- 19 Şubat 2021
- 4.656
- 11.126
- 38
Ya aslında bu kadar değildi tabi maddi olarakta önceden rahat değildik belki de onun etkisiCanım senle ben erken evlendik bu yüzden gözümüz acılmadan her şeye he dedik.Tulay kok videolarda evlenmeden önce sınırlar eğitimi vs videolari var.
Bilsek dinlerdik nerden bilelim.
Araştırır okur daha net olurduk.
Canım benimki öyle olsa ben eşlik ederdim.Ama arkadaşlarıyla herkes daha çok gezmeyi seviyor o ayrı.
Benimki birikim bilmez dağıtma hastasıydı.
Ben birikime alıştırdım.
Şimdi de o birikim manyağı oldu .
Benimkinin adı soyadı bile bi futbolcunun adı soyadı düşün futbol aşkınıBenimkinde de futbol, voleybol,yüzme,salon sporu ne bulsan var.
Her maçın aranan kisisidir .
Ben de çok tartisiyordum önceleri ama uzun zamandır benim de sınırlarım net.
Pek sinirlenmiyorum doğrusu artık
Öyle valla buluyor yapacak bişeyAyyy aynı benimki burcu bile aynı
Çok sosyaldir canım kendim modunda yaşar
Hahhahhhheğitim sendikası, hangisi olduğunu söylemiyim
Aile zincirini inceleyelimBenimkinin adı soyadı bile bi futbolcunun adı soyadı düşün futbol aşkını
Ya benım kocamın adı soyadı da ünlü birinin adı soyadıBenimkinin adı soyadı bile bi futbolcunun adı soyadı düşün futbol aşkını
Ay vallahi aynı ,hiç de usenmezÖyle valla buluyor yapacak bişey
Bilmem hiç elinde kumanda aksama kadar otursun
Ya gezecek ya bişeylerle uğraşacak
Herseyi kendi yapar
Aynen maalesef öyle, bence tek bir sendika olmalı her zaman derim ama dinleyen kimHahhahhhh
Aynen aynen maalesef hepsi bir siyasi görüşe dayanır oldu.
Aslında bağımsız amaç eğitime hizmet,öğretmene destek olsa hiç bir sendika mensubu,siyasi parti mensubu gibi muamele görmese ne güzel olur
İnsanoğlu herşeyin ayarını bozuyor.
Dimi hepsi menfaatimize hizmet etmeli amaç aynı olursa tek çatı altında olmaları daha iyiAynen maalesef öyle, bence tek bir sendika olmalı her zaman derim ama dinleyen kim
Bilmiyorum ama futbolcu ismi olsun diye koymamışlar onu biliyorumAile zincirini inceleyelim
Kim koydu o ismi dimi ama amacı neydiiii
Ben niye asosyalim şimdi anladımBenimkinde de futbol, voleybol,yüzme,salon sporu ne bulsan var.
Her maçın aranan kisisidir .
Ben de çok tartisiyordum önceleri ama uzun zamandır benim de sınırlarım net.
Pek sinirlenmiyorum doğrusu artık
Eşin küsüyor muYaylar o kadar kendini seviyor mu ya.
Benimki de balık kendini çok sever.
Ama öyle gezeyim ayağında değil yani.
Daha çok kumanda TV yatış sever.
Bende boğayim dünyada erkek gelseymisim deseneBenimki boğa o da kendini severbence erkekler ailede paşa gibi yetiştirildiği için kendilerini seviyorlar
İnsan gerçekten bir süre sonra birbirinin huyunu kapiyorBen niye asosyalim şimdi anladım
Koca neyse beni de kendine çevirmiş
Asosyal olana uyum sağlamam kolay amaBen niye asosyalim şimdi anladım
Koca neyse beni de kendine çevirmiş
Hic küsmez bende hiç kusmemEşin küsüyor mu
Benim küçük erkek kardeşim de balık
Küser giderdi hep hele kücükken küserdi koşarak uzaklaşırdı ağacın tepesıne çıkardı
Büyüdü değişen tek şey ağaca çıkmıyot artık
Sosyallik mi kız o
Evet bence de baya sosyalİnsan gerçekten bir süre sonra birbirinin huyunu kapiyor
Sen de pek asosyal değilsin ya pikniklerin yuzmelerin efendime söyleyeyim yeğen kuzen hala vs var bı ortamın
Hep birileri vardı ama yanındaSosyallik mi kız oçay cekirdek dondurma kısır bir ile bakistik sohbet ettik