Bugün ne yaptım?

Slm gençler 🤭
Bi gelemedim bugün. Dün sabah 10.30 dan akşam 6 civarına kadar ustalar evdeydi. Salonun kapısı değişti çok dardı ve lavabo kısmına ara kapı takıldı. Tabi ortalık bi güzel battı. Neyseki eşim dün gece kaba temizliğini yaptı.
Bugün ben de kapıları sildim. Eşim bi tur daha süpürdü. Ben sildim. Üst katı da süpürdüm.

1 mak çamaşır yıkanıp serildi.
1 sepet katlanıp yerleştirildi.
Arkadaşlarımız geldi evi hayırlamaya.
Kısır yaptım. Yedik. Arkadaşın birinin doğumgünüydü, pasta aldık kutladık.
Çocuklarımız neredeyse yaşıt, onlar da bahçede güzel oynadılar.
Onlar gidince çocukları yıkadım. Küçük oğlan uyudu. Kızım uyudu uyandı. Büyükleyiz şimdi. Eşim bir arkadaşının düğününe gitti.
Yorucu ama keyifli bir gündü🥰

Slm gençler 🤭
Bi gelemedim bugün. Dün sabah 10.30 dan akşam 6 civarına kadar ustalar evdeydi. Salonun kapısı değişti çok dardı ve lavabo kısmına ara kapı takıldı. Tabi ortalık bi güzel battı. Neyseki eşim dün gece kaba temizliğini yaptı.
Bugün ben de kapıları sildim. Eşim bi tur daha süpürdü. Ben sildim. Üst katı da süpürdüm.

1 mak çamaşır yıkanıp serildi.
1 sepet katlanıp yerleştirildi.
Arkadaşlarımız geldi evi hayırlamaya.
Kısır yaptım. Yedik. Arkadaşın birinin doğumgünüydü, pasta aldık kutladık.
Çocuklarımız neredeyse yaşıt, onlar da bahçede güzel oynadılar.
Onlar gidince çocukları yıkadım. Küçük oğlan uyudu. Kızım uyudu uyandı. Büyükleyiz şimdi. Eşim bir arkadaşının düğününe gitti.
Yorucu ama keyifli bir gündü🥰
Maşallah ya sizin tempoya hayranım.
Hiç bir şey eksik kalmıyor 😁
Ben çok asosyalim onu anladım 😌

Çapraz binada düğün var şu an sadece müzik eşliğinde salonda çiğ köfte yedik yeterince sosyalmiyim😁

Neyse çayı da demledim Allah'tan.
Gündüz de frambuazli trilice gibi bir sütlü tatlı aldım 😌
Yanına da o keyif yapacam inşallah 🧿

Maşallah ya sizin tempoya hayranım.
Hiç bir şey eksik kalmıyor 😁
Ben çok asosyalim onu anladım 😌

Çapraz binada düğün var şu an sadece müzik eşliğinde salonda çiğ köfte yedik yeterince sosyalmiyim😁

Neyse çayı da demledim Allah'tan.
Gündüz de frambuazli trilice gibi bir sütlü tatlı aldım 😌
Yanına da o keyif yapacam inşallah 🧿
Senin planlar da çok güzel 🤩

Bu arkadaşlar eşimin lise arkadaşları 2 çift ailece düzenli görüştüğümüz samimi arkadaşlarımız ☺️

Ben çok evcimenimdir ama uzun bir süre sosyalleşmezsem çok mutsuz oluyorum🫣

Senin planlar da çok güzel 🤩

Bu arkadaşlar eşimin lise arkadaşları 2 çift ailece düzenli görüştüğümüz samimi arkadaşlarımız ☺️

Ben çok evcimenimdir ama uzun bir süre sosyalleşmezsem çok mutsuz oluyorum🫣
Ben tek çocukla daha asosyalim emin ol 😂bir de bebek düşünüyorum .
Bir on yıl daha asosyalim demek 😁

sudem34 sudem34
şu kısma çok güldüm 🤣
Komik zaten eşim diyo evden gidelim ben gürültü çekemem 😂 kuzene gidecekti 😁çay yapma bahanesine kandırdım 😌ama düğün geceye kadar sürecek adamı 3-4 saat daha oyalayabilir miyim bilmiyorum 😁
Fanfinfon da yok 😂

Sudem madem dişilikle olmuyor elin kolun bağlı o zaman zor kullanacaksın😂

Bugun burda bu müzikler eşliğinde ben çaydanlıkla dans edecem sen de ses çıkarmadan oturup izleyeceksin diyeceksın

Elini masaya vur🤪

X