- 27 Haziran 2010
- 6.554
- 13.161
Çamaşır yıka ütüle toparlan hoop tekrar valiz hazırlayıp annemin yanına geldim bugün. Kardeşimin eşi de burda çocuklarıyla. Biraz birlikte vakit geçireceğiz.belleza bitti mi tatil dönüşü temizliği?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çamaşır yıka ütüle toparlan hoop tekrar valiz hazırlayıp annemin yanına geldim bugün. Kardeşimin eşi de burda çocuklarıyla. Biraz birlikte vakit geçireceğiz.belleza bitti mi tatil dönüşü temizliği?
Çocuklar için güzel olur.Çamaşır yıka ütüle toparlan hoop tekrar valiz hazırlayıp annemin yanına geldim bugün. Kardeşimin eşi de burda çocuklarıyla. Biraz birlikte vakit geçireceğiz.
Aynen kuzenlerle birlikte kalmak çok eğlenceli olur onlar için. Biri daha bebek ben de bol bol severim dedimÇocuklar için güzel olur.
İyi düşünmüşsün
Hoş geldinizBiraz geç uyandım, öğleden sonra bir gibi.
Ağırlıklarla kol, sırt, arka kol ve bacak çalıştım.
100 sayfa kitap okudum.
Bir saat yabancı dil pratiği yaptım.
Karın egzersizimi yaptım.
Anime izledim.
Günün son aktivitesi olarak iki set şınav çektim.
Bu etkinliği çok beğendim. İnsanın kendine uzaktan bakıp eksikliklerini görmesi ve başarılarını takdir etmesi için çok iyi düşünülmüş bir şey. Ayarlayan kişiye teşekkür ederim. Bu paylaşım yaptığım ilk gün, umarım her günümü yazabilirim kendimi değerlendirmek için.
HoşgeldinizHerkese merhaba,
Bu ne güzel site ne güzel başlık. Kadın olmayı sevdirir, yeni keşfettim ve hayran kaldım. Beni de aranıza alın hemşireler
Kolay gelsinGünaydın
Çayı demledim.
Bir makine renkli attım , yıkanıyor.
Taze ekmek gelsin kahvaltı yapacağım.
Öğleden sonra yüzme var.
Pazar alışverişi var.
Yemek yine pizza yaparım diye düşünüyorum.
Hoş geldinizMerhaba çok hoşuma gitti topiğiniz. Ben de katılmak isterim. Çünkü telefonumun Notlar kısmında yapılması beklenen şeyler var ara ara burada yazmak motive edebilir
Canım bodrumdayım halaS sarahconnor nerelerdesin?
İyiyim canım.Canım bodrumdayım hala
Kardeşlerimle yoğun bi kaç gün geçirdim
Şimdi onlar bişeyler içmeye gittiler
Bende 8 yaşındaki kuzenım uyudu teknede oturuyorum tek
Biraz dinlenmeye vaktim oldu
Sabah 7 de dönüş için yola çıkacaz
Sen nasılsın
Okul aynı devam canımİyiyim canım.
Özledim merak ettim.
Lizz de sınava çalışıyor özlettiniz .
Oğlun nasıl?
Okulu ne yapacaksın?