- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Spor ayakkabı ipi dışarda sallanır şekilde atan duymuştum.Merhaba güzellikler
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Üniversite ders kayıtlarını seçtim. Muaf olabileceğim 4 ders görünüyor. Muaf olsam kaymaklı kadayıf olurdu ama 5 yıldan önceler kabul edilmiyormuş sanırım. Birde önceki ders içerikleriyle bunların tutması gerekiyormuş. Ben belgeleri toplayıp verdim. Olursa ne ala, olmazsa pekala der, önüme işime bakarım.
Çocukların okul kıyafeti vs ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladım.
Kendime de üniversite kazanma hediyesi faberin uçlu kalemini aldım. Hakettim de mi
Evi okul başlamadan bal dök yala yapayım diyordum ama nerdeeee... Yemekleri yapıyorum. Bir odayı yapsam kar.
2 makine çamaşır yıkadım.
Çocukların ve bizim spor ayakkabılarını makineye atmak istiyorum. Çok atma taraftarı olmasam da elimle de yıka meselesi bana zor geliyor. Siz atar mısınız makineye ayakkabı?
Bugün eşim öğleden sonra bahçeye gidelim dedi. Keçiboynuzu ağacı var. Onu toplayacağız nasip olursa. Ev temizliği yine yatar gibi...
Yarın ikindi sonrası hacamat randevum var. Hacamat öncesi 3 gün riyazata girerim ki şifa olsun. Hayvansal besinler kanı koyulaştırdığı için almam. İki gündür sebze vs yapıyorum o yüzden. Bugünkü menü
Mercimek çorbası
Pilavlık bulgurdan kısır
Hepinize hayırlı eğitim öğretim yılları diliyorum öğretmenlerim. Rabbim işlerinizi, işlerimizi kolaylaştırsın.
Tambura vura vura deforme olmasın diye.
Çok kaliteli ise risk tabi.
Yeni okulunda her şey güzel olsun inşallah.
Yeni kalemin hacamatın hepsi hayırlı olsun.