- 23 Ekim 2018
- 15.128
- 34.418
Biri kayınvalidemde biri okulda biri de yanımda sonuçta eşit dağılımÇocuklar KV deyken de mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri kayınvalidemde biri okulda biri de yanımda sonuçta eşit dağılımÇocuklar KV deyken de mi
Püre güzel olur.Günaydın
Ben de sporumu yaptım
Aksam için ne yapsam bilmiyorum
Et haşlama var aklımda yanına ne yapabilirim acaba
Kişisel bakım planlıyorum vakit bulursam
Adalet akıyor resmenBiri kayınvalidemde biri okulda biri de yanımda sonuçta eşit dağılım
Patates yok evde çıkayım alayım haklısın seviyor evdekilerdePüre güzel olur.
Bir de salata
Lizz sen bu kadar uykusuzluk çekerken uyuduğumu yazmak beni üzüyor ama anlamsiz bir sekilde uykum var dinlenme söz konusu değil asla .
Bazen kafaya birşeyi takip günlerce uykusuz geziyorum bazen de böyle.
Hayrolsun inşallah
Lizz sincap in uyuyor galiba masallah diyeyim
Ben de uyuycam birazdan gozlerim batıyor.
Karnım tok artık rahat yatarım
Bugün için bir planım yok, günü kurtarayım yeter. Dün biraz annemle tartıştık yine. Neşem ve enerjim yok.Günaydın
Eki Görüntüle 3040386
Lizz Mikan S sarahconnor
Neler yapacaksınız?
Ben ertelediğim işler var bir kaç tane onları düşünüyorum.
Yemek olarak da yoğurt çorbası ve coleslaw salatası planladim.
Ah bu annelerAyy olur mu daha neler her yeni annenin ilk yılları boyle, herkes geçiyor bu yollardan uyumana bak
Bu sefer 5 6 kez uyandı ama benim telefona bakacak motivasyonum yoktu, emzirip yatırdım.
Bugün için bir planım yok, günü kurtarayım yeter. Dün biraz annemle tartıştık yine. Neşem ve enerjim yok.
Ya yine masalahiniz var aynı evde yaşamayı başarıyorsunuz.Ayy olur mu daha neler her yeni annenin ilk yılları boyle, herkes geçiyor bu yollardan uyumana bak
Bu sefer 5 6 kez uyandı ama benim telefona bakacak motivasyonum yoktu, emzirip yatırdım.
Bugün için bir planım yok, günü kurtarayım yeter. Dün biraz annemle tartıştık yine. Neşem ve enerjim yok.
Kadınların alınganlık düzeyi her yasta aynı demekki.Ah bu anneler
Sorun neydı peki
Benim ki de sabah halam etin budun yerınde demiş diye kendine laf sokulduğunu düşünüp sinirlenmiş
Buluttan nem kapıyorsun surat asmaya yer arıyorsun dedim diye bana da kızdı
Bende mutfağa girmisken çorbayı salatayı yaptım dinlensin ikisi de.Patates yok evde çıkayım alayım haklısın seviyor evdekilerde
Oğluma mozaik pasta yapacam
Bisküvi için gidecektım zaten
Havuç salatası yapayım birde yeter
Evet gercekten öyleKadınların alınganlık düzeyi her yasta aynı demekki.
Can sıkacak konu muhakkak bulunuyor
En iyi anneler bilir çocuklar ne bilsin eğriyi doğruyu
İste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..
Etkilesim artsin,millet topa tutsun diye kasti konu aciliyor bu sekilde..
Bir kadin ciddi anlamda sikintili olsa dahi boyle sacma bir konu acmaz..
Yani bir kadinin elinden cikmadigi o kadar belli ki su konunun..Beni hakli cikariyor resmen
Evet gerçekten haklısın belliki ama böyle yazıyorsun ya biri şikayet etse ban falan alırsan üzülürüm şifreli konuş artık biz anlarız
Canim ordan bakildiginda bandan endise edecek bir halim var gibi mi gorunuyor
Ama adi madem sifreli dediniz,aramizda bir sifre uydururuz ona da..
Tele kulak cetesi gibi olduk zaten:Sifreler,kriptolar
Ya ben böyle konuşmasın diye uyarmaya çalıştım kibarca da arada kaynadım neyseüye bu konuyu 27 Mart tarihinde açmış ve aynı gün siteden uzaklaştırılmış. Mune siteden üyeyi atarken bakın profiline ne yazmış? ( Mune bile olabilir demiş, o bile trollendiğimiz konusunda emin değil ama siz mübarekler %100 eminsiniz.. )Tabii günde 1.5 milyon ziyaretçinin girdiği bir sitede bizimde böyle konulara ve böyle senaryolara çok ihtiyacımız oluyor. İnanın hayal dünyanıza hayran kaldım. Bir kadının elinden çıkmamış komik şey seni elinde cinsiyetmetre var mübareğin.
bakın ne yazmış sevgili Mune
Eki Görüntüle 3040556
Bu arada ceza bana düz gelir tırs gider havanıza da hayran kaldım. Bu konuların bilinçli açıldığını düşünüyorsanız doğru sitede değilsiniz. Düşünsenize sizi aldatan bir site yönetimi ve siz burada vakit geçiriyorsunuz. Yazdıklarınıza cezalık bir durum yok bu sebeple şifreli konuşmanıza da gerek yok. Zaten yönetimin sizle dalga geçtiği bir site size yeterince zulüm diye düşünüyorum
sayın SayYouLoveMe açtığınız 3 konuya baktım da neyse ...
Biri mi şikayet etti ben anlamadım.Ya ben böyle konuşmasın diye uyarmaya çalıştım kibarca da arada kaynadım neyse
BilmiyorumBiri mi şikayet etti ben anlamadım.
8 gün önceki olay .
Bugün neden konu oldu?
Gizli takipçilerimiz fazla gizli olmasına da gerek yok gerçi . Açıktan da takip edebilirler.Bilmiyorum
Kazen affını isteyerek yazıyorum, zaman zaman SayYouLoveMe gibi üyeler çıkıp bizim için bir sürü iddiada bulunuyor, siteyi daha çok aktif hale getirmek için fake üyelikler kullandığımızı vs söylüyorlar, hiç kusura bakılmasın da bu iddiaları ortaya atmanın dikkat çekme popüler olma çabası olduğunu düşünüyorum, arkadaşımız bahsettiği üyelerin sözde bizim troll üyeliklerimiz olduğunu kanıtlamış ya, benim de kendisiyle alakalı iddiamın kanıtı Eylül Anneleri topiğindeki ankette 3'üz seçeneğini işaretlemesi, hamile olmayan bir kadın neden anneler topiğinde gider de ankete katılır ki? Bunun en fazla 2 cevabı olur, 1)-kafa buluyorum 2)-ne kadar eğlenceliyim hadi beni ilginizle popüler yapın.üye bu konuyu 27 Mart tarihinde açmış ve aynı gün siteden uzaklaştırılmış. Mune siteden üyeyi atarken bakın profiline ne yazmış? ( Mune bile olabilir demiş, o bile trollendiğimiz konusunda emin değil ama siz mübarekler %100 eminsiniz.. )Tabii günde 1.5 milyon ziyaretçinin girdiği bir sitede bizimde böyle konulara ve böyle senaryolara çok ihtiyacımız oluyor. İnanın hayal dünyanıza hayran kaldım. Bir kadının elinden çıkmamış komik şey seni elinde cinsiyetmetre var mübareğin.
bakın ne yazmış sevgili Mune
Eki Görüntüle 3040556
Bu arada ceza bana düz gelir tırs gider havanıza da hayran kaldım. Bu konuların bilinçli açıldığını düşünüyorsanız doğru sitede değilsiniz. Düşünsenize sizi aldatan bir site yönetimi ve siz burada vakit geçiriyorsunuz. Yazdıklarınıza cezalık bir durum yok bu sebeple şifreli konuşmanıza da gerek yok. Zaten yönetimin sizle dalga geçtiği bir site size yeterince zulüm diye düşünüyorum
sayın SayYouLoveMe açtığınız 3 konuya baktım da neyse ...
Bugun forum'u kandirdim..
Eylul ayi Anneleri anketinde 3'uz bekliyorumu isaretledim
Bugunde bunu yapmis olalim
Bundan ban mi yenir..Hem alistim zaten,kudurmustan beterim artik,atsinlar :)
Bir daha ki ayada 2'iz yazayim.
Dur daha aklimda var bir seyler :)
Benim konuların yüzüne bakan yok o yüzden dert ediyorum, ihaleyi yönetime yıkayım ki alttaki duygularımı saklayayım ona da bir şey diyemem tabii, zira biz ne troll olduğu söylenen üyeleri tanıyoruz, ne kimseye gidin de şu trolllerin konularına yazın diyoruz, dikkat çekip kendisini ve konularını popüler yapmak istiyorsa K Kazen bizim için kullanacağım tabir için özür dilerim ama yanlış ata oynuyor, demek ki popüler olabilmek bilmem kaç K görüntülenen konulara sahip olmak için başka yollar denemesi gerekiyorAslinda benim dusuncem bunlarin sitenin adamlari oldugu yonunde..
Etkilesim zayiflastimi boyle milletin tepki verecegi bir konu acip,insanlari galeyana getiriyorlar..
Daha sonra konu sahibi safa yatiyor,millet iyice yukleniyor..
Bir anda 3k izlenme oluyor..
Gunahlari boynuna ama benim tepit ettigim 3 kisi var su an bu sekilde davranan.
Okudum Kazen, geçmiş olsun sen cevap yazma zaten, ben gerektiği yerde gereken cevabı veririm kibar kibar.Uwww çok sert... neyse yarın büyük gün benim için cevap vermem bile hataydı...