HoşgeldinHerkese selam. İlk kez gördüm bu konuyu çok hoşuma gitti.
Benim günüm bebek emzir, gazını çıkart, uyut sonra tekrar aynılarını yap döngüsüyle geçiyor.
Hayat şu an durmuş gibi büyüdüğü günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Hoş buldumHoşgeldinaynı moddayım biliyorsun senin ilk bebek miydi?
Bi kaç aya rahatlarsın ilkin tadı da başkadırHoş buldumevet canım ilk sudan çıkmış balık gibiyim o yüzden
Ayy inşallah canım inşallahBi kaç aya rahatlarsın ilkin tadı da başkadırşu an çok küçükler bizi çok kısıtlıyorlar. Ama biraz kendi özerkliklerini kazanınca biz de daha rahat hareket edeceğiz inşallah sağlıkla görelim o günleri
Slm cnm, kaç haftalık oldun? Az kaldı dimimerhaba kızlar nasılsınız :))
aşırı halsizim bu aralar ancak işe gel-git yapmaya enerjim oluyor yazamadım epeydir, nefes alsam yeter modundayım
Hayırlı olsun canım. Başarı dolu olsun inşallah okul dönemleriOğlumun ortaokul kaydını yaptırdım.
Hayırlı olur inşallah
Bizde de o döngü tam gaz devamHerkese selam. İlk kez gördüm bu konuyu çok hoşuma gitti.
Benim günüm bebek emzir, gazını çıkart, uyut sonra tekrar aynılarını yap döngüsüyle geçiyor.
Hayat şu an durmuş gibi büyüdüğü günleri sabırsızlıkla bekliyorum
33 e girdim canım, nınınınnı geliyor gelmekte olanSlm cnm, kaç haftalık oldun? Az kaldı dimi
UyuyamıyorumBizde de o döngü tam gaz devamhoşgeldiniz. O uyuyunca siz de uyuyun
Yeşil fasülye pilav salataNe yemek var akşama? Ben zaman bulursam sanıırm türlü yapacağım.
Az kalmış tadını çıkar bu günlerin33 e girdim canım, nınınınnı geliyor gelmekte olan
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım. Başarı dolu olsun inşallah okul dönemleri
Tamam canım bir de öyle deneyimben bakır cevzeyle yapıyorum.
önce 1 ölçek kahveyi ve 1 fincan suyu koy iyice karıştır.. sonra koy ocaga... hiç karıştırma öle bol köpüklü oluyor:)
kahve makinasiyla yapacaksa ayni yap.:)
kendiliğinden köpükleniyor:)
Hoş geldin canımmerhaba kızlar nasılsınız :))
aşırı halsizim bu aralar ancak işe gel-git yapmaya enerjim oluyor yazamadım epeydir, nefes alsam yeter modundayım