Tabiki :) Ben 26 yaşındayım ege üniversitesi psikoloji bölümü mezunuyum şu an kendi mesleğimi yapıyorum özel bir klinikte. Ayrıca doktora eğitimi için yurtdışında okul kovalıyorum
Ya uyuycam ya kahve içicem
Tabiki kahve
Hoşgeldiniz
Bereketli bir gün olmuş
Sizi tanıyabilir miyiz?
Hangi şehir?
Memnun oldum.Tabiki :) Ben 26 yaşındayım ege üniversitesi psikoloji bölümü mezunuyum şu an kendi mesleğimi yapıyorum özel bir klinikte. Ayrıca doktora eğitimi için yurtdışında okul kovalıyorumNişanlıyım 5 yıllık bir ilişkim var. Birde küçük dostum var ismi Roger. Bunun dışında hafta sonları tatil hafta sonlarını dil öğrenmek için ayırıyorum özel kursa gidiyorum. Bu şekilde yoğun ama sevimli bir hayatım var Bu siteye de yeni üye oldum aradığımı hep burada buluyordum en iyisi üye olayım artık diyerek anlık giriştim kafamı dağıtıyorum burada çok iyi geliyor. Mersin- İzmir arası gidip geliyorum iş ve eğitimler dolayısıyla :) Aslen İzmirde doğup büyüdüm.
Çok teşekkür ederim bende çook büyük aşkla yapıyorum mesleğimiMemnun oldum.
Mesleğiniz çok güzel.
Baya yoğun ve tempolu bir hayatınız var.
Hayvan dostu olmanız ayrıca güzel.
Sıcak memleket insanı da sıcak kanlı oluyor.
Etiket yaparım istersenizÇok teşekkür ederim bende çook büyük aşkla yapıyorum mesleğimi
Evet hayvanlara ayrıca bayılıyorum onunla geçirdiğim tüm zamanlar beni o kadar dinlendiriyor ki ne kadar yorgun olursam olayım onun için enerjim fulleniyor bir anda
Çook teşekkür ederim çok tatlısınız böyle düşünmenize çok sevindimBende aynı şekilde tanıştığıma çok sevindim artık her gün düzenli olarak bu konuya bakacağım
Ben sabah şapka da almadım artis gibi saçım başım da ıslandıDışarısı dünden soğukmuş, eve nasıl kaçtığımı bilemedim
Aslında hava kapalı olduğu için ince giyinmedim deBen sabah şapka da almadım artis gibi saçım başım da ıslandıduş aldım da rahatladım
Sen de mi benim gibi cesur gittin?
Tabiki yapın çok keyif aldım :)Etiket yaparım isterseniz
Ben de kendimi tanıtayım
Sudem ben.
37 yaşındayım .
İstanbul'dayım.
14 yıllık öğretmenim.
10.yasinda bir oğlum var.
Boğa burcuyum.
Sizin burcunuz nedir?
Senin azın yine kaç bin kim bilirAslında hava kapalı olduğu için ince giyinmedim de
Bacaklarım çok üşüdü az bir sey yürüyüp eve geri kaçtım
İkinci üniversite açık öğretim sosyoloji okumayı istedim bir dönem ama başvuru yapmadımTabiki yapın çok keyif aldım :)
İsmimi yazmamıştım sanırım ben Çisem bu arada :)
Kesinlikle şu anki mesleğimi yapmasaydım ikinci tercihim öğretmenlik olurdu çok büyük saygı duyuyorum.
Allah bağışlasın maşallah :)
Benim burcumda akrep :)
2650Senin azın yine kaç bin kim bilir
Seninkini
Aslında ikinci üniversite olayı çok büyük bir şans değerlendirilebilir güzel bölümler var çünkü.İkinci üniversite açık öğretim sosyoloji okumayı istedim bir dönem ama başvuru yapmadım
Psikoloji ben de çok seviyorum
Amin inşallah
Siteye üye olmakla iyi yapmışsınız.Ben 12 yıldır üyeyim çok faydasını gördüm.Hatta 10 sene önceden tanıdığım arkadaşım var.
İnşallah bizlerde güzel arkadaşlıklar kurarız.
İnşallahAslında ikinci üniversite olayı çok büyük bir şans değerlendirilebilir güzel bölümler var çünkü.
Kesinlikle sitede geçirdiğim zamandan çok büyük zevk alıyorum :)
İnşallah güzel arkadaşlıklar kurarız :)))
2 diyorumMalum şeyi yedim
Kaç tabak yediğimi yazıp hakkımda kötü şeyler düşünmenizi istemiyorum
3Yok mu arttıran
Afiyet bal şeker olsun2,5 diyelim oğlumun artanını da yedim çünkü