Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo süper. Allah kolaylık versin. Gerçi senlik bir şey yok ama olsunEv sahibi bugün taşındı. Yarın tadilat başlıyor. Mutfak dolabı ve tezgahı kırılacak. Pazartesi camcılar girecek. Heyecanlıyım
Teşekkür ederim evet benlik bir şey yok şimdilik neyseki çünkü yapacak takatim de yok daha hastane çantasını hazırlamadım üşengeçliktenOoo süper. Allah kolaylık versin. Gerçi senlik bir şey yok ama olsun
Bebeğin gelmesine de fazla bir şey kalmamış. Bir aksilik olmazsa normal mi olacak doğum?Teşekkür ederim evet benlik bir şey yok şimdilik neyseki çünkü yapacak takatim de yok daha hastane çantasını hazırlamadım üşengeçlikten
Evet çok az kaldı. Normal bekliyoruz ama bakalım, doğum üstümde yük gibi geçse de sağlıkla rahatlasam diyorumBebeğin gelmesine de fazla bir şey kalmamış. Bir aksilik olmazsa normal mi olacak doğum?
İnşallah kolay olur ve sağlıkla kızına kavuşursunEvet çok az kaldı. Normal bekliyoruz ama bakalım, doğum üstümde yük gibi geçse de sağlıkla rahatlasam diyorum
Aminnnİnşallah kolay olur ve sağlıkla kızına kavuşursun
Gözün aydınEv sahibi bugün taşındı. Yarın tadilat başlıyor. Mutfak dolabı ve tezgahı kırılacak. Pazartesi camcılar girecek. Heyecanlıyım
GünaydınnnnGünaydın
Mutlu, sağlıklı,huzur dolu bir pazar günü olsun
Sen beni sollamaya başladın HeIkinci çayı demledim yanına da hosmerim
Allahım ben ne zaman doyacagim
Buzlukta dondurma var.Sen beni sollamaya başladın He
Akşam Kıraç konseri var. Eşim götürürse gideceğim dondurma yiyesim var konser bahane olabilir
Bu hafta festival var burda bu hafta konserler olacak. Akşam yürüyüşünde seviyorum ben de dondurma yemeyi. Küçükken kuzenlerle giderdik akşamları hey gidi günlerBuzlukta dondurma var.
Ama ona fırsat gelmedi daha.
Birde dışarda gündüz yemeyi seviyorum dondurmayı.
Sıcak havada öğle civarı .
Yaz geldi.
Artık bol bol konser olur.