- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım ben de son trimerstra girmeden kendime son çeki düzenleri veriyorum. zamanı verşmli kullanmaya alışmam lazım yoksa iki çocukla hayat zor, polen alerjisi aşırı halsiz bırakıyor beni bu ara, bunun dışında izlediğim türk dizileri vardı hep final yaptılar çok mutluyum artık izlemek zorunda kalmıcam o vakitte başka bir iş yapabilirim. Kurban öncesi dondurucu boşaltmaya çalışıyorum ne var ne yok unutulan şey kalmasın diye, sonraki ay da pratik şeyler koymam gerekecek ve reçel vs yapmayı planlıyorum lohusalıkta hayatı kolaylaştıracak şeyler olmalı, burda da dondurucu için beyi,n fırtınası yapalım bir aar bende durumlar böyle şimdilik, sen nasılsın? oğlun nasıl? okul bu hafta kapanıyor sanırım var mı planlarınız tatil için?Iyi akşamlar canım.
Yoğun bir hafta olacak.
Sen nasılsın?
tashlillerin nasıl çıktı canım var mı bir sıkıntı13 Haziran
10.675 adım attım.
Hastaneye tahliller için gittim.
Evrak işlerim vardı biraz onlarla uğraştim.
Kep attık,foto çekindik.
Oğlumun yüzmeye kaydını tamamladık.
Haftaya salı başlıyor inşallah
Bende de aşırı halsizlik var.iyiyim canım ben de son trimerstra girmeden kendime son çeki düzenleri veriyorum. zamanı verşmli kullanmaya alışmam lazım yoksa iki çocukla hayat zor, polen alerjisi aşırı halsiz bırakıyor beni bu ara, bunun dışında izlediğim türk dizileri vardı hep final yaptılar çok mutluyum artık izlemek zorunda kalmıcam o vakitte başka bir iş yapabilirim. Kurban öncesi dondurucu boşaltmaya çalışıyorum ne var ne yok unutulan şey kalmasın diye, sonraki ay da pratik şeyler koymam gerekecek ve reçel vs yapmayı planlıyorum lohusalıkta hayatı kolaylaştıracak şeyler olmalı, burda da dondurucu için beyi,n fırtınası yapalım bir aar bende durumlar böyle şimdilik, sen nasılsın? oğlun nasıl? okul bu hafta kapanıyor sanırım var mı planlarınız tatil için?
Daha goruntuleyemedim Inci .tashlillerin nasıl çıktı canım var mı bir sıkıntı
Hoş geldinizİki aydır evde değildik o yüzden gelince temizliğe başladım. Buzdolabı, fırın, balkonlar, pencereler hepsi tertemiz oldu. Yarın da mutfak dolaplarının içine girmeyi planlıyorum ama gözümde aşırı büyüyor. Hiç derdim yokmuş gibi eşim haftasonuna misafir davet etti hadi bir çift neyse de ikinci çiftte var. İkincilere de gıcık oluyorum ne yapsam bilemedim
Sen de çok yoğunsun maşallah canımSudem bildirim gelmemiş yaa, ben de niye yazmıyor artık diyordum
Okul işleri ile uğraşıyoruz biz de. Geçen çarşamba mezuniyet cuma okul gecesi vardı. Pazartesi evlilik yıldönümümüzdü eşimle yemeğe çıktık. Dün kitap kulübümüz toplandı. Balıkçı ve oğlu için. Bugün başka bir grupla yemekteyiz. Yarın ilçe karne töreni bizim okulda yapılacak. Harıl harıl çalışıyoruz yorucu oldu bu süreç ama keyifliydi
Yeni kitabımız çavdar tarlasında çocuklar. Başladım bakalım ergen kltabi gibi ama ince bitiririm
Şimdilik böyle