- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.823
Bayağı ara vermişsin ciddenOn senedir cesaret edememis biri icin cok iyi motivasyon
Dip not :Bu diger telefon bunun da sarji bitiyor bi de tablete bakayim
Bu zamana kadar iyi gelmişim deseneBize de 3 yılda bir süpriz oluyor
KesinlikleBu zamana kadar iyi gelmişim desene
Ama en kesin yöntem de o.Kesinlikle
Benim de artık kesin çözüme ihtiyacım var, eşime aramızdaki yatak odası ilişkisini bitirelim dedim en kesin çözüm o çünkü pek hoşuna gitmedi tabi
32 yaşındayımMikan sen kac yasindasin?
Kac yillik evlisin?
8 saat alti kendime gelemiyorum desemRahata ermişken zordur ya ben 2016dan beri kesintisiz uyumuyorum o yüzden sıkıntı yok
Rahatına düşkünlük diyelimBayağı ara vermişsin cidden
Maşallah 7 seneye 3 çocuk helal sista32 yaşındayım
Haziranda 7yılımız dolacak
Ben de erken yatıyorum 9-10 saat uyuyorum ama gece uyandırıyor küçük8 saat alti kendime gelemiyorum desem
Rahatına düşkünlük diyelimşartlar vs işte
Maşallah 7 seneye 3 çocuk helal sista
Bana da oluyor hatta çok fena başım dönüyor aradaOf elim ayağım titredi birden,tansiyonum düştü sanırım
Var mi tansiyon aleti bir olc istersenOf elim ayağım titredi birden,tansiyonum düştü sanırım
Seker mi dusuyor tansiyon mu aceba?Bana da oluyor hatta çok fena başım dönüyor arada
Yemin edebilirim ama ispatlayamamdermişim
Allah bağışlasın
Topikte 3.hamile arkadaşımizsiniz
Disipline Girmis BirKadin da yarın pazara gider ne çok ortak noktamız var
Yaş , burç?
Kızınız kaç yaşında?
Evhayırlı olsun insanın evini sevmesi çok önemli
Yeni şehirde size güzellikler diliyorum
Teşekkür ederimKeira-
Ben de kendimi tanıtayım
Sudem ben.
37 yaşındayım .(2 ay sonra gireceğim)
İstanbul'dayım.(Avrupa yakasında)
14 yıllık öğretmenim.(ilkokul 4 şu anda)
10 yaşında bir oğlum var.(terazi burcu)
Boğa burcuyum.(yemeyi çok seviyorum )
Bilmiyorum tansiyon belki ama her ölçüldüğünde normal çıkıyorSeker mi dusuyor tansiyon mu aceba?
Bana da oluyor hatta çok fena başım dönüyor arada
Bence şekerm düştü, acıktığımı hissediyordum çünkü. Kek yedim çorba içtim. Şimdi biraz daha iyiyimVar mi tansiyon aleti bir olc istersen
Bugun cok hareketli demistin hep mi boyle hareketli?
Aslan burcu kız mıTeşekkür ederim. Kayıtlarda 30 +4 görünüyorum ama ben 30 dan sonra büyümemeyi tercih ettim kızım 2. Sınıfta. İngilizce öğretmenliği yaptım bir süre ortaokul. Oğlak burcuyum kızım aslan oğlum da ikizler inşallah. Düzeni severim ben de.