Ben de diyete göre gidiyorum daha böyle aşırı açlık çekmedim ama tatlı ihtiyacı hissediyorumBende ölçüp duruyordum.
Aslında diyete tam uysan değerler korunuyor.
Düzgün gidiyor.
Ama ben bir boğa olarak o liste ile aç kalıyordum.
Baya kilo vermiştim.
Doğuma kilo vererek girdim.
Doğumdan sonra çok zayıf idim.
Tabi aynı hızla yemeye başladım.
Allah ne verdiyse sonrada hızlica aldım verdiklerimi.
Tamam işte siz de dışardan söyleyin akşam yemeğiniNormalde belki takmazdım dedim ki buzlukta et var çıkar eve geçince dedim. Kendisi buzluktaki salçayı çıkarmış
Ya insan bakmaz mı neyi çıkardım diye onu görünce şalter attı, yemek hassas noktam
Ha haNormalde belki takmazdım dedim ki buzlukta et var çıkar eve geçince dedim. Kendisi buzluktaki salçayı çıkarmış
Ya insan bakmaz mı neyi çıkardım diye onu görünce şalter attı, yemek hassas noktam
Tatli olarak elma vermişti Kh.Ben de diyete göre gidiyorum daha böyle aşırı açlık çekmedim ama tatlı ihtiyacı hissediyorumkomşular da tatlı gönderip duruyor
Çok mantıklı.Tamam işte siz de dışardan söyleyin akşam yemeğini
Belleza diyetteyim ya dışardan söyleyeceğim çoğu şey yasak bi de yemek var yanına protein olsun diye et yapacaktımTamam işte siz de dışardan söyleyin akşam yemeğini
İlla et yapacaksan kasaptan aldır, buzluktakini sonra yersinizBelleza diyetteyim ya dışardan söyleyeceğim çoğu şey yasak bi de yemek var yanına protein olsun diye et yapacaktım
Benimkisi de robot süpürgeyi çalıştırınca kendisini iş yapmış sayıyorHa habenimki de çok şapşik.
Gözünun önündeki hiç bir şeyi bulamaz.
Hep bütün gün ;o nerde ,bu nerde, Sudem su nerde, bu nerde
Geçen diyo ki WC kağıdı nerde
Ya hu dedim her zaman nerden alıyorsan orda.
Evi toplayınca hiç bir şey bulamaz.
Dağınıklık en yakın arkadaşı çünkü.
Aksi gibi oğlum da aynı babası.
En kotu huyları nasıl da çekmiş.
O da aynı anne şu nerde
Muz şu an yasak elma yedim ama yeşil kesmedi tabiTatli olarak elma vermişti Kh.
Bir de kendi yumruğun büyüklüğünde muzöğlen ara öğünde galiba.
O gelene kadar geç olacak vazgeçtim bugünlük yarın artık inşallahİlla et yapacaksan kasaptan aldır, buzluktakini sonra yersiniz
Nasıl dayanıyorsun sahursuzBen oruçluyum. Çok acıktım. Sahurda bir şey yiyemiyorum, sadece 1 bardak su içiyorum. Bir kaç kg versem bari
Kocanın başınin etini ye işteBelleza diyetteyim ya dışardan söyleyeceğim çoğu şey yasak bi de yemek var yanına protein olsun diye et yapacaktım
Sahurda 3 hurma çok tok tutuyor diye biliyorum.Ben oruçluyum. Çok acıktım. Sahurda bir şey yiyemiyorum, sadece 1 bardak su içiyorum. Bir kaç kg versem bari
Hamilelikte yasak değil midir ?Kocanın başınin etini ye işteal sana protein soguk espri de üstüme yok üşüdün mu
Ayran iç ya da bir kaç kare peynir ye .O gelene kadar geç olacak vazgeçtim bugünlük yarın artık inşallah
En fazla 1 muz yerim bazenSahurda 3 hurma çok tok tutuyor diye biliyorum.
İçindeki mineral besin değeri yüksek diye.
Hızlı yenir iştahın olursa ye bence.
Bir boğa ve iştah
Et serbestHamilelikte yasak değil midir ?
Soğuk espriyi devam ettirmede üstüme yoktur biraz serinleyelim burası çok sıcak
espriyi devam mı ettiriyorsun sandım beyni salataya nasıl koyayım diye baya bir düşündümAyran iç ya da bir kaç kare peynir ye .
Salataya koy ya.
Peynirin de protein oranı yüksek.
İf yapıyor gibi işte.En fazla 1 muz yerim bazen
Yataktan kalkıp bir şey yiyemiyorum ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?