- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Hoş geldinMerhaba inşallah herşey yolundadır
ara ara girip yazabilsemde yazılanları muhakkak okuyorum.
Bende buraya girip motive olmak isteyen arkadaş gibi biraz devinime ihtiyaç duyuyorum.
İşin son haftası çok yoğundum biter bitmez zamanı iyi değerlendirmek adına bir fırsatını bulup günübirlik kırklar eli iğneadaya falan gittim gezdim yeni birkaç insanla tanıştık muhabbet ortamı oldu güzeldi yollar briaz virajlı olsada gezdiğimiz yerlere değdi çok tatlı trakyalılar çok sıcakkanlılar
Ardından Pazar aşırı yorgundum biraz dinlendim hiçbirşey yapmadan pzt salı eğitime gittim bedenen yorgundm regl falan üstüne birde mental olarak tükendim sanırım birde unutmadan pztesi günü teyzeme geçtim ondan kaldım salı işler bittiğinde ben bittim dedim salı öğleden sonradan beridir evde dinlenmeye çalışıyorum aşırı halsizim evdeki işler aksamasın diye çamaşır bulaşık işini ara ara kalkıp hallettim ama evin temizlenmesi gerekiyor fakat ben Kafa olarak o kadar doluyum ki ne yapsamda biraz açılsam diye çareler arıyorum aşırı bir motivasyonsuzluk düşüklük belki reglin hormonlarımı süründürmesinden dolayıda olabilir Bi çare kızlar ..?
Pazar ugrardi diye düşündüm.
Yogunmussun baya.
Bir kahve yap iç bence.
Dağınık ev insanı huzursuz ediyor.
En azından yatak toplu olunca ruh da derli toplu oluyor.
Havalar, hormonlar, yorgunluk hepsi bence.