Oh sevdiğim yerlerde gezmişsin.Selamlar
Oğlumu almaya gidiyoruz yeğenimle.
Sultanahmet,Gülhane parkı, Mısır çarşısı,Eminönü epey gezdik.
Mehmet Efendi'den taze çekilmiş Türk kahvemi de aldım. Bulmuşken yani hazır gitmişken bol bol aldım. ☺
Kahvemizi, çayımızı, portakal suyumuzu içtik bir kendimize geldik.
Hoş muhabbet ettik.
Şükür yorucu ama güzel bir gündü.
Favori mesajlara ekledim canım.. SağolBir kitap tavsiye edebilirim
Duygusal zeka birde iyi hissetmek kitaplarını
Kafası bi hayli karışık olanlara her ikiside çok iyi gelecek kitaplar ben bu konulara çok haşır neşir olduğumda özellikle ikincisinede sığınmışımdırbi göz atmalısın
Sağol Mikanım☺İyi hissetmek kitabını okudumsudem34 ben de sana mutluluk tuzağı kitabını tavsiye ediyorum. Benim tekrar okuyacağım kitaplardan biri
☺Benim de var. Gel beraber çözelim
İncitanesi neredesınmerhaba kızlar:)) detoks var da ben mi kaçırdım yazan olmamış pek, yoksa tatil modundan mı?
ben de 1-2 hafta kenedime çekidüzen vermeye karar verdim. yapacağım işler var onları halledicem, günlük 1 iş bile olsa yapabilirim sonuçta ama planım olmazsa hiçbirini yapamam o yüzden defterime not alıcam bugün.
bu sene taşınma olayı olacak diye dondurucuya bir şey koyamadım 10 saat yolsa erir diye, yine de aklımda köz patlıcan-biber falan var, kesin koymayayım değil mi telef olur yolda?
-dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
-aylardır yapacağım foto seçme ve çıkartma işi hala beklemede, bu haftasonu seçebilsem onları da çıkarırım inşallah doğum öncesi
ayrıca bebek için eksikleri belirleyip onları almam lazım ve hastane çantası hazırlamam lazım haftasonu hedefim olsun:)
Cook tesekkur ederim dusunmen yeterİncitanesi neredesın
Ben istersen sana kargoyla erik gönderebılırım yakın yerlerdeysek kendım bile bırakabılırım
Anneme geldım bugun öyle çok ki erikler
Yazık oluyor ağaçlarda
Gerci kurt kuş yiyor ama senın işine yararsa çok mutlu olurum
Ozel mesaj ozelligin kapali bulundugum sehri yazacaktim da, uzaktir buyuk igtima,,e kargoyla falan ugrastirmayayim seniİncitanesi neredesın
Ben istersen sana kargoyla erik gönderebılırım yakın yerlerdeysek kendım bile bırakabılırım
Anneme geldım bugun öyle çok ki erikler
Yazık oluyor ağaçlarda
Gerci kurt kuş yiyor ama senın işine yararsa çok mutlu olurum
Benim de öyle iradeli olup hayatıma sahip çıkmakla ilgiliSağol Mikanım☺
Okumak farkında olmak güzel fakat eyleme geçme cesareti zamanı bilmiyorum işte hayırlısı.
2022 güzel biter inşallah.
İstediğim beklediğim çok şey var.
Ev araba gibi değil ama.
Ben olmak ile ilgili kendım olmak ile ılgılı.
Benim de var :)) ozguvenli ve hazircevap olmakla ilgiliBenim de öyle iradeli olup hayatıma sahip çıkmakla ilgili
Gel sarılalımBenim de öyle iradeli olup hayatıma sahip çıkmakla ilgili
Kuzum kahveyi koy suyu koy karıştır tamam at Makinaya pişirsin gayet köpüklü oluyor bilemedim ki neden öyle oluyorKmsl Hnd canım ben bu makinede kahve köpürtemiyorum.
3 kez denedim.
Önce kahveyi sonra suyu olmadı.
Önce su sonra kahve o da olmadı.
Sonra ikisini karıştırdım o da olmadı.
Kahveyi çok koyuyorum köpursun diye bu sefer acı oluyor.
Özellikle metal her yeri daha sağlıklı diye tercih ettim ama anlam veremedim.
Bir de üç farklı marka kahve ile denedim.
Taze çekilmiş ve iki tane paket klasik kahve.
Senin makinen de birebir aynı makine mi?
Sen kopurtebiliyor musun?
Yorumlara güvendim ama satıcı yorumları mi ovenler yoksa çeyiz için rengine susune aldananlar mi anlamadım.
Benim ki Karaca’nın ben de köpürtemiyorım. Sebebi buldum ama 1 fincan için verilen ölçeği koyunca köpürüyor ama o da çok fazla geliyor kahvesi ve acı oluyor. O yüzden ben köpüksüz içmeye devam ediyorum hayır şu sinbonun kıytırık makineleri bile daha çok köpük çıkarıyor az kahveyle insan üzülüyor o kadar para verdiğimiz makina çıkarmayıncaKmsl Hnd canım ben bu makinede kahve köpürtemiyorum.
3 kez denedim.
Önce kahveyi sonra suyu olmadı.
Önce su sonra kahve o da olmadı.
Sonra ikisini karıştırdım o da olmadı.
Kahveyi çok koyuyorum köpursun diye bu sefer acı oluyor.
Özellikle metal her yeri daha sağlıklı diye tercih ettim ama anlam veremedim.
Bir de üç farklı marka kahve ile denedim.
Taze çekilmiş ve iki tane paket klasik kahve.
Senin makinen de birebir aynı makine mi?
Sen kopurtebiliyor musun?
Yorumlara güvendim ama satıcı yorumları mi ovenler yoksa çeyiz için rengine susune aldananlar mi anlamadım.
Bendeki mor olanı metal olan komple .Kuzum kahveyi koy suyu koy karıştır tamam at Makinaya pişirsin gayet köpüklü oluyor bilemedim ki neden öyle oluyor
Aynı durum aşırı abartı kahve atınca biraz köpürüyor ama acı oluyor.Benim ki Karaca’nın ben de köpürtemiyorım. Sebebi buldum ama 1 fincan için verilen ölçeği koyunca köpürüyor ama o da çok fazla geliyor kahvesi ve acı oluyor. O yüzden ben köpüksüz içmeye devam ediyorum hayır şu sinbonun kıytırık makineleri bile daha çok köpük çıkarıyor az kahveyle insan üzülüyor o kadar para verdiğimiz makina çıkarmayınca