Teşekkür ederim, üşenme yap çok bahsettik yersen içim rahatlarAfiyet bal şeker olsunüşenmezsem ben de yaparım yarın
Ya o hamile olsam da olmasam da mevzusu oldu mu hep canımın çekeceği bir şey zaten.Teşekkür ederim, üşenme yap çok bahsettik yersen içim rahatlar
Ya karpuz ya erikYa o hamile olsam da olmasam da mevzusu oldu mu hep canımın çekeceği bir şey zaten.
Benim canım tek bir şeyi istedi simdiye kadar. O yüzden sorun yok.
Ne istediğini mevsimi gelince söylerimşu an bulunamaz çünkü
Yok değilYa karpuz ya erik
İncirYok değil
Az kaldı sayılırKirazçok severim
Ay karpuz da olur onu da çok severimAz kaldı sayılırben de erik ve karpuzu bekliyorum. İncir de doğumdan önce çıkar mı bilemem kurusu ile idare edicem
Bir oturuşta bir kilo yiyebilirimKirazçok severim
Benim hamile olmamla hiç ilgisi yok normalde de çeker diyormuşumKızlar ikinizde hamilesinizburda yemekten bahsetsek canınız çeker mi nasıl yapalım
Benim hayatım yemek olunca bahsetmeden nasıl dururum onu düşünmedim değilBenim hamile olmamla hiç ilgisi yok normalde de çeker diyormuşum
Ben etkilenmem şaka bir yana
Trabzon hurmasını hiç sevemedimBir oturuşta bir kilo yiyebilirim
Bir de Trabzon hurması 2-3 rahat yerim
Benim için de sorun yokKızlar ikinizde hamilesinizburda yemekten bahsetsek canınız çeker mi nasıl yapalım
Akşamları çay içmeyi özledim ben deBenim hayatım yemek olunca bahsetmeden nasıl dururum onu düşünmedim değil
Şimdi daha yemek yedim çay yapıyorum
Belki olgun lezzetli denkgelmemistir rengi su oranı yumuşaklık onemliTrabzon hurmasını hiç sevemedim
Benim için de sorun yok
Kac hakkin var gunluk?Akşamları çay içmeyi özledim ben de
Ben de çaycıyım hem de fena haldeBelki olgun lezzetli denkgelmemistir rengi su oranı yumuşaklık onemli
Kac hakkin var gunluk?
Ben çaycı yim biraz
Sen karadenizliydin diye hatırliyorum normal yaniBen de çaycıyım hem de fena halde
En çok onda zorlandım zaten.
Kahve içmezsem 4/5 bardak açık içiyorum
Kahve içersem 3
Haftada 1e düşürdüm kahveyi de
Yoksa ona da bağımlıyım normalde
Ne güzel moral verdinSen karadenizliydin diye hatırliyorum normal yani
Daha bunlar baslangic fedakarliklar
Soğuk değil su korkmaNe güzel moral verdin