- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
İyiyiz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş Sen niye keyifsizsin ?Mikan bebek nasıl sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş Sen niye keyifsizsin ?Mikan bebek nasıl sen nasılsın
Büyük oğlun 2016 doğumlu değil miydi?
Biz 1. Sınıfa başlatacağız bu sene
Kızlar benim oğlum da 29 Ekim 2016 lı. Cumhuriyet çocuğu diye seviyorum.28 ekim doğumlu. Bi sene daha anaokuluna göndereceğiz. Bebekle 1. Sınıf zor olurdu zaten ama bebekten önce de planımız buydu. Senin kızım hangi ay doğumlu ?
Evlilik hazırlığı tatlı telaşlarAy tabii ki
Yeni mezun bir Sosyal Çalışmacıyım ben. Daha 24 yaşındayım nişanlıyım hatta yeni nişanlandık geçen ayın başında. Bir yandan evlilik telaşı, bir yandan işe girme telaşı derken hayatım geçiyor işte. Bu aralar kist sorunum vardı modum düştü bayağı, regl gecikmesi filan derken.. Çok şükür hayıt tohumu içmeye başladım 3. günümde yani bugün söküverdi regli ay bir mutlu oldum ki anlatamam 24 mm kist var yumurtalığında dediler bende bir korku başladı. İlerde sıkıntı olur mu, ya çocuk sahibi olamazsak, ya hormonlarımda sıkıntı varsa diye diye reglim de gecikince iyice bunalıma girdim. Neyse ki iyi hissediyorum şimdi. Şimdilerde hobim olumlama, meditasyon bir de burada Kişisel Gelişim kısmında güzel blog yazıları filan yazıyorum yeni yeni başladım
Valla bana da öyle dediler kadın doğuma git hormonlarını ölçtür diye. Ama ne bileyim daha evlenmedik ya ondan gitmedim ben de.Evlilik hazırlığı tatlı telaşlar
Kistin için geçmiş olsun.İyi bir kadin doğumcu ile süreci yönetebilirsin.
Memnun oldum.
1 gün arayla doğurmuşuz ay ben ela mela bilmiyorum ya nasıl destek olacağım hiç bilmiyorumKızlar benim oğlum da 29 Ekim 2016 lı. Cumhuriyet çocuğu diye seviyorum.
71 aylık oluyor eylülde. 1 ayla zorunlu göndermeden kurtulduk. Biz de göndermeyi düşünmüyoruz 1.sınıfa. Sınıfın küçüğü olacağına büyüğü olsun.
Okuma işlerine ufaktan başladım. Elayla Lale yi el ele tutuşturduk. Yormadan sıkmadan yavaştan halletmeyi düşünüyorum inşaallah. Diğer çocuklarım da maşaallah barekallah okumayı bilerek gittiler ama yazmayı öğretmedim "Ben zaten biliyorum." şımarıklığı yaşamadık o yüzden. Pandemi sürecinde de rahat ettik.
Aman tutuşuyorlar bir şekilde el ele1 gün arayla doğurmuşuz ay ben ela mela bilmiyorum ya nasıl destek olacağım hiç bilmiyorum
Beraber inşallahnice 400 sayfalara
Beraber inşallahCanimlar ben keyifsizim yatıyorum. Sabah annemle buluştuk yeni evlerinin isleri vardi onu hallettik yeğenimle cafeye gittik biseyler yedik kahve ictik eve zor attim zaten kendimi simdi yatiyorum 4000 li sayfalara insallah
Canım nice 400 lere insallahAdet yerini bulsun.
Sayfa 400
Daha nicelerine birlikte inşallah
@Lizz
S sarahconnor
Mikan
@belleza
Lotus1234
@inciitanesi
M Mavimiresl
@Keira-
enerji_kusagi
Okuma yazma bilen cocuklar maalesef ( bide yaşı büyük olacak gidecek) cok sıkılıyorlar okul sürecinde cunku cogu öğrenci bilmiyor ve ayni seviyede tutmak icin ilerletilmiyor okuma yazma bilen öğrenciler.ogretmenlerin en zorluk cektikleri öğrenciler okuma- yazma bilen öğrenciler Ogretmeni diger arkadaslarinada ogretirken ben bunu biliyorum yapiyolar ve sklyrlar bence ogretmeyin okul öncesine gonderin El kaslarinin gelismesi okuma bilerek baslamasindan daha iyi oluyor 1. Sınıfta Bu arada öğretmenim ve iki evlat annesiyim benimde kızım 7 yasinda basladi 1 sinifa 6 yasda gondermedim sizin fikrinizi uyguladim. Ama oğlum maalesef cok erken basladi zorunlu olarak 5bucuk yasindaydi 6 bile degildi ben calisirken bakacak kimsem olmadigi icin basladi çokta guzel ilerledi ama tipide biraz minyon şuan 7. Sinifa gidiyor sınıfının en küçüğü Allah bagislasin bu aradaKızlar benim oğlum da 29 Ekim 2016 lı. Cumhuriyet çocuğu diye seviyorum.
71 aylık oluyor eylülde. 1 ayla zorunlu göndermeden kurtulduk. Biz de göndermeyi düşünmüyoruz 1.sınıfa. Sınıfın küçüğü olacağına büyüğü olsun.
Okuma işlerine ufaktan başladım. Elayla Lale yi el ele tutuşturduk. Yormadan sıkmadan yavaştan halletmeyi düşünüyorum inşaallah. Diğer çocuklarım da maşaallah barekallah okumayı bilerek gittiler ama yazmayı öğretmedim "Ben zaten biliyorum." şımarıklığı yaşamadık o yüzden. Pandemi sürecinde de rahat ettik.
Teşekkürler tavsiyeler için.Okuma yazma bilen cocuklar maalesef ( bide yaşı büyük olacak gidecek) cok sıkılıyorlar okul sürecinde cunku cogu öğrenci bilmiyor ve ayni seviyede tutmak icin ilerletilmiyor okuma yazma bilen öğrenciler.ogretmenlerin en zorluk cektikleri öğrenciler okuma- yazma bilen öğrenciler Ogretmeni diger arkadaslarinada ogretirken ben bunu biliyorum yapiyolar ve sklyrlar bence ogretmeyin okul öncesine gonderin El kaslarinin gelismesi okuma bilerek baslamasindan daha iyi oluyor 1. Sınıfta Bu arada öğretmenim ve iki evlat annesiyim benimde kızım 7 yasinda basladi 1 sinifa 6 yasda gondermedim sizin fikrinizi uyguladim. Ama oğlum maalesef cok erken basladi zorunlu olarak 5bucuk yasindaydi 6 bile degildi ben calisirken bakacak kimsem olmadigi icin basladi çokta guzel ilerledi ama tipide biraz minyon şuan 7. Sinifa gidiyor sınıfının en küçüğü Allah bagislasin bu arada
İnşallah canımNice 400lere inşallah
İyi ki yollar kesişmiş tşkler
Akşam yemekten sonra kahve içmeye komşuya gittik bugün komşularla takıldığımı bie gün olmuş
Yazlıkçılık :)
Kahve den sonra arkadaşımla sahilde yürüyüşe çıktık 8gibi
45dk yaklaşık yürümüşüz
7500 adım
Bir yerde mola verdik
2top dondurma yedim
Sahilde dalga seslerini dinleme
Keyif
Gitarla çalan söyleyn dinleyenlere katıldık
Güzel keyifli bir akşam oldu
Sonra iyice yorulduğuma emin olduktan sonra ayrıldık merveyle
Bugün 50syf yakın kitap okuyabildim ikigai çok güzel bir kitapmış
Bildiğim şeyleri tekrar hatırlyor gibiyim altını çizer gibi
Şimdi eve geldim duş vs
Kapanış iyi geceler
Allah bagislasin hepsini benim kizimda 2. Sınıfa gecti cok sevindim ayni meslekten olmamiza peki ya siz devam ediyormusunuz? Benim doğuya tayinim cikinca birakmak zorunda kaldim, eşimin işinden dolayi.Teşekkürler tavsiyeler için.
Ben de sınıf öğretmeniyim. ☺
Üç evladım var. 8. sınıf, 3.sınıf (a geçtiler) ve de ufaklık
Evet ince motor kaslarının gelişimi çok önemli. Sonra yazarken yoruldum,sıkıldım'lar havada uçuşuyor.
Benim oğlum da minyon. Anca toparlar diye düşünüyorum fizik olarak. Makasla kesme çalışması, zaten yazı,çizi, resim çalışmaları,lego, setler vs.yapıyor. Mümkün mertebe denize götürüp kumla oynamasını istiyorum. (Doğal kinetik kum )
Arkadaşı bahçeden alıp eve getirebilirsem kes yapıştırlara devam edeceğiz ama yok, gelmiyor. İlla toz toprağa bulanacak.
Kur'an kursuna gidiyor öğleye kadar yıl içinde. Orada hem anasınıfı hem de manevi eğitimi alıyor. Maşaallah barekallah severek gidiyor. Ona devam edecek inşallah bu yıl da.
Basketbola vermek istiyorum. Hocamızla konuştum. O da onayladı. Diğer iki çocuğum da gidiyor. Biraz çalışma yapmıştık ufaklıkla. Top sektirmeyi öğrendi. ☺
Sevdiği şeyler de destekleyip ilerlesin istiyorum. Her anne gibi❣
Çok teşekkür ederim çok şükür doğdu minnoş kızım amin inşallahMikancımmm, doğum yapmışsın yeni görüyorum Tebrik ederim canım, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah Hayırlı, bereketli, şanslı bir çocuğunuz olsun inşallah
Bu arada mikancım, ben de İngilizce bilmiyorum.1 gün arayla doğurmuşuz ay ben ela mela bilmiyorum ya nasıl destek olacağım hiç bilmiyorum
Ben biliyorum da acaba kendi söküğümü dikebilecek miyimBu arada mikancım, ben de İngilizce bilmiyorum.