Bugün ne yaptım?

Aslan burcu kız mı
İpucu alırım :)
Ya aslında çok eğlenceli ama tersi pis epey. Öncelikle inanmadığı birşeyin peşinden gitmez. Başarısızlığa çok kötü gıcık. Ne istediğini çok iyi biliyor. Ben bu halimle gidip kahkül kestiremem mesela ama onunla iki gün önce gittik kestirdik saçlarını önden de kahkül. Kestirme diye çok uğraştım ama önceki tecrübelerime de dayananarak artık önünde durmuyorum. Makul olan istekleri bana uç görünse de onun istediği diye onayımdan geçiyor. Okula başlamadan önce de upuzun saçlarını küt kestirdi çat diye. Bak onda çok direnmiştim ama duramadım sonra. Kaliteyi sever el üstünde tutulmayı sever bu onu besler. hadi bakalım sağlıkla gelsin

E ama bu ben
Geçenlerde aynanın karşısına bi geçtim , 2 senedir dokunmadığım saçlarımı kısacık kestim
Başarısızlığa demeyeyim de benim de aptal insan cidden tahammülüm yok, hızlı kavramayana, kendimce çok basit gördüğüm şeyleri anlamayana.
Terazi burcuyum ben de, güzeli kaliteyi estetik olan her şeyi severim. İlgi delisiyim
Şu an mutlu oldum anlattıklarından
Yengeç olmaz umarım
Yengeç varsa kusura bakmasın
Üç günle de aslanı tutturabilir miyim bilmiyorum

34 İstanbul
Mikan da İngilizce öğretmeni
Ortak noktalar gitgide çoğalıyor
Oğlak çok disiplinli olur zaten.
Bence şekerm düştü, acıktığımı hissediyordum çünkü. Kek yedim çorba içtim. Şimdi biraz daha iyiyim
Tatli, kh insulin fırlatıyor seker dalgalanmalari o yüzden oluyor.

Oğlumunkinin batarya bitik yenisini bilerek takmiyoruz.
Benimki de 84 du en son.
Tablet dayaniyor Allah'tan

Sen ne yapıyorsun?
Biraz haber baktım, uzandım şimdi kitap yanımda öylece yatıyor ben de ona bakıyorum

Uyusun da büyüsün ninniii

Sana kaç saat uyku yetiyor?

Seneye öğlenci olacağım. O zaman geç yatar gec kalkarım. Ama bu sene sabahçı.
Genelde 7/8 iyidir.
Hamile kaldığımda ilk üç ay en geç 11 yatıp sabah 8 kalkmıstım birden bire bir düzen yüklenmişti. Şimdi bozuldu gene toparlamaya çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…