- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Neymiş bu ulvi görevler?Ben üşengecim ondan bi de annem bana iş yaptırmazdı hiç ben de hep kendimi daha ulvi görevler için dünyaya gönderildiğime inandırdım şimdi ondan zoruma gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neymiş bu ulvi görevler?Ben üşengecim ondan bi de annem bana iş yaptırmazdı hiç ben de hep kendimi daha ulvi görevler için dünyaya gönderildiğime inandırdım şimdi ondan zoruma gidiyor
Sen bir girersen pir girersin balımKolay gelsin balım, bitmiştir herhalde, bi ara bende girişsem iyi olacak. Bu ay kavanozları vs aktardım, temizledim, sildim ama yaptığım yerle sınırlı kaldı. Birkaç gün öncede dışını sildim. İçi yarım yamalak kaldı.
Yine verimli ve keyifli bir gün olmuşiyi geceler
Bu gün arkadaşlarla doğanın derenin içinde bir yerde kahvaltıya gittik
Ortam şahaneydi tam kafa dinlemelik
Sonra öğleyin döndük
Mercimek köftesi ve ekşili turşu yaptk yedik
Porsiyona ve su tüketimine dikkat etmeye çalıştım
Sabah kahvaltıda börek ve kızartma tm bir kaçamak oldu
Akşam denize yüzmeye gittik
Arkadaşlarla yarım saat ancak durabildik çok dalgalıydı
Sonra sahilde oturduk birşeyler içtik muhabbet ettik
Ardından yürüyüş
5500 adım atabilmişim
Duş kapanış herkese iyi geceler
Amin canım benim, aminnn Eskisinden daha iyi olmanıza çok sevindim, umarım iyiliğiniz daim olur Bir evliliği yürütebilmek gerçekten ayrı bir meziyet. Sağlıklı iletişimi kurup saygıyı bozmadıkça çözülmeyecek sorun yok gibi. Biz birkaç defa kopma noktasına geldik. Bizimkisi de şimdilik eskisinden daha iyi gibi görünüyor. İnşallah yalancı bahar değildir de böyle istikrarlı giderAh canım bizde sarsildik maalesef eşimle bi ara dedigin gibi topun ucundan döndük bosanma noktasina kadar geldik 6 ay önce ama sonrasinda toparladik cok şükür hatta eskisinden daha iyi olduk diyebilirim. Agizlarimizin tadi bozulmasin insallah. Rabbim evliliklerimizi nazardan sakınsın
İnsallah amin canimAmin canım benim, aminnn Eskisinden daha iyi olmanıza çok sevindim, umarım iyiliğiniz daim olur Bir evliliği yürütebilmek gerçekten ayrı bir meziyet. Sağlıklı iletişimi kurup saygıyı bozmadıkça çözülmeyecek sorun yok gibi. Biz birkaç defa kopma noktasına geldik. Bizimkisi de şimdilik eskisinden daha iyi gibi görünüyor. İnşallah yalancı bahar değildir de böyle istikrarlı gider
Duygu ani değişiklikler oluyordur.Ben ikizlerim. İyi mi bişey, kötü mü?
Kötüyse söylemeyin.
Bana da bir ilham geldi mutfağa girdim. Tatlı tuzlu kurabiye ve poaça yaptımUzun zamandır kahve keyfi yapmıyordum.
Bugün her şeye rağmen acısını çıkardım.
Kahveli sütlü bonbon ile kahvemi içtim.
Üstüne ananaslı yeşil çay içtim.
Üçü bir arada da götürdüm arada.
Eğitimlere devam ediyorum.
Öyle olunca habire içecek.
Sağlıklı yemiş uzun zamandır yemiyordum.
Bugün açılış yaptım.
Ceviz kırdım,yedim.
Haa bir makine de çalıştırdım.
Koridor ve mutfak yolluğunu yıkadım.
Off ya gözümde canlandı ne güzel olmuşturBana da bir ilham geldi mutfağa girdim. Tatlı tuzlu kurabiye ve poaça yaptım
Şimdi çayla keyif yapacağım
Oğlanlara parmak boya verdim etkinlik olsun diye bi döndüm ufaklık komple ellerini kollarını parmak boya ile boyamış Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Gel beraber olsunOff ya gözümde canlandı ne güzel olmuştur
Afiyet olsun
Benim yerime de ye bol bol
Bir an sen mutfağa kendimi attım diyince temizlik yaptın sandım onu da itiraf edeyim
Uyanık ya kelime oyunu da yapıyor heleGel beraber olsun
Ben de yazarken öyle düşüneceğini hissettim ama yok daha ona ilham gelmedi
Bende canım dün pek ilerletemedim bugünde 2nin 2si bitti k
Belki seneye bende aynı şeyleri söylerimGünaydın
Ama çooook uykum var benim