- 19 Şubat 2021
- 4.657
- 11.128
- 38
Ya sudem benim onu yapacak kimsem yokSosyallik mi kız oçay cekirdek dondurma kısır ile bakistik sohbet ettik
Bende evcimen olsam mantıklı da ben değilim pek.Balıklar evcimendir, eşlerini çok sahipenirler şanslısın
Yarın ne olacağı belli değil her konuda.Ya aslında bu kadar değildi tabi maddi olarakta önceden rahat değildik belki de onun etkisi
Birikim olmadan olmuyor ki bu zamanda
AbooBenimkinin adı soyadı bile bi futbolcunun adı soyadı düşün futbol aşkını
İste ben evcimen değilimÖyle valla buluyor yapacak bişey
Bilmem hiç elinde kumanda aksama kadar otursun
Ya gezecek ya bişeylerle uğraşacak
Herseyi kendi yapar
Dimi dimiAile zincirini inceleyelim
Kim koydu o ismi dimi ama amacı neydiiii
Ya benım kocamın adı soyadı da ünlü birinin adı soyadı
İyi işte kurtlu gibi ise evde de bir işin ucundan tutarAy vallahi aynı ,hiç de usenmez
Uzmanlık sınavına girecek misin?Dimi hepsi menfaatimize hizmet etmeli amaç aynı olursa tek çatı altında olmaları daha iyi
O zaman nasıl olmuşBilmiyorum ama futbolcu ismi olsun diye koymamışlar onu biliyorum
Yaaa ben kafa dengi arkadaş istiyorumHep birileri vardı ama yanında
Boşandı mi neden anlatmıyor?Bu sene ki masterchef beni hiç cezbetmiyor ya
Ben Danilonun İtalyan damat olmasını seviyormuşum herhalde
Eşiyle olan anılarını fılan anlatırdı ya onları severdım
Şimdi herkes gıbi oda
Evet ayrılıyorlarmış galibaBoşandı mi neden anlatmıyor?
Çocukken çok söylerdim yaBende boğayim dünyada erkek gelseymisim desenerahatmisim
Başka kimse yok çünküİnsan gerçekten bir süre sonra birbirinin huyunu kapiyor
Sen de pek asosyal değilsin ya pikniklerin yuzmelerin efendime söyleyeyim yeğen kuzen hala vs var bı ortamın
Ya tek sosyal halim şu an çocuklar ve anneleriEvet bence de baya sosyal
En sosyal o hatta aramızda
Benimde samimi arkadaşlarım hep uzakta.Ya sudem benim onu yapacak kimsem yok
İki arkadasım vardı ikisi de gitti
Biri de çok uzaktı
Akraba eş dost zaten yoklar yada uzaktalar
Büyük nimet valla
Ben de benzer ailede büyüdümÇocukken çok söylerdim ya
Keşke erkek olsam eve istediğim saatte gelsem derdim.
Abimler istediği saatte gelir gezerdi.
Ablam ancak arkadaşları ile ev oturması oda peşine ben takılırdim ağlardı bunu götürmem diye
Başka kimse yok çünkühala çok dertli bakma sen ya dert küpü dinle dinle aynı konular kısır döngü çözümsüz .Eglensek de onun derdi onu da rahat bırakmıyor.
Ya tek sosyal halim şu an çocuklar ve anneleri
Benimde samimi arkadaşlarım hep uzakta.
Öyle özledim ki karşılıklı oturup dertlesmeyi
Çocuk yanımda mesela bir yere gitsem üşüdü terledi vs kafamı muhabbete veremiyorum.Ben de benzer ailede büyüdüm
Kıyafet yasakları gezme yasakları
Şimdi söylesen herkes yaptığından pişman da
Giden olan bizim gençliğe oldu
Ben de özledim inan
Çoluk çocuk olunca sohbet genelde onlar üzerinden dönüyor ama yıne de çok eğlenceli oluyor
Benim için de öyleydiSarah ben bu devirde zengin ailede olsaydım rahat yeyip içip gezseydim okumak gibi bir hedefim olmazdi.
Benim motivasyon kaynağım ünv.gidip özgür olmaktı.
Ama erken evlilik yapıp çocuğa karışıp özgürlüğü sınırladim.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Bugün yer altındaki notlara başladım
Biraz okudum biraz daha devam edip yatacam
Çok evliyiz çok mutluyuz unutmayın
Evrene mesajımız bu olsun
Benim de uzmanlık seneyesudem34 benim uzmanlık seneye daha var yani
Sen kaç yaşında evlendin,
S sarahconnor sen kaç yaşında evlendin
Ya kızlar hepimiz evliyiz mutluyuz saglikliyuz çok şükür
Sudem sen de çocuğu benim gibi çok takıyorsun ben de aman terledi aman hasta oldu sürekli elim üstündedir.
Kendimize yazık ediyoruz ama bir şekilde büyüyor çocuklar,valla arkadaşlara bakıyorum mesela bir pikniğe gittik diyelim çocuklara hiç müdahale etmiyorlar ne yaptı ne yedi.
Ben aman ordan mikrop kapar aman terledi gel üstünü değiş aman yemek ye ağzına birşey tikistirmaca...
Valla yorgunluk hep ne anladım o gezmeden
Eşim çok rahattır ben diken üstünde.
Bir de kimseye çaktırmadan yaparım bunları Cool kişiliğim zarar görmesin diye
Ne manaysa işte
Bizde 6-8 aylıkken başlamıştı.
Bronşite dönme.
2 yaşında kreşe başladı hepten kötü oldu.
Yıl boyu alerji ilacı ama o da fayda etmiyordu.
Belli aylarda hasta oluyordu hep.
Tıkanınca ona göre hava ilaç vs veriyordu doktor.
Ama peşpeşe çocuk yapmakla çok iyi yapmişsınız.
Ben alerjiden korktum 10 yaşında şimdi daha kardeş istiyoruz kararsızlık hat safhada.
Size gelince hava filan daha önce vermediyseniz belki durum sandığınız gibi değildir.
Hastalık deseniz çok çocuk hasta oldu bu ilk ay.
Alerjik olduğunuz kesin ise doktorunuz sizi aydınlatır.
Allah şifa versin.
Ya acaba degistirirler mi her öğretmen de başka. Ama bu gidisle rica edeceğim. Ben de terledikce sorun arttığını fark ettim çünküBen de bildiğim kadar yazayım
Öncelikle okula ilk başlayan her çocuk hasta oluyor ama alerjik çocuklar daha çok hasta oluyor
Kbb doktoruna götürdünüz mü
Bademcik ve geniz eti de çok hasta olmaya sebep oluyor
Yüzleri küçük oldugu için burun ve kulak arasında ki mesafe kısa oluyor o zaman da o enfeksiyon hemen kulağa da geçiyor
Kulak enfeksiyonu da çok oluyor
Büyüdükçe yüz de büyüdüğü için bu durum da azalıyor
Spor için de aynı mantık olabılır
Alerjik çocukları evde parfüm yumusatıcı cildi için ıslak mendil toz akarları filan çok etkiliyor
Terlediği için yedek çamasır koyup değiştirmelerını isteyebılırsınız
Benim oğlumun okulunda yapıyorlardı
Alerjı surubunu gece yatmadan önce ve düzenli kullanmanız lazım ama doktor önerse daha iyi olur
Çünkü her doktor farklı bişey öneriyor
Güvendiğiniz sürekli kontrole gittiğinz çocuk doktoru önerebilir
Çok geçmiş olsun
Büyüdükçe azalıyor
22 yaşında evlendim canımsudem34 benim uzmanlık seneye daha var yani
Sudem sen de çocuğu benim gibi çok takıyorsun ben de aman terledi aman hasta oldu sürekli elim üstündedir.
Kendimize yazık ediyoruz ama bir şekilde büyüyor çocuklar,valla arkadaşlara bakıyorum mesela bir pikniğe gittik diyelim çocuklara hiç müdahale etmiyorlar ne yaptı ne yedi.
Ben aman ordan mikrop kapar aman terledi gel üstünü değiş aman yemek ye ağzına birşey tikistirmaca...
Ne manaysa işte
Rica etseniz çok hasta oluyor diye değiştireceklerdirAllah razı olsun. Tesekkur ederimAlerji doktorundan sevk almam gerekecek sanırım. Evet cok çocuk hasta oldu ama 1.5 ayda 3. Ye hastalandik. balgam kusuyor şu an. Dr olabilir demişti. Ama yarın baska bir doktora götüreceğim nasipse. Midem stresten deli gibi ağrıyor. Ikisi birden olmasi iyi olmuştur umarım ama zorlukları da çok. Simdi ikisi de hasta
Geceleri başlarında bekliyorum ne zamandır hastalar. Dun akşam biri kusarken biri elini kapı arkasına sıkıştırdıve ben kapının arkasindaydim. Acsam eli kopar mı diye düşünürken bir şekilde kurtardım Allahın yardımıyla. Ve oglum normalde atik bir çocuktur. Soyler ne oldugunu. Ama o da miyavlayip duruyordu. Sonra sorduk oglum neden miyavladın diye. O da çok korkmus. Kardesi gulsun diye kedi taklidi yapmış korkunca ne de garip tepkiler veriyorlar. Cok şaşkınım. Ilk defa oldu
Ya acaba degistirirler mi her öğretmen de başka. Ama bu gidisle rica edeceğim. Ben de terledikce sorun arttığını fark ettim çünküçocuk doktoruna götüreyim diyorum ama kbb mi götürsek? Çok doktor doktor gezdirmek de istemiyorum. Korkmasın diye ama mecburuz galiba
Teşekkür ederim desteginiz icin
Benım eşim çok takıntılı ben daha rahatım aslındasudem34 benim uzmanlık seneye daha var yani
Ne manaysa işte
İstanbulda mısınız?Allah razı olsun. Tesekkur ederimAlerji doktorundan sevk almam gerekecek sanırım. Evet cok çocuk hasta oldu ama 1.5 ayda 3. Ye hastalandik. balgam kusuyor şu an. Dr olabilir demişti. Ama yarın baska bir doktora götüreceğim nasipse. Midem stresten deli gibi ağrıyor. Ikisi birden olmasi iyi olmuştur umarım ama zorlukları da çok. Simdi ikisi de hasta
Geceleri başlarında bekliyorum ne zamandır hastalar. Dun akşam biri kusarken biri elini kapı arkasına sıkıştırdıve ben kapının arkasindaydim. Acsam eli kopar mı diye düşünürken bir şekilde kurtardım Allahın yardımıyla. Ve oglum normalde atik bir çocuktur. Soyler ne oldugunu. Ama o da miyavlayip duruyordu. Sonra sorduk oglum neden miyavladın diye. O da çok korkmus. Kardesi gulsun diye kedi taklidi yapmış korkunca ne de garip tepkiler veriyorlar. Cok şaşkınım. Ilk defa oldu
Ya acaba degistirirler mi her öğretmen de başka. Ama bu gidisle rica edeceğim. Ben de terledikce sorun arttığını fark ettim çünküçocuk doktoruna götüreyim diyorum ama kbb mi götürsek? Çok doktor doktor gezdirmek de istemiyorum. Korkmasın diye ama mecburuz galiba
Teşekkür ederim desteginiz icin