Ya aslında çok eğlenceli ama tersi pis epey. Öncelikle inanmadığı birşeyin peşinden gitmez. Başarısızlığa çok kötü gıcık. Ne istediğini çok iyi biliyor. Ben bu halimle gidip kahkül kestiremem mesela ama onunla iki gün önce gittik kestirdik saçlarını önden de kahkül. Kestirme diye çok uğraştım ama önceki tecrübelerime de dayananarak artık önünde durmuyorum. Makul olan istekleri bana uç görünse de onun istediği diye onayımdan geçiyor. Okula başlamadan önce de upuzun saçlarını küt kestirdi çat diye. Bak onda çok direnmiştim ama duramadım sonra.Aslan burcu kız mı
İpucu alırım :)
E ama bu benYa aslında çok eğlenceli ama tersi pis epey. Öncelikle inanmadığı birşeyin peşinden gitmez. Başarısızlığa çok kötü gıcık. Ne istediğini çok iyi biliyor. Ben bu halimle gidip kahkül kestiremem mesela ama onunla iki gün önce gittik kestirdik saçlarını önden de kahkül. Kestirme diye çok uğraştım ama önceki tecrübelerime de dayananarak artık önünde durmuyorum. Makul olan istekleri bana uç görünse de onun istediği diye onayımdan geçiyor. Okula başlamadan önce de upuzun saçlarını küt kestirdi çat diye. Bak onda çok direnmiştim ama duramadım sonra.Kaliteyi sever el üstünde tutulmayı sever bu onu besler. hadi bakalım sağlıkla gelsin
34 İstanbulTeşekkür ederim. Kayıtlarda 30 +4 görünüyorum ama ben 30 dan sonra büyümemeyi tercih ettim kızım 2. Sınıfta. İngilizce öğretmenliği yaptım bir süre ortaokul. Oğlak burcuyum kızım aslan oğlum da ikizler inşallah. Düzeni severim ben de.
Tatli, kh insulin fırlatıyor seker dalgalanmalari o yüzden oluyor.Bence şekerm düştü, acıktığımı hissediyordum çünkü. Kek yedim çorba içtim. Şimdi biraz daha iyiyim
Kaç daattir nerden dolmuyor hiçbiriTableti kaptım bunun sarji da 26
Oğlumunkinin batarya bitikKaç daattir nerden dolmuyor hiçbiri
Bende oğlanın odasında uyumasını bekliyorumBiraz haber baktım, uzandım şimdi kitap yanımda öylece yatıyorben de ona bakıyorum
Uyusun da büyüsün ninniiiEki Görüntüle 3013499
Erken mi kalktın yineBende oğlanın odasında uyumasını bekliyorumben ondan once uyumasam iyidir
Yok bugün gec kalktım.Erken mi kalktın yine
Bence çoktan uyumuştur 10 saatten fazla uyurum dedi ya
Olabilir. Aranızda en geç ben yatıyorum herhaldeBence çoktan uyumuştur 10 saatten fazla uyurum dedi ya
Sana kaç saat uyku yetiyor?Olabilir. Aranızda en geç ben yatıyorum herhalde
Genelde 7/8 iyidir.Sana kaç saat uyku yetiyor?
Seneye öğlenci olacağım. O zaman geç yatar gec kalkarım. Ama bu sene sabahçı.
İyi geceler
Bu mesajı attığında uyumuştum
Günaydın nasılsın?Bu mesajı attığında uyumuştum
Günaydın hepinize