Bugün ne yaptım?

Benim gibi erkencisin bende 22 de evlendim 😌
Köpeğimi gezdirirken yürüyebiliyorum bir tek :KK70: Ama yogaya başlamak gibi bir düşüncem var yoga matı vs hep aldım zaman yaratamadım :KK70:
İnanmak başarmanın yarısı.🎯
Yürüyüş kaç adım oluyor günlük atarsın fotolayip motivasyon olur.🚶🏻‍♀️
Geç günaydın oldu bu :KK70: Bugün çok yoğun geçiyor kahve içmeye fırsat bile bulamadım daha 2 saat sonra eve gideceğim ilk iş dışardan yemek söyleyip veya pratik bir yemek yapıp kahve içmek olacak çook yoruldum
Biz buradayız ne zaman müsait olursan bekleriz.🤗
Kızlar ya evlilikten konu açılmışken kafamda bazı korkular var sizlerle paylaşıp rahatlamak istiyorum. 5 senelik bir ilişkim var nişanlıyız şu an evlenme teklifi mevzuları falan oldu fakat yaza doğru evlilik olması yüksek ihtimal düğün düşünmüyoruz ufak bir kutlama olabilir belki. Bu evlilik benim gözümü korkutuyor şu sıralar nedense çok iyi tanıyorum aslında karşımdakini. Evlendikten sonra 1 sene gibi bir süre 1+1 bir evde yaşayacağız eşyalı bir ev bu. Sonrasında 1 sene sonra evi dizeceğiz evimiz var zaten düşünüyorum acaba bu konu mu beni şüpheye düşürüyor diye fakat şüpheye düşecek hiçbir şey yok aslında bu dönemlerde stres oluyor ya aynen onu yaşıyorum kafam o kadar dolu ki :mad:
Kaygılarını anlıyorum 😌
Hayırlısı olsun.
Herşey planladığın gibi olmuyor.🙃
Yani evliliğin üstesinden gelemezsem korkusu var galiba sizin de böyle miydi ilk sene rahatlamaya çok ihtiyacım var :KK70:
Kişilere bağlı.
Evliliğe çok anlam yüklememek lazım.
Çocuktan sonra hayat evriliyor asıl.🙃

Yaa çok sevindim aslında benim sevgilimde gerçekten her yönden anlayışlı sürekli mutluluğumuzu huzurumuzu düşünen birisi evliliğimiz de sevgililik dönemi gibi geçmesini çok istiyorum bende maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın gerçekten:KK200: siz cevap yazana kadar tamamen düşündüm aslında akrabalarından korktuğumu farkettim. Mesela bize kalmaya gelecekler 2-3 ay kaldıkları oluyor abisigilde ben misafiri çok severim hastalık vs olmadığı sürece en fazla 2 hafta misafirlik olur diye düşünüyorum. Kendimde 1 haftadan fazla başka birinde kalamam mesela. Rahat edemem kendi evimde en büyük sorun galiba bu şuan için fakat boşa kuruntu yapıyormuş gibi hissediyorum bir yandan da :KK43:
Bazı konular rafa kaldırılmamali uygun zaman ve ortamda tatlı bir dille konuşulmali.🎯
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin tam içimden kakaolu kek mi yapsam diye geçiriyordum mesajını okudum 🤣
Telepati diye buna denir 🥳
Nasıl yani 2/3 ay kimde kalıyorlar?
Valla akraba konusunda danışılacak en son kişiye danıştın. Çünkü ben çok insan sevmem, evime de herkes gelip gidemez:KK70: buna kendi akrabalarım da dahil
zaten uzakta oturuyoruz hepsine.
Tavsiyem bu konuda tavrını en baştan koyman.
Çalışan insanlar için 2 hafta misafirlik çok uzun bir süre zaten.
Gelenler uzak bir yerden geliyorsa en kötü 1 hafta diyelim.
Bazı şeylerin en başından önüne geçmezsen sonrası zor.
Ama bunu yaparken de sebeplerini, mantıklı saygılı düzgün bir şekilde karşı tarafa iletmen çok önemli. Yalnız bunu kendi misafirlern için de uygulamalısın.
İnsan sevmem lafına çok güldüm 🤭

Söylediklerine +1 diyorum.
Slmlar bugün okulda nöbetçiydim, internetim de bitmiş giremedim.

Çocuklar kayınvalidemde. Hemen yemeğe koyuldum. 1 ot kavuruyorum ama otun adını bilmiyorum 🙈 otları çok seviyorum salatasını kavurmasını böreğini 😋

Şimdi kek yapıcam canım çekti 🙈
Semizotu mu aceba 🤔
Ekşi biraz.
Sevgilimin abisi var o da evli onda aynı şekilde 2 ay kalıyorlar onlar tepki vermiyor hiçbir şekilde fakat benim zaten çok yoğun bir hayatım var gerçekten her saniyem dolu dolu geçiyor eve geliyorum dağınıklığı sevmiyorum birde evi toparlıyorum yemek vs. 1-2 saat kendime ayırıyorum rahat rahat. İşte bende çekiniyorum maalesef ki normalde o kadar açık sözlü birisiyim ki :KK70: Mesela sevgilimin annesi bu şekilde 2-3 ay başka bir yerde kalabiliyor. Bu durumda beni korkutuyor ya bende de kalırsa diye onu çok seviyorum tabiki gelip kalmak hakkı fakat 2-3 ay kalırsa çok yüzgöz oluruz aramızdaki o saygı sevgi çizgisi aşılır diye korkuyorum. Çok güzel mesafeli bir ilişkimiz var çünkü.
İşin zor canım 🙃benimde babam yok annem 17 senedir abimde kalıyor.
Yengem de öğretmen .
Bişey diyemiyorum.
Abimin tutumuyla ilgili yengem de bu durumdan şikayetçi değil.
Ama diğer yengemin evine yani büyük abimin misafir bile nerdeyse gidemiyor o derece yengem tavırlı mesafeli.
Bu bir sorun ama bence baştan anlaşın. 2-3 ay misafirlik mi olur ya mevsimlik işçi gibi 🙈
Ben de misafir çok severim ama 4-5 günden sonra bayar(annem hariç 🙈)

Onun dışında karşındaki olgun bir erkekse çok bir sorun olacağını sanmıyorum evliliğin. Mesela başta ben çok zorlandım çünkü ben olgun biri değildim toydum ve bir anda kendimi evliliğin içinde buldum. Eşim daha aklı başında olmasa toparlayamazdık
Ben anneme de dayanamıyorum 5 gün ya.
Hiç gecinemeyiz.🤭KV ile daha rahat geçinirim ama onun evinde 😌benim evde kaynana oluyor.
Onun evde ben misafir😌
He kalanlar senin kv kp sanırım.
Yani ben bu yazdıklarından sonra o 1+1 evden hiç çıkmam. :KK70:
Bencede 1+1 candır.🥳

Ebe gümecini biliyordum ama yediğim şeyin ebe gümeci olduğunu bugün sayenizde öğrenmiş oldum 🤣

Eklentiler

• 34921E11-7374-4D83-BDDA-E67658CA17C0.jpeg
    34921E11-7374-4D83-BDDA-E67658CA17C0.jpeg
    436,8 KB · Görüntüleme: 15
Benim gibi erkencisin bende 22 de evlendim 😌

İnanmak başarmanın yarısı.🎯
Yürüyüş kaç adım oluyor günlük atarsın fotolayip motivasyon olur.🚶🏻‍♀️

Biz buradayız ne zaman müsait olursan bekleriz.🤗

Kaygılarını anlıyorum 😌
Hayırlısı olsun.
Herşey planladığın gibi olmuyor.🙃

Kişilere bağlı.
Evliliğe çok anlam yüklememek lazım.
Çocuktan sonra hayat evriliyor asıl.🙃

Bazı konular rafa kaldırılmamali uygun zaman ve ortamda tatlı bir dille konuşulmali.🎯

Telepati diye buna denir 🥳

İnsan sevmem lafına çok güldüm 🤭

Söylediklerine +1 diyorum.

Semizotu mu aceba 🤔
Ekşi biraz.

İşin zor canım 🙃benimde babam yok annem 17 senedir abimde kalıyor.
Yengem de öğretmen .
Bişey diyemiyorum.
Abimin tutumuyla ilgili yengem de bu durumdan şikayetçi değil.
Ama diğer yengemin evine yani büyük abimin misafir bile nerdeyse gidemiyor o derece yengem tavırlı mesafeli.

Ben anneme de dayanamıyorum 5 gün ya.
Hiç gecinemeyiz.🤭KV ile daha rahat geçinirim ama onun evinde 😌benim evde kaynana oluyor.
Onun evde ben misafir😌

Bencede 1+1 candır.🥳
Bende artık düşünmeyeceğim önümde daha zaman var. Belki de hiç düşündüğüm gibi olmaz yorumlarınız için teşekkür ederim :KK200: Evet adımlarımı atabilirim baya iyi motivasyon olur güzel fikir:KK24:

Hic yemedim bizim oralarda (iç Anadolu) ot olarak biter ama pişiren olmaz 🙃

Tadı nasıl?
Neyle nasıl pişiyor?
Soğan ve zeytinyağı ile kavurup baharat ekledim o kadar 😅 annem yapar normalde, böreğini de yaparlar. Bi de annem yeşil mercimekle ekşili şekilde yapıyor salçalı falan ama tam tarifini bilmiyorum

Bende artık düşünmeyeceğim önümde daha zaman var. Belki de hiç düşündüğüm gibi olmaz yorumlarınız için teşekkür ederim :KK200: Evet adımlarımı atabilirim baya iyi motivasyon olur güzel fikir:KK24:
😌
Soğan ve zeytinyağı ile kavurup baharat ekledim o kadar 😅 annem yapar normalde, böreğini de yaparlar. Bi de annem yeşil mercimekle ekşili şekilde yapıyor salçalı falan ama tam tarifini bilmiyorum
Vayy ne hamarat kadınlar var şu dünyada:confused:sizin oralar işte yemeyi de yemeği de biliyor 🥳

Teşekkür ederim 😊
Vay be kadın bence kakaolu kekin 🍰 kokusunu aldı da aradı seni :KK53:

Ne kısmetli komşular var şu dünyada 🤭

Tabi ki buyrun .

Hoşgeldiniz 🌺

Kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim 😊 bir kızım var 3 ay sonra da bir oğlum olacak inşallah. Bu hafta şehir değişikliği yaptık şu an etrafı keşfetme peşindeyiz. Kitap okumayı, yazı yazmayı, sakinliği severim. Yarın şehrin kütüphanesine gidip kayıt olup kitap alacağım inşallah. Bir de pazara gideceğiz 🤭 ilk cuma pazarımız olacak. Evimi çok sevdim alışmaya çalışıyorum. 😊

Peki benim bugün her okuyacakken bir sey çıkması ve adam akıllı okuyamamam
:olamaz:
Açıkçası şu Ukrayna meselesine çok takıldım sabahtan beri kulağım hep de tv de
Sanırım bugün odaklanmakta zorluk çekiyorum

Teşekkür ederim 😊
Teşekkür ederim 😊 bir kızım var 3 ay sonra da bir oğlum olacak inşallah. Bu hafta şehir değişikliği yaptık şu an etrafı keşfetme peşindeyiz. Kitap okumayı, yazı yazmayı, sakinliği severim. Yarın şehrin kütüphanesine gidip kayıt olup kitap alacağım inşallah. Bir de pazara gideceğiz 🤭 ilk cuma pazarımız olacak. Evimi çok sevdim alışmaya çalışıyorum. 😊
Hayırlı olsun eviniz 🌸
Ben de gideceğim yarın kütüphaneye yani umarım 🤞🏻

Ay hiç bu açıdan bakmamıştım olaya hahahahah :KK70:
Yemin edebilirim ama ispatlayamam :KK70: dermişim :KK70:
Teşekkür ederim 😊

Allah bağışlasın 🧿
Topikte 3.hamile arkadaşımizsiniz :anneadayı:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin da yarın pazara gider ne çok ortak noktamız var 😌

Yaş , burç?
Kızınız kaç yaşında?

Ev 🏡 hayırlı olsun 😌 insanın evini sevmesi çok önemli 🏡

Yeni şehirde size güzellikler diliyorum 💐

X