- 12 Ocak 2019
- 2.837
- 6.386
Yakın olsaydık paslaşırdık.Ben biliyorum da acaba kendi söküğümü dikebilecek miyim
Bebek bakımı konusunda değil tabi. Ayaklarımı popoma vura vura kaçarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın olsaydık paslaşırdık.Ben biliyorum da acaba kendi söküğümü dikebilecek miyim
Canım maalesef, eşimle biraz sorunlarımız vardı, topun ucundan döndük diyelim. Sonrada işte iş güç, bayramda da şehir dışındayık derken ancak düzene giriyorum.Çok teşekkür ederim çok şükür doğdu minnoş kızım amin inşallah
Yoktun uzun zamandır, nerelerdesin?
Halletmenize sevindim. Arada gelgitlerin olmadığı bir evlilik yoktur sanırım. Keşke olmasa ama iki insan her zaman aynı kafada olmuyor maalesefCanım maalesef, eşimle biraz sorunlarımız vardı, topun ucundan döndük diyelim. Sonrada işte iş güç, bayramda da şehir dışındayık derken ancak düzene giriyorum.
Amin canım inşallahCanım nice 400 lere insallah
Amin balım inşallahSudem Balım, 400. Sayfamız kutlu olsun, yetişemedim gerçi ama olsun
Ne guzel dua nız Amin insallahŞu anda bende çalışmıyorum. Özel ailevi sebepler vs
Evde özel derslerim var elhamdülillah. Aktifim ama eğitimde. Hem derslerimden, hem ilgi alanlarımdan biri, hem de kendi çocuklarım dolayısıyla.
İlk Van da çalışmıştım şimdi doğu diyince. 2 yıl çalıştım. Sonra evlilik, eş durumu vs den memlekete yakın yerlere geldik. (Antalya)
Ben de çocukken çamurla çooookkk oynardım. Ellerim tavuk bacağı gibi olurdu. Ne çatlağı biterdi, ne kararması. Pişman mıyız? Aslaaaa. Bir daha olsa bir daha yaparım.
Eğitim çift taraflı kuş. Maddi ve manevi olacak ki, kuş kanatlansın, uçsun. Doktor olup da manevi değerlerinden yoksun olmasın. Manevi değerleri baskın olup da halktan kopuk bir hayat yaşamasın.
Halkın içinde Hak'la beraber.
Diyorum, diyorum da, bu da bende yürek yangını işte. İnşaallah vatanına, milletine, ailesine, dinine hayırlı salih, saliha evlatlarımız olur. Tüm isteyen annelere.⚘❣
Ahaha Dün annem evde yoktu bugün döndü anneanneme göz kulak oluyordu da, dedim ki geldiğinde evi temiz bulsun mutlu olsun Seviyorum temizlik yapmayı böyle hele zihnim doluyken daha çok, zihnimi susturuyor resmenMutfak dolaplarına girdim
Sağol canım. Evet çok haklısın, dört dörtlük insan olmadığı gibi öyle bir evlilik de yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.Halletmenize sevindim. Arada gelgitlerin olmadığı bir evlilik yoktur sanırım. Keşke olmasa ama iki insan her zaman aynı kafada olmuyor maalesef
Ah canım bizde sarsildik maalesef eşimle bi ara dedigin gibi topun ucundan döndük bosanma noktasina kadar geldik 6 ay önce ama sonrasinda toparladik cok şükür hatta eskisinden daha iyi olduk diyebilirim. Agizlarimizin tadi bozulmasin insallah. Rabbim evliliklerimizi nazardan sakınsınCanım maalesef, eşimle biraz sorunlarımız vardı, topun ucundan döndük diyelim. Sonrada işte iş güç, bayramda da şehir dışındayık derken ancak düzene giriyorum.
Burcun nedir?Ahaha Dün annem evde yoktu bugün döndü anneanneme göz kulak oluyordu da, dedim ki geldiğinde evi temiz bulsun mutlu olsun Seviyorum temizlik yapmayı böyle hele zihnim doluyken daha çok, zihnimi susturuyor resmen
Al benden de o kadar hatta aşırı öfkeli oluyorum temizlik yaparkenBurcun nedir?
Bende keşke temizlik yapmayı çok sevseydim isterdim.
Annem bağ bahçe kadını sanırım aileye çekiyoruz.
Ben bayılarak yapmıyorum
Temiz olması evet huzur veriyor.Al benden de o kadar hatta aşırı öfkeli oluyorum temizlik yaparken
Aynen temiz olsun ama temizliği ben yapmıyım istiyorum aşarsan bana da sırrını söyleTemiz olması evet huzur veriyor.
Mutlu oluyorum.
Ama temizlik yaparken sanki vakit kaybediyorum gibi hissediyorum.Bunu aşmam lazım.
Ben de öyleydim yemek yapmak hobim derdim. Ama bu sene nefret ettim ondan da neden bilmiyorum ç, çocuklar herşeyi yemiyor ondan sanırımMikan saatlerce yemek yapsam yorulmam ama silme ,süpürme,yıkama diyince farklı
Bence ara vermemek filan olmalı.Aynen temiz olsun ama temizliği ben yapmıyım istiyorum aşarsan bana da sırrını söyle
Olabilir.Ben de öyleydim yemek yapmak hobim derdim. Ama bu sene nefret ettim ondan da neden bilmiyorum ç, çocuklar herşeyi yemiyor ondan sanırım