Ayy kaza geliyorum demiyor demekki yazık ya.biz öğretmeni özellikle seçmiştik ve o uzun tatiller harici etkinlik falan göndermiyordu ama maalesef bu dönem sınıfta kayıp düştü ve omzu kırıldı. Geçen hafta yeni öğretmen başladı ve o haftasonları için gönderiyor ödev
Gebesin artık zaten çok da şey etme yani.Ben de bugün biraz tembel günümdeydim. Büyük oğlan babaanneye gidince küçükle önce güzel bir öğle uykusu sonra park market gezisi yaptık
Çamaşır katladım çamaşır serdim.
Mutfağı süpürdüm.
Sanırım bu kadar
Zencefil balGünaydınlar,
Boğaz ağrısı ve öksürük başlayalı 1 hafta oldu. Öksürük giderek artıyor. Bir sürü doğal yöntem denedim bana mısın demedi. Var mı mucize çözümü olan
Alerjim var mı bilmiyorum ama bahar aylarında hep olur boğaz ağrısıZencefil balkarışımı ama hamilelerde izin var mı bilmiyorum zencefil bağırsak vs metabolizmayi hızlandırıyor çünkü.
Polen alerjin var mı?
Aşılarin tam mıydı?
Üçünü de oldun mu?
Yaa ben o tombik elleri yerim yaÇocuklarla delirmeceler
TOmbik elleri benden almışYaa ben o tombik elleri yerim yaTam ısırmalık
Keçi boynuzu pekmezi alerjiyi azaltiyor bahar alerjisi özellikle aç karnına fakat şeker den dolayı yine doktoruna sor ben hamilelikte beslenme konusunda tavsiye vermeye çok korkarım.
Tombik elTOmbik elleri benden almış
Pekmez genelde öneriliyor bulabilirsem alayım
Evet hamilelik olduğu için kafam karışıyor, antibiyotik içmek istemediğim için doktora gitmedim. Ama bu gece de uyuyamazsam yarın giderim artık
İyiyim canım daha iyiyimS sarahconnor sen nasıl oldun?
Hüzünlü idin o gün , toparlandin mi?
KV geldi mi iftara dün ? Balıklarıpişirip yedirdin galiba
Ooo menü tamİyiyim canım daha iyiyim
Evet geldı tekneye davet ettim hava çok güzeldi
Eltim ve kaynımda vardı
Balığı eşim yaptıben elimi sürmem
Balık girit mezesı ve levrek marin yaptı eşim
pazı ve lahana sarması yapmıştım bende
Enginar vardı
Mısır ekmeği yapmıştım
İftara yakın salata yaptım tatlıyı da onlar getırdı
Çorba eksik oldu