- 19 Şubat 2021
- 4.704
- 11.263
- 38
Eminim şehri aydınlatacak enerjin vardır da enerjiyi alacak adam bulmalıYaa Had diri dit diri dit..
Bizdeki enerji odadaki bir tane led ampulu aydinlatmaya yetmiyor
Ama hanim hanimcik cevabinla beni benden aldin..
Su zariflik bir bende mi egreti duruyor :)
Bir insana azgin demenin en kibar yolu da bu degil mi?? Artik nasil bir enerjiyse :)Eminim şehri aydınlatacak enerjin vardır da enerjiyi alacak adam bulmalı
Yaz yaz sen herşeyi yazYa evde süpürdüm sonra da sokak canlarımı da besledım
Herseyı yazmıyorum ki nazar değmesin
Keşke Somali lere de yardım edebilsem
Oyyy oyy sesli güldüm yaBir insana azgin demenin en kibar yolu da bu degil mi?? Artik nasil bir enerjiyse :)
Allah askina.. :) :) :)
Sen cok fenasin sen :)
Yonetmenligini yapan Kartal Tibet'in hayatindan tut da, senaryosunu yazan Yavuz Turgul'un eserlerini kadar hepsini biliyorum ben..
Su kekler,borekler..
Severiz..Hayir,bir lokma tatsam yarisini yiyorum..
Usenmeyim,yapayim bende,bir gunluk izin vereyim kendime :)
Emine'yi de ikimizden baska bilen olmaz muhtemelen..
Ye tabiki, sefan olsunben çocuktan önce mutfakta bir emine beder dim çeşit çeşit kekler poğaçalar tatlılar cheesecakekler berlinerler şimdi bir kek yapıyosam opup başımın üzerinde çeviriyorum
kendi sayfama bende uğrayamadımİyiyim sağolasın
Bayadir gelemedim senin sayfaya da .
Burda kızlarla takılıyoruz.
İkonik bir kadindi, ömrü uzun olsunEmine'yi de ikimizden baska bilen olmaz muhtemelen..
Kadin suan 61 yasinda :)
Geçmiş olsunkendi sayfama bende uğrayamadım2 hafta önce banyoda kaydım düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaydı 1 hafta full yattım dünden beri güvercin adımlarla yürüyebiliyorum
Aaa geçmiş olsunkendi sayfama bende uğrayamadım2 hafta önce banyoda kaydım düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaydı 1 hafta full yattım dünden beri güvercin adımlarla yürüyebiliyorum
Ben de biliyorum Lizz ile bizim model aynıEmine'yi de ikimizden baska bilen olmaz muhtemelen..
Kadin suan 61 yasinda :)
Geçmiş olsunkendi sayfama bende uğrayamadım2 hafta önce banyoda kaydım düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaydı 1 hafta full yattım dünden beri güvercin adımlarla yürüyebiliyorum
Kv güzel olduğunu söyledi hiç yapıp yemedim.Selamlar
Sabah geç uyandık. Kahvaltıya glutensiz undan pişi yaptım eşim demişti geçenlerde fırsatını bulamamıştım bugüne kısmetmiş
Salon dışında tüm ev süpürüldü.
Tuvalet yıkandı lavabolar aklandı paklandı
Çamaşırlar katlandı tekrar bir makine yıkandı asıldı
Öğlen 1 saat uyundu
Markete gidildi ihtiyaçlar alındı istiridye mantarı bulundu yarın yapılacakilk kez yapacağım varsa tarif alırım
Yatak odası oturma odası koridor prizler silindi tozlar alındı
Bu kadar. Birazdan da ütü yapacağım. Yapabildiğim kadar sonrası eşim devam eder
Keira- benimki de bugün pişi istedi ama ben üç kağıt yaptım patates kızartması ve yumurta haşlama iteledim