- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.729
ŞükürGünaydın
Baya dolu geçiyor günlerin maşallah
Aynı okul zamanı gibi oldu.
Bugün evdeyim şimdilik kuzenler filan çağırmazsa.
Renklileri makineye attım, yıkanıyor.
Güzel bir kahvaltı yaptım.
Şimdi de çay keyfi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞükürGünaydın
Baya dolu geçiyor günlerin maşallah
GünaydınlarMikan Defne nasıl?
GünaydınlarGünaydın canlar
Huzurlu bir gün diliyorum
Mikan
@sarahconnor
@inciitanesi
belleza
Lotus1234
@miresl
@enerji_kusagi
Nasılsınız?
Maşallah sizeGünaydınlar
Defne’m iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyoruz
Ben de günlük işlerle uğraşmaya başladım artık çamaşır katlama, WC lavabo yıkama yatakları toplam, robotu çalıştırma gibi
Bebek hayırlamaya gelenler oluyor. Dün okuldan bir arkadaş börek ve kurabiye yapıp getirmiş sağolsun. Biz genelde pastaneden tatlı alıp ikram ediyoruz biraz tembeliz o konuda
yarım kalan kitabımı okuyorum boş vakitlerimde son 60 sayfam kaldı çok şükür bugün biter inşallah
Çocukları da babaları çıkarıyor dün denize gittiler, baya yorulmuşlar hem yemeklerini güzel yediler hem hemen uyudular.
Oğluşlarımla gece yatmadan seçtikleri birer kitabı okuyorum. En azından küçük rutinlerimiz devam etsin kendilerini ihmal edilmiş hissetmesinler istiyorum. Umarım başarılı olurum
Bugün kaslarını dinlendir.Günaydınlar
Şükürler olsun her halimize
Bugün biraz geç kahvaltı yaptık
Biraz halsizlik var sanırım dünkü spordan hamladım siz neler yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim tabi annem yanımda ondan bu rahatlık daha yemek ev sil süpür falan bana bakmıyor annem hallediyorMaşallah size
Cok keyifli
Mikanım siz sistemi kurmuşsunuz.
Defne ustalık eseri olmuş bile.
Acemilik, çıraklık çoktan bitmiş.
Öyle güzel anlatmışsin ki bir iki tane daha çocuk doğurasım geldi
Annene Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallahTeşekkür ederim tabi annem yanımda ondan bu rahatlık daha yemek ev sil süpür falan bana bakmıyor annem hallediyor
Allah gönlüne göre versin sudem inşallah hayırlı zamanda sağlıkla bir bebişkon olur senin de
Yaa teşekkür ederim amin amin Allah başımızdan eksik etmesinAnnene Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah
Senin gibi yürekli bir evlat yetiştirmiş ne mutlu.
Annenin evladı olasım geliyor o ayrı.
Hatay'a gelirsem ellerinden öpeceğim kesin
Bugün bitki çayıBugün kaslarını dinlendir.
Dinlenirken de yağ yakıyor vücut.
Yorgun kaslar onarılıyor.
Boyun kilon kaç ?
Pilates biraz ağır bir spor çünkü.
En kolay spor yürüyüş.
Kapıdan kovsan bacadan girerim o derece benimsedimYaa teşekkür ederim amin amin Allah başımızdan eksik etmesin
Hataya da Mersin’e de bekleriz her zaman annem çok sever misafiri
Şeker ihtiyacı bence insanı gergin yapıyor.Bugün bitki çayı
Türk kahvesi bitki çayı tükettim
Bol maydanozlimon 3 küçük lahmacun biraz domates salatalık tükettim 2-3kaşıkta yoğurt
Bol su tüketmeye özen göstereceğim
Ama bugün sabah halsiz öğleyinde biraz gergin hissettim kendimi havada burda aşırı sıcak belki tansiyonu etkiliyordur
1.60 boy 80kg
Hoş geldinizHerkese merhaba,
Bu ne güzel site ne güzel başlık. Kadın olmayı sevdirir, yeni keşfettim ve hayran kaldım. Beni de aranıza alın hemşireler
HoşgeldinizHerkese merhaba,
Bu ne güzel site ne güzel başlık. Kadın olmayı sevdirir, yeni keşfettim ve hayran kaldım. Beni de aranıza alın hemşireler