Bugün ne yaptım?

23 Ağustos☺

Çamaşır topladım, katladım.
Bulaşık makinesini doldurup çalıstırdım.
Yüzme , piknik koşturması ve yoğunluğu ile geçti gün.
Kızma birader oynadık. 2. Oldum.
Voleybol oynadık.
Bisiklet ile iki tur attım. Kan ter içinde kaldım.
Çay, kahve keyfi yaptık.
Yeni saatim geldi şükür, denedim çalıştı.
Bir öncekinin bir üst modeli.
İnşallah memnun kalırım yıllarca sorunsuz kullanırım.

Güzel ama yoğun ve yorucu idi.
Aynı günde çok etkinlik bedenim kaldırmıyor artık. Eskiden yorulmazdım. Şimdi çok çabuk yoruluyorum.

merhaba...
dün neler yaptım..
dün pek yemek yapmadim...
biraz noodle yaptım..
sonra bulaşıklari makinaya koydum..
çeşme çamur akıyor ya :KK43:
canımda sıkkın...
bide halılari da yıkamaya vericem hepsini..
ev kokuyor leş gibi sürekli havalandirsam olmuyor..
gözden geçirsem ruh halim daraldi resmen...

merhaba kızlar:)) detoks var da ben mi kaçırdım yazan olmamış pek, yoksa tatil modundan mı?
ben de 1-2 hafta kenedime çekidüzen vermeye karar verdim. yapacağım işler var onları halledicem, günlük 1 iş bile olsa yapabilirim sonuçta ama planım olmazsa hiçbirini yapamam o yüzden defterime not alıcam bugün.
bu sene taşınma olayı olacak diye dondurucuya bir şey koyamadım 10 saat yolsa erir diye, yine de aklımda köz patlıcan-biber falan var, kesin koymayayım değil mi telef olur yolda?
-dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
-aylardır yapacağım foto seçme ve çıkartma işi hala beklemede, bu haftasonu seçebilsem onları da çıkarırım inşallah doğum öncesi
ayrıca bebek için eksikleri belirleyip onları almam lazım ve hastane çantası hazırlamam lazım haftasonu hedefim olsun:)

Selaml
Gece çok geç yattım.

Sabah 7 de kalkıp oğlumu yeğenimle kampa bıraktık. Arabanın gözünü seveyim. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Sonra eve geçtik.
Biraz yattım uyumaya dinlenmeye calıştım bir saat. Duş aldım. Kahvaltı yaptık.Evden çıktık.

Sultanahmet tarafına gidiyoruz.
İtiraz işini halledip ordan gezeceğiz.

Herkese mutlu, sağlıklı, verimli, keyifli bir gün diliyorum. 🥰

merhaba kızlar:)) detoks var da ben mi kaçırdım yazan olmamış pek, yoksa tatil modundan mı?
ben de 1-2 hafta kenedime çekidüzen vermeye karar verdim. yapacağım işler var onları halledicem, günlük 1 iş bile olsa yapabilirim sonuçta ama planım olmazsa hiçbirini yapamam o yüzden defterime not alıcam bugün.
bu sene taşınma olayı olacak diye dondurucuya bir şey koyamadım 100 satt yolsa erir diye, yine de aklımda köz patlıcan-biber falan var, kesin koymayayım değil mi telef olur yolda?
-dün pazardan erik aldım, doğumdan sonrası için erik suyu hazırlayacağım lohusalıkta lazım olur, aslında kayısı da yapma hedefim vardı ama kayısının mevsimi geçti herhalde bulamadım. bir de kuşburnu aldım onu da meyve suyu yapacaktım da bazı yerlerde kabızlığa yatkınlığı arttırır demişler şimdilik dondurucuya attım erik suları bitince ihtiyaca göre yaparım diye düşündüm. erik sularını sıcaktan kavanozlayıp muhafaza etmeyi düşünüyorum.
-aylardır yapacağım foto seçme ve çıkartma işi hala beklemede, bu haftasonu seçebilsem onları da çıkarırım inşallah doğum öncesi
Yoğunluk canım detoks yok.
Vakti olan geliyor.

İşlerin için kolay gelsin.

Buzluk için eriyecek suyu akacak hem eşya hem onlar sağlam buz kalıpları muhafaza edecek alüminyum kılıflı eşyalar ile götürebilirim dersen yap.

Foto işini çok erteledin haklısın.
Tanıştığımızda seçecektin onun üstüne kağıda kaç kez zam geldi kim bilir ☺belki de indirim ☺

Merhaba
Alçıda 17.gün
Annemin karantinasında 6.gün 1-2gün önceden başlamıştı hastalığı yarıb son günümüz inşallah bir daha böylesi hastalık görmeyiz

Sürekli evdeyim
Aşırı sıkılıyorum
Telefonda ark iletişime geçiyorum
Sabah kahvaltısı mercimek çorbası içtim
süt tost geçiştirdim
Kitaplardan 3ünden 1i bitti
Öfke dansı okudum
uzmanlık 1.bölüm özetlerini okudum
Kahve içtim balkonda serinlikte oturuyorum bazen

Kitap yorumu yaptım topicte
Başka yaptığım birşey yok hep evdeyim :KK43:

Merhaba
Alçıda 17.gün
Annemin karantinasında 6.gün 1-2gün önceden başlamıştı hastalığı yarıb son günümüz inşallah bir daha böylesi hastalık görmeyiz

Sürekli evdeyim
Aşırı sıkılıyorum
Telefonda ark iletişime geçiyorum
Sabah kahvaltısı mercimek çorbası içtim
süt tost geçiştirdim
Kitaplardan 3ünden 1i bitti
Öfke dansı okudum
uzmanlık 1.bölüm özetlerini okudum
Kahve içtim balkonda serinlikte oturuyorum bazen

Kitap yorumu yaptım topicte
Başka yaptığım birşey yok hep evdeyim :KK43:
Sana da mı karantina var?
Aşılı olanlara serbest değil mi?

Parmağın nasıl oldu?

Bugünlerde geçecek canım☺
İnşallah çok güzel günler göreceğiz 🌸
İyi tarafından bak.
Derslerde ilerlemişsin.
Kitap okuyarak kendini geliştirdin.Az zamanda çok şey yaptın.

Selamlar🥰

Oğlumu almaya gidiyoruz yeğenimle.
Sultanahmet,Gülhane parkı, Mısır çarşısı,Eminönü epey gezdik.
Mehmet Efendi'den taze çekilmiş Türk kahvemi de aldım. Bulmuşken yani hazır gitmişken bol bol aldım. ☺

Kahvemizi, çayımızı, portakal suyumuzu içtik bir kendimize geldik.
Hoş muhabbet ettik.

Şükür yorucu ama güzel bir gündü.

Sana da mı karantina var?
Aşılı olanlara serbest değil mi?

Parmağın nasıl oldu?

Bugünlerde geçecek canım☺
İnşallah çok güzel günler göreceğiz 🌸
İyi tarafından bak.
Derslerde ilerlemişsin.
Kitap okuyarak kendini geliştirdin.Az zamanda çok şey yaptın.
Evet 2dozdu aşım üstelikte geçirmiştimde bilemedim bende evdeyim
Sızlıyor parmak idare ediyorum
İnşallah bugünlerde geçsin 💜🙏🏻🌺göreceğiz
Evet elimden bunlar geldi belki daha iyiside olurdu ama yapacak birşey yok tşk ederim cnm sen nasılsın
Herşeyin hayırlısı oluyordur hakkımızda inş dert etmeyelim dua edelim

Evet 2dozdu aşım üstelikte geçirmiştimde bilemedim bende evdeyim
Sızlıyor parmak idare ediyorum
İnşallah bugünlerde geçsin 💜🙏🏻🌺göreceğiz
Evet elimden bunlar geldi belki daha iyiside olurdu ama yapacak birşey yok tşk ederim cnm sen nasılsın
Herşeyin hayırlısı oluyordur hakkımızda inş dert etmeyelim dua edelim
Bende aynıyım.
Kendimde aşmak istediğim konular var.
Umarım hayatımın ve duygu karar mekanizmamın kontrolünü elime alabilirim.
Bu konular üzerine yeğenimle uzun uzun konuştuk bugün.

Bende aynıyım.
Kendimde aşmak istediğim konular var.
Umarım hayatımın ve duygu karar mekanizmamın kontrolünü elime alabilirim.
Bu konular üzerine yeğenimle uzun uzun konuştuk bugün.
Bir kitap tavsiye edebilirim
Duygusal zeka birde iyi hissetmek kitaplarını
Kafası bi hayli karışık olanlara her ikiside çok iyi gelecek kitaplar ben bu konulara çok haşır neşir olduğumda özellikle ikincisinede sığınmışımdır 💜💜💜bi göz atmalısın

Bir kitap tavsiye edebilirim
Duygusal zeka birde iyi hissetmek kitaplarını
Kafası bi hayli karışık olanlara her ikiside çok iyi gelecek kitaplar ben bu konulara çok haşır neşir olduğumda özellikle ikincisinede sığınmışımdır 💜💜💜bi göz atmalısın
İyi hissetmek kitabını okudum sudem34 sudem34 ben de sana mutluluk tuzağı kitabını tavsiye ediyorum. Benim tekrar okuyacağım kitaplardan biri

X