kestireceğim
S sarahconnor seni dinleyip kendime taytlar aldım bugün🙈

Planların içimi ısıttı🥰
Sınavın nasıl geçti?
Ben de senden feyz alıp alışverişe gittim bugün çok özlemişim alışveriş yapmayı 😁 aslında geçen hafta internetten bir kaç parça almıştım ama böyle görerek almak daha güzel geldi🙈 bu arada ben de bi sonraki hafta okula başlıyorum 🥳
Memlekete geldik. Eşim bizi bırakıp döndü o 2 gün Nevşehir de gezecek. Yaz tatili yapamadan okula başladı ben de git kafanı dağıt benim kafamı bozma artık dedim🤣
Ordan eve geçecek ders çalışıp sınavı atlatıp gelip bizi alacak.
Bu hafta arkadaşlarımla görüşeceğim ☺️
Kuaföre gidip saçımı kestireceğim
S sarahconnor seni dinleyip kendime taytlar aldım bugün🙈
Memleket çok iyi gelmiş gibi gibi hissettim.
Bu kadar mı farkeder dinclesmissn resmen🤪🤪❤️

Bu enerjik mesaja bunu yazmadan olmazdı🤪

X