Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dondurma fiyatlarından bahsettiler.Aynen ya dolar diyorlar Amerika’ya yerleşeceğiz diyorlar
Çok erken 22Kaç yaşında evlendin
Gözüm kapalı evlendim ya biraz gözüm açılsaymış iyi olurmuş gerçi hâlâ safın önde gideniyimBen 24 derim,tahminleri alalim :)
18'de lise bitse,ogretmenlik icin de 4 yil okusan 22..Gözüm kapalı evlendim ya biraz gözüm açılsaymis iyi olurmuş gerçi hala safin önde gideniyim
22 de direk mezun olup ,evlenip ,atandım18'de lise bitse,ogretmenlik icin de 4 yil okusan 22..
1 yil Kpss'ye calissan 23..
24'unde de atansan tamam seklinde dusundum ben.
Yakisikliyi araklarken hic safim demiyordun,ne oldu
Lizz aslında senin tahmin de çok yakınmış çünkü lisede ilk yıl eğitim fakültesi gelmiyor diye bir yıl daha sınava hazırlandım.0.33 ile öğretmenlik kaçmıştı.
Gerçekten çok genç bir yaş evlilik için.. eşinle birlikte buyumussun bir anlamda. Yuvanda mutlu huzurlu olduktan sonra gerisi boş.. ben 33 yaşında evlendim, düşününce hala erken geliyor ama çocuk için gerçekten belli bir yaş gerekiyor, çünkü atıyorum 20 lerin sonları ile 30.larin sonlarındaki enerji aynı olmuyor.22 de direk mezun olup ,evlenip ,atandım
Çocuk gerçekten enerjiyi alıyor.kendini ikinci plana atmak, arafta kalmak ,eski hayata özlem.Gerçekten çok genç bir yaş evlilik için.. eşinle birlikte buyumussun bir anlamda. Yuvanda mutlu huzurlu olduktan sonra gerisi boş.. ben 33 yaşında evlendim, düşününce hala erken geliyor ama çocuk için gerçekten belli bir yaş gerekiyor, çünkü atıyorum 20 lerin sonları ile 30.larin sonlarındaki enerji aynı olmuyor.
Evlilik bir noktada kısmet. Ve zamanı gelince oluyor inan. Kaç yaşındaydın, ben kaçırdım o kısmıBen bu evlilik islerinden umidimi kestim artik..
Bir turlu olamiyor..
Hayir kimse gelip,bir hoslandim bir goruselim bir bir seyler demiyor da..
Tik yok derler ya T. bile yok..
32,yahu gostermiyormuyum..Su yazdiklarimdan hic olusmadi mi zihninde:)Evlilik bir noktada kısmet. Ve zamanı gelince oluyor inan. Kaç yaşındaydın, ben kaçırdım o kısmı
Canım ailen sevgiye öyle doyurmuş,öyle mantıklı yetiştirmiş ki seni öyle her önüne geleni zaten sen beğenmezsin ki zaten.Ben bu evlilik islerinden umidimi kestim artik..
Bir turlu olamiyor..
Kilolu insanlar büyük gösterir.32,yahu gostermiyormuyum..Su yazdiklarimdan hic olusmadi mi zihninde:)
Hatta millete sordugumda 35 ve uzerisin diyorlar :)
Zaten buyuk gosteriyorum,bir darbe de oradan..
Kismet evet de yani bir sorsunlar,bir ilgi olsun,bende bir havaya gireyim yok yani :)
Biz de bir arkadaş bir kaç sene önce annesini kaybetti.Ben bu evlilik islerinden umidimi kestim artik..
Bir turlu olamiyor..
Simdi su da vur..Kilolu insanlar büyük gösterir.
Sen yine başladın kendini gömmeye.
Fıstık gibi bir kadın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Normal o zaman o modda olmanÇok erken 22
Bu gerçek mi yabeni bir yemege degil de bir kavga olsa oraya cagiriyorlar :)