Brokoliyi falan sevmiyorum ya ben.. anca böyle çıtır çıtır olunca meze gibi yiyorum
Evet ise giderken ben de kavanoz usulü yapıyordum daha doğrusu birkaç kez yaptım.. ama şimdi evdeyim ya, meşgale de oluyor mutfak
abah sabah ne çok iş yapmışsınız Evet yaptım baya.. ama sonra dün gaza geldim herhalde en son isim bittiğinde saat 6ydı aksam.. mutfak dolaplarına girmiş buldum kendimi
Ben de bugün o modda takılacağım
Maşallah size de
bizim sizle temizlik günümüz olmuş dün
Yaa ben de sevmezdim burcumu ama güzel özellikleri de varmış
ben valla bilmiyorum burç olayını ama sizle anlaşırdım o belli
Yemek olayını ben de şu an sabah yapıyorum ama çalışmaya başlayınca mümkün değil gibi duruyor.. uyumayı tercih ederim
kavanozu da çalışırken birkaç kez yapmıştım ama çalışırken bana evde üşengeçlik yükleniyor, onu yapmaya da üşendim sonra
Maşallah sen yine dolu bir gün geçirmişsin
Ahahah aslında çok yanıldın
sekersiz çikolata olayı, diyet yaparken yediğiM çikolatalardan geliyor
ben bundan 7 sene önce falan 13 kilo verdim. 68i gorunce evlendikten 1 2 yıl sonra dedim napıyorsun.. benim boyum 160.. 55 normal kilom.. neyse diyete başladım ama yemeden de duramiyorum, o ara kpss de çalışıyordu. Biraz stres derken 1 yılda verdim kiloyu.. sonra onu haya korudum.. sonra böbrek yetmezliği başladı bende, bu sene artık son döneme girdim. Ya nakil ya diyaliz.. annem böbreğini verdi bana
o süreçte 45 Kiloya düştüm. Ameliyattan sonra 53 oldum şimdi. Dr diyor ki daha fazla kilo alırsan böbrek daha yeni, sıkıntıya girersin.. eee yemeği de seviyorum.. ben de böyle diyet tarifleri kendime uyarlıyorum.. tatlari da güzel.. hem yiyorum hem kilo almıyorum
geç oldu ama iki gün önce öfke dansını bitirdim, Hayvan Ciftligi çok güzel bir kitap.. diğer kitabı ilk defa duydum.. ben de araştırayım bir..
Arkadaşlardan biri atmış da, ben de sebze, ,bakliyat, hamurişi, et, sebze, balık, sebzeli et.. gibi dönmeye çalışıyorum.. ama o listeden ben de bakacağım şimdi
Ayy maşallah bunları kendiniz mi yapacaksınız.. Valla bravo ve kolay gelsin.. ben büyük temizliği genel de birini alarak yapabiliyorum ya.. maşallah valla, kolay gelsin
Maşallah kolay gelsin tekrardan.. geçmis olsun yine size
ilosundan belli zaten çok fit. biz balık etli sınıfı S sarahconnor ile şekersiz fit Yukarıda sebeplerini anlattım
evet şu an fit ama şekersiz de bakım etliydi bir zamanlar
aman önemli olan valla sağlık.. gerisi boş..
Bak aynı şeyleri yapıyormuşuz işte.. ben onden Çorba, arkadan yoğurt ya da salata yapıyorum.. onun da sebebi yemeği çok yememek.. Bir de iste yemekleri böyle patates yemeği mi yapacağım bugün.. bunla farklı ne yapabilirim diyorum.. işte internet, masterchef bilgilerim (bu seneyi sevmedim ama eskiden deli gibi izledim) yorum katarak onu fırında başka bir şeye donusturuyorum.. ama Işte bunlar hep boşluktan
Ahaha değiliz hain değiliz
valla ben gelirdim.. kahveye asla hayır diyemem.. hoş sigara içemiyorum 5 aydır,.kahve aynı tadı vermiyor ama.. ama yine de gelirdim.. şimdi de ben içiyorum siz gelin