Aaa bir erkek bir kız ne güzel bir taşta iki kuş
Sen kaç yıllık evlisin?
Benim de tel şarjda meraktan girip baktım
Yani evliliğin üstesinden gelemezsem korkusu var galiba sizin de böyle miydi ilk sene rahatlamaya çok ihtiyacım var9 sene
Bence gelinmeyecek bir sey değil. Biz eşimle hala daha bekar hayatı yaşıyoruz gibi bir şeydi. Karşındaki insana bağlı biraz da.Yani evliliğin üstesinden gelemezsem korkusu var galiba sizin de böyle miydi ilk sene rahatlamaya çok ihtiyacım var
Ay yazmışsın görmedim. Bence sne kendine takılacak yer arıyosun şu an . Ev konusu yeni evliler için mantıklı bir hareket zaten. Bence başka korkuların da olabilirKızlar ya evlilikten konu açılmışken kafamda bazı korkular var sizlerle paylaşıp rahatlamak istiyorum. 5 senelik bir ilişkim var nişanlıyız şu an evlenme teklifi mevzuları falan oldu fakat yaza doğru evlilik olması yüksek ihtimal düğün düşünmüyoruz ufak bir kutlama olabilir belki. Bu evlilik benim gözümü korkutuyor şu sıralar nedense çok iyi tanıyorum aslında karşımdakini. Evlendikten sonra 1 sene gibi bir süre 1+1 bir evde yaşayacağız eşyalı bir ev bu. Sonrasında 1 sene sonra evi dizeceğiz evimiz var zaten düşünüyorum acaba bu konu mu beni şüpheye düşürüyor diye fakat şüpheye düşecek hiçbir şey yok aslında bu dönemlerde stres oluyor ya aynen onu yaşıyorum kafam o kadar dolu ki
Yaa çok sevindim aslında benim sevgilimde gerçekten her yönden anlayışlı sürekli mutluluğumuzu huzurumuzu düşünen birisi evliliğimiz de sevgililik dönemi gibi geçmesini çok istiyorum bende maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın gerçektenBence gelinmeyecek bir sey değil. Biz eşimle hala daha bekar hayatı yaşıyoruz gibi bir şeydi. Karşındaki insana bağlı biraz da.
Bebekten sonra değişecek her şey tabiki
Neyden korkuyorsun mesela
Var var yazdımAy yazmışsın görmedim. Bence sne kendine takılacak yer arıyosun şu an . Ev konusu yeni evliler için mantıklı bir hareket zaten. Bence başka korkuların da olabilir
Nasıl yani 2/3 ay kimde kalıyorlar?Yaa çok sevindim aslında benim sevgilimde gerçekten her yönden anlayışlı sürekli mutluluğumuzu huzurumuzu düşünen birisi evliliğimiz de sevgililik dönemi gibi geçmesini çok istiyorum bende maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın gerçektensiz cevap yazana kadar tamamen düşündüm aslında akrabalarından korktuğumu farkettim. Mesela bize kalmaya gelecekler 2-3 ay kaldıkları oluyor abisigilde ben misafiri çok severim hastalık vs olmadığı sürece en fazla 2 hafta misafirlik olur diye düşünüyorum. Kendimde 1 haftadan fazla başka birinde kalamam mesela. Rahat edemem kendi evimde en büyük sorun galiba bu şuan için fakat boşa kuruntu yapıyormuş gibi hissediyorum bir yandan da
Hadi ya
Sevgilimin abisi var o da evli onda aynı şekilde 2 ay kalıyorlar onlar tepki vermiyor hiçbir şekilde fakat benim zaten çok yoğun bir hayatım var gerçekten her saniyem dolu dolu geçiyor eve geliyorum dağınıklığı sevmiyorum birde evi toparlıyorum yemek vs. 1-2 saat kendime ayırıyorum rahat rahat. İşte bende çekiniyorum maalesef ki normalde o kadar açık sözlü birisiyim kiNasıl yani 2/3 ay kimde kalıyorlar?
Valla akraba konusunda danışılacak en son kişiye danıştın. Çünkü ben çok insan sevmem, evime de herkes gelip gidemezbuna kendi akrabalarım da dahil
zaten uzakta oturuyoruz hepsine.
Tavsiyem bu konuda tavrını en baştan koyman.
Çalışan insanlar için 2 hafta misafirlik çok uzun bir süre zaten.
Gelenler uzak bir yerden geliyorsa en kötü 1 hafta diyelim.
Bazı şeylerin en başından önüne geçmezsen sonrası zor.
Ama bunu yaparken de sebeplerini, mantıklı saygılı düzgün bir şekilde karşı tarafa iletmen çok önemli. Yalnız bunu kendi misafirlern için de uygulamalısın.
Nerden aldın otu, zararlı bir sey olmasınSlmlar bugün okulda nöbetçiydim, internetim de bitmiş giremedim.
Çocuklar kayınvalidemde. Hemen yemeğe koyuldum. 1 ot kavuruyorum ama otun adını bilmiyorumotları çok seviyorum salatasını kavurmasını böreğini
Şimdi kek yapıcam canım çekti
Bu bir sorun ama bence baştan anlaşın. 2-3 ay misafirlik mi olur ya mevsimlik işçi gibiYaa çok sevindim aslında benim sevgilimde gerçekten her yönden anlayışlı sürekli mutluluğumuzu huzurumuzu düşünen birisi evliliğimiz de sevgililik dönemi gibi geçmesini çok istiyorum bende maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın gerçektensiz cevap yazana kadar tamamen düşündüm aslında akrabalarından korktuğumu farkettim. Mesela bize kalmaya gelecekler 2-3 ay kaldıkları oluyor abisigilde ben misafiri çok severim hastalık vs olmadığı sürece en fazla 2 hafta misafirlik olur diye düşünüyorum. Kendimde 1 haftadan fazla başka birinde kalamam mesela. Rahat edemem kendi evimde en büyük sorun galiba bu şuan için fakat boşa kuruntu yapıyormuş gibi hissediyorum bir yandan da
He kalanlar senin kv kp sanırım.Sevgilimin abisi var o da evli onda aynı şekilde 2 ay kalıyorlar onlar tepki vermiyor hiçbir şekilde fakat benim zaten çok yoğun bir hayatım var gerçekten her saniyem dolu dolu geçiyor eve geliyorum dağınıklığı sevmiyorum birde evi toparlıyorum yemek vs. 1-2 saat kendime ayırıyorum rahat rahat. İşte bende çekiniyorum maalesef ki normalde o kadar açık sözlü birisiyim kiMesela sevgilimin annesi bu şekilde 2-3 ay başka bir yerde kalabiliyor. Bu durumda beni korkutuyor ya bende de kalırsa diye onu çok seviyorum tabiki gelip kalmak hakkı fakat 2-3 ay kalırsa çok yüzgöz oluruz aramızdaki o saygı sevgi çizgisi aşılır diye korkuyorum. Çok güzel mesafeli bir ilişkimiz var çünkü.
PazardanNerden aldın otu, zararlı bir sey olmasın
Değil mi ben annem olsa bile eşim rahatsız olabilir diye düşünüp 2 hafta kalmasını isterim yine. Baktım doyamıyorum ben gidip kalırım annemgildeBu bir sorun ama bence baştan anlaşın. 2-3 ay misafirlik mi olur ya mevsimlik işçi gibi
Ben de misafir çok severim ama 4-5 günden sonra bayar(annem hariç)
Onun dışında karşındaki olgun bir erkekse çok bir sorun olacağını sanmıyorum evliliğin. Mesela başta ben çok zorlandım çünkü ben olgun biri değildim toydum ve bir anda kendimi evliliğin içinde buldum. Eşim daha aklı başında olmasa toparlayamazdık
He iyi bari.Pazardanyok bildiğim bir ot adını bilmiyorum sadece
Ahahahaahahh evet evde yer yok diyip giderler vallahiHe kalanlar senin kv kp sanırım.
Yani ben bu yazdıklarından sonra o 1+1 evden hiç çıkmam.
Bu konuyu en baştan konuşun. Annem kışın oğluma bakıyor. Memleketten geliyor 2-3 ay kalıyor ama onda bile mahcup oluyor. Düzenine dönmek istiyor. Çocuktan önce 1 haftadan fazla kalmadı mesela ısrarlarımıza rağmen. Çocuğunun mutluluğunu düşünen bu konuda hassas davranır benceDeğil mi ben annem olsa bile eşim rahatsız olabilir diye düşünüp 2 hafta kalmasını isterim yine. Baktım doyamıyorum ben gidip kalırım annemgildeÇok yanlış ya ben kalamam yani 2-3 ay rahat edemem ne olursa olsun. İnşallah başıma gelmez diye dua edeceğim bir de burada çok okuyorum geldiler yerleştiler evime falan diye iyice gözüm korktu Sevgilim anlayışlı birisi onun da izin vereceğini düşünmüyorum aslında ama hiç belli olmaz işte
Benim böyle şeyleri söylememem gerekiyor aslında insan bunları düşünmeli. İnşallah öyle olur. Kesinlikle çok haklısınız ayrıca herkesin kendi evinin düzeni var bu bozulmamalı diye düşünüyorum.Bu konuyu en baştan konuşun. Annem kışın oğluma bakıyor. Memleketten geliyor 2-3 ay kalıyor ama onda bile mahcup oluyor. Düzenine dönmek istiyor. Çocuktan önce 1 haftadan fazla kalmadı mesela ısrarlarımıza rağmen. Çocuğunun mutluluğunu düşünen bu konuda hassas davranır bence