- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Dördüncü çocuğa aday anneSarhoştum, hatırlıyorum.
Şimdi biz neyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dördüncü çocuğa aday anneSarhoştum, hatırlıyorum.
Şimdi biz neyiz
Amin inşallahÇok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun. Ablam da il dışını bekliyor
Bütün gün hastalığını anlatıyor.Bu ara benimki de nazlı. Erkek nazı da hiç çekilmiyor arkadaş
Günaydın bacımGünaydın ablalarımm
Benimkiler Menemen de yemiyorlar kahvaltı konusu ayrı bir işkenceMaşaallah barekallah
Seçici çocuklar da ayrı alem.☺
Benimkiler peynirdi zeytindi yemeyince menemen yaptım, yedirdim kahvaltıya.
Bir tanıdık var. Aynı yaşta çocuklar. Hep denize gidelim diyordu. Onunla ikindi sonrası sözleştik. Bakalım nasıl olacak
Öğle eşim yemeğe gelecek diye mercimekli erişte salatası yaptım. Bu ara benimki de nazlı. Erkek nazı da hiç çekilmiyor arkadaş
Ortancaya bir iki ders çalıştırayım ya da kitap okutayım dedim. Çocuk gitmiş uyumuş. Hey Allah'ım yaaa
Kayınvaliden semizotlu böreği nasıl yapıyor? Güzel oluyor mu? Ayrıntılı tarif verir misin? Semizotlu yemek harici alternatif tarif arıyorum.
Aslında o da bilinçli yapmadı da ilkini planlamadık konuşmamıştık daha ama istiyorduk yani. 2.yi ben bir sene sonra istiyordum 1 sene erken geldi planıma göre ona da okeydim de 3. Hesapta yoktu. Ama kızım olacaksa 3. Yaparım diyordum. Çok şükür nasip olduNasıl ya hepsi eşinin golü mü
Kandırdı mı seni
Ben sadece sonuncu diye biliyorum yanlışlıkla kaza kurşunu
Sanırım öyle bir şey benim durumMikan , sen de benim oğlan gibi kalede bağdaş kurup otururken mi gol yedin? ☺
Hazır yufka değil o zaman.Benimkiler Menemen de yemiyorlar kahvaltı konusu ayrı bir işkence
Birileri ile plan yapmak güzel oluyor. Deniz yakın mı?
Erkek nazı gerçekten çekilmiyor gerçi benim ki pek nazlı sayılmaz
Çocuklara uyu desek uyumazlar ha
Soğanı zeytinyağı ile kavuruyoruz ya da çiğden elimizle ovuyoruz. Semizotunu doğrayıp ekliyoruz(kavurmuyoruz çiğ olacak)
Çökelek ekliyoruz(çökelek ve semizotu çok lezzetli oluyor)
Kimyon karabiber kekik pul biber ve tuz ekliyoruz.(baharat çeşitlendirilebilir)
Karıştırıyoruz bu iç harcımız oluyor. Kayınvalidem yarım ay şeklinde yapıyor hamurunu içine harcımız koyup sacda ya da tavada pişiriyoruz. Annem fırında tepsi böreği olarak da yapıyor iki kat şeklinde. O da çok lezzetli oluyor.
Nohut yok içinde annem sebze koyar içine ama bu seferki sadeO çorba efsane ama ya nohut da varsa içinde off.
Semizotlu börek hiç yemedim ama baharatla filan güzel oldugunu düşünuyorum.
Menüler güzel canım.
Evde kalabalık olunca her türlü gider.
Hamileyken diyet yaptın icin o psikoloji sonrası bir süre daha yersin.
Sonra normale biner.
Hava güzel yürüyüşe filan başlarsın.
Yok ikisi de el açması yufka değilHazır yufka değil o zaman.
Kayınvalide gözleme gibi yapıyor.
Annen de hamur mu hazırlıyor, hazır yufka mı kullanıyor?
Teşekkürler bu arada. Ayrıntılar için
Abla ben 24 yaşındayım daha küçüğümdür hepinizdenGünaydın bacım
Evde en küçük benim ya kimse bana abla demez
Alışmışım küçük olmaya şimdi abla denince bir değişik geliyor
Abla deyince de kendimizi yaşlı hissediyoruzAbla ben 24 yaşındayım daha küçüğümdür hepinizden
Geçen doktor da ablacim dedi doçent olmuş bana abla diyo ben öğretmenim bari hocam de demiAbla deyince de kendimizi yaşlı hissediyoruz
Kardeşim olmadı ama olsa diye de hiç düşünmedimAbla deyince de kendimizi yaşlı hissediyoruz
Merhaba canim izindeyim memlekette yazamadim biraz kosturmaca geçiyor
Ben de sevmiyorum öyle ablacım diyen esnafı doktoru ya da kimseyiGeçen doktor da ablacim dedi doçent olmuş bana abla diyo ben öğretmenim bari hocam de demi
Ben çok isterdim ama abla diyecek kısmını düşünmemiştimKardeşim olmadı ama olsa diye de hiç düşünmedim
Afiyet olsunMikan ya gittim yufka ve ıspanak aldım
Sabah o kadar börek muhabbeti yapınca.
Ama yufkacının yufkaları on numara
Hazır bir buçuk kilo da vermiştim ama neyse yüzmeye başlar geri veririm
Ayy köy peynirli tavada yaptım şimdi çok güzel olmuşAfiyet olsun